Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Comment

Wow, kakav vikend... :o ;) Mozda sama borba za prvo mesto nije bila toliko zanimljiva, ali me je Stonerov krug zagrevanja, drzao "zagrejanim" citav dan... :o ;) Na sve to, imali smo sjajne borbe od 4-og do 17-g mesta... Naravno, novi kolacic - gospodin Spies, je doneo novu char ovom vec ultra zanimljivom sportu! Hayden is back, barem koliko toliko, bez obzira koliko mu se svidja staza, fenomenalna voznja... ali mozda i ne bih bio pod ovakvim utiskom da nisam video rezultate testova!!! :o :o :o , Hayden na 0.7 a Spies na 0.83 od Stonera!!! :o :o :o Hayden nikada nije bio ovako blizu svom klupskom kolegi, a so se Ben-a tice, mislim da ce prosiriti cetvorku na petorku!!! ;D
      Voleo bih da sam video Melandrija malo blize prvoj cetvorci na gresiniju, ali nadam se da ce se stvari popraviti do pocetka sledece godine! ;)
      Moram da se vratim trci na trenutak, ja prosto ne mogu da verujem da je razlika izmedju prve trojke (cetvorke) i ostalih 35 sekundi na kraju trke, to je preko sekunde po krugu... meni je to svaki put neverovatno!!!
      E sada kada smo kod neverovatnog, razumem da Simonceli, Barbera, Bautista, i Aoyama nikada u zivotu nisu seli na 800-ice ali Aoyama je brze vozio na 250ccm... ali ne brinem se mnogo za njih, sigurno ce napredovati do pocetka zastrasujuce 2010... ;) ;D

Comment

Rossi je izjavio da su mu rivali Stoner,Lorenzo i Pedrosa nego prosla generacija rivala : Capirossi , Biaggi i Gibernau ..

Comment

[quote author=Dr.Infinity link=topic=1368.msg104630#msg104630 date=1257797314]
          Rossi je izjavio da su mu rivali Stoner,Lorenzo i Pedrosa nego prosla generacija rivala : Capirossi , Biaggi i Gibernau ..
          [/quote]
          pretpostavljam da si zaboravio da ubacis rec: tezi: Rossi je izjavio da su mu tezi rivali Stoner,Lorenzo i Pedrosa nego prosla generacija rivala : Capirossi , Biaggi i Gibernau ..
          ;) I meni se cini...

Comment

I ocu da cujem vase misljenje oko toga sto je Rossi 2004. presao iz Honde u Yamahu..?al evo njegove izjave:"To je bio tezak izbor.Ja sam bio nepobediv u Hondi,osvojio sam 3 titule sampionata za redom,a Yamaha je prolazila kroz tezak period,jer dugo nisu imali vrhunski rezultat.Ljudi su moje uspehe dodeljivali sjajnom motoru,a ne mojim vestinama.Imao sam potrebu da im demonstriram da je vozac podjednako vazan za pobedjivanje kao i za razvijanje motora,tako da sam napravio odlican potez".

Comment

• [/quote]
              pretpostavljam da si zaboravio da ubacis rec: tezi Rossi je izjavio da su mu tezi rivali Stoner,Lorenzo i Pedrosa nego prosla generacija rivala : Capirossi , Biaggi i Gibernau ..
              ;) I meni se cini...
              [/quote]jesam,al ti si me ispravio ;) .. uostalom zna se na sta sam mislio

Comment

[quote author=Dr.Infinity link=topic=1368.msg104633#msg104633 date=1257797632]
                I ocu da cujem vase misljenje oko toga sto je Rossi 2004. presao iz Honde u Yamahu..?
                [/quote]
                Ni ja nikad nisam znao tacan razlog ali sam ja uvek mislio da je to bilo jer mu nisu dali slobodu da razvija motor vec su oni to radili umesto njega... Stalno su ga terali da isprobava novije sasije, iako ga je to ponekad usporavalo... Mislim da zato sto je Honda tada bila toliko dominantna, vazniji im je bio razvoj nego trenutni rezultat... a naravno Rossija su zanimali pre svega trenutni rezultati... prosto receno, honda je toliko velika masinerija, da je cak i veliki valentino Rossi bio samo jedan od zaposlenih...
                Ovo je moje misljenje, molim vas budite slobodni da me ispravite ao nisam u pravu! ;)

Comment

[quote author=vezara link=topic=1368.msg104635#msg104635 date=1257798239]
                  [quote author=Dr.Infinity link=topic=1368.msg104633#msg104633 date=1257797632]
                  I ocu da cujem vase misljenje oko toga sto je Rossi 2004. presao iz Honde u Yamahu..?
                  [/quote]
                  Ni ja nikad nisam znao tacan razlog ali sam ja uvek mislio da je to bilo jer mu nisu dali slobodu da razvija motor vec su oni to radili umesto njega... Stalno su ga terali da isprobava novije sasije, iako ga je to ponekad usporavalo... Mislim da zato sto je Honda tada bila toliko dominantna, vazniji im je bio razvoj nego trenutni rezultat... a naravno Rossija su zanimali pre svega trenutni rezultati... prosto receno, honda je toliko velika masinerija, da je cak i veliki valentino Rossi bio samo jedan od zaposlenih...
                  Ovo je moje misljenje, molim vas budite slobodni da me ispravite ao nisam u pravu! ;)
                  [/quote]

Comment

• Comment

• [/quote]

Comment

15:00

Comment

Gledajte Lorenza i Stonera :o :o :o :o :o :o,a sta tek reci za Spiesa :o :o :o :o :o

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg104713#msg104713 date=1257863201]
                            15:00

[/quote]

Comment

Znam care,da Rossi isprobava,ali sam fasciniran vremenima Lorenza,Stonera i Spiesa,a ovo skidam sa http://www.gpone.com/

Comment

Hvala Care. A da su vremena do jaja - jesu !!!

Comment

Working...
                                X