[/quote]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MOTO GP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[/quote][/quote]Upravo razdoblje 2004/05 je taj nivo TC kojeg bi ja nazvao optimalni nivo,em je vozacima dobro na stazi,em je navijacima dobro,a taj senzor za temp guma je po meni nebitan,naravno sa aspekta trkacke uzbudljivosti na stazi.
Comment
-
[/quote][/quote]Upravo razdoblje 2004/05 je taj nivo TC kojeg bi ja nazvao optimalni nivo,em je vozacima dobro na stazi,em je navijacima dobro,a taj senzor za temp guma je po meni nebitan,naravno sa aspekta trkacke uzbudljivosti na stazi.
[/quote]
A kad se setim da se Doca bunio i protiv takvog TC-a, do?e mi da pla?em > . A mi bi se radovali kao mala deca kad bi se vratilo na taj level.
Comment
-
[/quote]
A kad se setim da se Doca bunio i protiv takvog TC-a, do?e mi da pla?em > . A mi bi se radovali kao mala deca kad bi se vratilo na taj level.
[/quote]The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
From that stage there is no progress.
Comment
-
[/quote]
[/quote][/quote]
Ako se ne varam to se zove ride by wire protiv cega se Valentino zucno bori mada ocigledno bez uspjeha. Znam da je Hayden u jednom trenutku ove godine otkrio neshto u tom mapiranju i bio po sekndu brzi, to je smijesno. Da vozac nema veze s tim nego masina. E sad Anti Whele kontrol koliko sam ja skapirao neke vozace samo ih usporava.
Znam da sam cuo nekog da komentarise kako mu to uopste ne treba. Cak shto vise za pojedine krivine i izlaske na pravce nadonadio bi ogrovno vrijeme da ga nema. Mislim da sam to chuo ovaj zadnji snimak trka u Valenciji.[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
Comment
-
[/quote]
[/quote][/quote]
Ako se ne varam to se zove ride by wire protiv cega se Valentino zucno bori mada ocigledno bez uspjeha. Znam da je Hayden u jednom trenutku ove godine otkrio neshto u tom mapiranju i bio po sekndu brzi, to je smijesno. Da vozac nema veze s tim nego masina. E sad Anti Whele kontrol koliko sam ja skapirao neke vozace samo ih usporava.
Znam da sam cuo nekog da komentarise kako mu to uopste ne treba. Cak shto vise za pojedine krivine i izlaske na pravce nadonadio bi ogrovno vrijeme da ga nema. Mislim da sam to chuo ovaj zadnji snimak trka u Valenciji.
[/quote]http://superbikeplanet.com/2009/Dec/...-interview.htm
The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
From that stage there is no progress.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=mVhlL...L&index=10 . Cela sezona je bila luda?ka, jer je Baylis imao ogromnu prednost, a titulu je uzeo Edwards. Ludo i nezaboravno.
Comment
-
Odg: MOTO GP
[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg109840#msg109840 date=1261051180]
[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg109829#msg109829 date=1261045577]
Sta mislite da i mi napravimo svoju moto gp fantasy ligu za sezonu 2010?
[/quote][/quote]
1.Play the Fantasy MotoGP
2.A sto se tice igranja moto gp2 ili gp3,koliko se ja sjecam,jer sam to davno igrao,mislim da se moze igrati online.
Comment
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Odg: MOTO GP
[quote author=MCG link=topic=1368.msg109866#msg109866 date=1261077068]
moze, ali su iskljucili servere il sta vec, pokusao sam davno :-\, al zato je tu motogp 07, najbolja "simulacija" po meni, pa ako ocete da se dogovorimo, sve je free, nema lagova...
[/quote]
Comment
Comment