Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Najzad!!!!
    Pa,drugari,srecna 2010 i da ove godine proslavimo tj.potvrdimo,odbranimo titulu....dvocifren broj naravno!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ono sto mi se najvise dopada jeste Rossijevo odbijanje Le Mans-a(24h) i odustajanje od Mexica.Ne znam da li je frka oko novog motora,konkurencija ili sta vec ali bitna je ozbiljnost i posvecenost poslu i odbrani titule.

Comment

Srećna Nova godina drugari !!!
      Forum nešto ne funkcioniše najbolje, ali evo sad vidim da je proradio. A što se tiče titule, želim veoma zanimljivu borbu, tesnu bodovnu razliku, opšti kuršlus oko novih ugovora i naravno 10- ka !!!

Comment

http://timesofindia.indiatimes.com/s...ow/5426396.cms
        (((WHAT MAKES VALENTINO ROSSI TICK?)
        Sta ga cini posebnim, ili zbog cega je drugaciji od drugih-ako sam dobro prevela.
        U svakom slucaju zbog jedne recenice sam se najezila.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg110617#msg110617 date=1263076027]
          http://timesofindia.indiatimes.com/s...ow/5426396.cms
          (((WHAT MAKES VALENTINO ROSSI TICK?)
          Sta ga cini posebnim, ili zbog cega je drugaciji od drugih-ako sam dobro prevela.
          U svakom slucaju zbog jedne recenice sam se najezila.
          [/quote]

Zbog koje?Laguna,zar ne?Bio je resen i uspeo je.Spreman da reskira ali se bas isplatilo.Pokusaj da nadjes intervju sa Ucciom,odmah posle osvajanja ove titule,lepo je objasnio njihov odnos od samog pocetka.Spominje i Lagunu,odatle mi je poznato.Ili si mozda mislila da i dalje sve shvata kao igru?Bas ne verujem u to...Pokazao je ozbiljnst prosle godine.
            Postoji jedan odlican tekst o Rossiju,njegovoj karijeri,odnosu sa drugim vozacima,privatnom zivotu,wlf...Ne mogu da se setim gde sam procitala....Bitno je da se zavrsava recenicom od koje sam se ja najezila:
          "This is Rossi,the charmed,not the doomed"

Comment

U pravu si. Zbog Lagune. Zbog "ovo je pitanje zivota ili smrti."Uprvo tako je i vozio, kao da mu je zivot u pitanju.
            Zbog ovoga odgledala sam ponovo Lagunu.

Comment

Yamaha Factory Racing Team Press Release
              Gerno di Lesmo, Italy
              12th January 2010

WILCO ZEELENBERG JOINS FIAT YAMAHA AS LORENZO'S TEAM MANAGER

Yamaha Motor Racing Srl is pleased to announce the appointment of Wilco Zeelenberg as Team Manager for Jorge Lorenzo in the Fiat Yamaha Team.
              Dutchman Zeelenberg joins the team from Yamaha's World Supersport Team, where he won the World Championship in 2009 with Cal Crutchlow.
              Zeelenberg previously had a successful career as a rider, contesting 100 Grands Prix from 1986 to 1995, racing with three different manufacturers including Yamaha. From 1995 to 2000 he then raced in the World Super Sport championship.
              On retirement from racing he joined Yamaha Motor Europe as Technical Coordinator and Test Rider until 2008, when he took over the role of Team Manager for the Yamaha World Super Sport Team.
              Zeelenberg lives in Holland and is married with two children.
              Lin Jarvis, Managing Director for Yamaha Motor Racing Srl, added, "I would like to congratulate Wilco on his appointment and wish him every success in his new challenge. I am confident that the Team and Jorge will benefit from Wilco's long experience as a rider, a Yamaha racing technician and more recently as a successful Team Manager. We look forward to integrating him into the Fiat Yamaha Team working alongside Davide Brivio, both Team Managers being under the supervision of Team Director Masahiko Nakajima."
              "After nine years working for Yamaha I am very proud to be joining the official Yamaha MotoGP team," said Zeelenberg. "It's a big reward and I am very excited about this new challenge. Jorge is a fantastic rider and I cannot wait to start working with him and the crew. The team is already a well-oiled machine and I am thrilled to be fitting into it. It's clear that there are four main contenders for the title and Jorge is one of those four. I am a very competitive person, I will do everything I can in the team to create the right atmosphere and fight for the championship title."

Comment

De ste ljudi, sta ima... ? ? Ja svratio da vas pozdravim i da vidim jel se spremate za novu sezonu MOTO GP-a??? E i da vam svima pozelim SRECNU NOVU i SVE NAJBOLJE sa malim zakasnjenjem....

Comment

Pozdrav Ljudi!!! SREĆNI PRAZNICI!!! Pored standardnie čestitke želim da nam 2010 donese uzbudljivo trkanje i naravno 10 jubilarnu titulu za Čika Doktora! A mene ubiše ovi praznici, od Sv.Nikole sam u fazi komiranja, moram podhitno na fazu detoksikacije inače će biti opasno 8) Ovih dana ću se baciti na vesti, vidim da ima zanimljivosti. Veliki pozdrav za sve!!!
                  The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                  As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                  From that stage there is no progress.

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg111008#msg111008 date=1263468470]
                    Pozdrav Ljudi!!! SREĆNI PRAZNICI!!! Pored standardnie čestitke želim da nam 2010 donese uzbudljivo trkanje i naravno 10 jubilarnu titulu za Čika Doktora! A mene ubiše ovi praznici, od Sv.Nikole sam u fazi komiranja, moram podhitno na fazu detoksikacije inače će biti opasno  8) Ovih dana ću se baciti na vesti, vidim da ima zanimljivosti. Veliki pozdrav za sve!!!
                    [/quote]
                    Ma ima vesti kolko oćeš (novi Ducati, novi Team Manager za Lorenza, testovi koji su bili za Rukije u Moto GP-ju ...), ali izgleda da su svi u komatoznim stanjima. Ponekad ne znam dal' je dan ili noć, vidim napolju mrak i mamuran tripujem da je 2 ujutru, a ono 5 popodne - UŽAS JEDAN. Mislio sam da batalim sve sad posle SNG, ali sjebaće me Sv. Jovan po kratkom postupku .
                    Nego, još malo pa će testovi, ovo-ono, pa će biti i kenjaže ovde kolko o'š.

Comment

• Comment

Sta ima care

Ma sere Stoner,dobro su ljudi rekli da je pussy.Jedva cekam test pocetkom februara,znamo da test Rossiju nista ne znaci,ali uvijek da svoje misljene o motoru,a imamo i Lorenza,taj mali zapne maksimalno i kada je test,tako da cemo moci vidjeti kako stvari stoje.

Comment

• Comment

http://www.crash.net/tailenders/vide...s_problem.html[ftp][/ftp]

;D ;D ;D

Comment

Bas sam se l epo zabavila gledajuci ovaj video-klip. Odlican je.
                              (samo nisam razumela koji nadimak mu je dao Rossi. Ako moze prevod.) Hvala unapred.
                              ;)

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg111699#msg111699 date=1263938944]
                                Bas sam se l epo zabavila gledajuci ovaj video-klip. Odlican je.
                                (samo nisam razumela koji nadimak mu je dao Rossi. Ako moze prevod.) Hvala unapred.
                                ;)
                                [/quote]
                                Proktolog...covek koji je svakog dana u g...... do guse
                                Ili,malo strucnije i ozbiljnije-kolorektalni hirurg.Znas vec....

Comment

Working...
                                X