Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg108202#msg108202 date=1259238719]
    pa ja cu da pomislim da zelis da se ubijem.Nemam pojma koliko mi je internet brz, to moj sin bolje zna. ali bi ti mogao da nam das nesto vise podataka o tome, pa da on odradi posao.Sad da se ja malo hvalim-moj sin(18g.)i ja resili cvrsto da sledece god. odemo u Brno.Jos uvek ne znamo kako(nemamo ni biciklu) ni sa kojim parama (kada putujemo, krace relacije, idemo stopom).Ipak Brno je daleko.Za sada imamo samo ogromnu zelju i resenost makar i kucu prodali.
    [/quote]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg108203#msg108203 date=1259238845]
      [quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg108176#msg108176 date=1259230998]
      [quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg108168#msg108168 date=1259227160]
      Imam jedan predlog i nadam se da ce me bar neko u tome podrzati:da zamolimo urednike sportkluba,da nam puste ponovo snimke pojedinih trka a i nekih kvalifikacija (kvalifikacije u Mizanu su po meni bile gotovo u rangu trke). Kanal,MotoTV stalno vrti trke Superbika inekih drugih manje vaznih. cisto da prekratimo vreme do aprila.Inace sto se tice podataka koje dajete o karakteristikama motora, volela bih da mogu da razumem ocemu se tu radi. ali na zalost, moram da priznam, da mi to slabo polazi za rukom, ili glavom,bez obzira sto sam nekada vozila motore(long time ago).Pozzzzzzzzz svima.
      [/quote][/quote]

Pitaj burazera dje ih je nashao treba mene trka u Valensiji.
      [/quote]
      Pita?u ga, ali sam siguran da ih vu?e preko nekog torrenta, i to ih nabavi 2 dana nakon trke, slika kristal, rezolucija visoka, milina...

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg108203#msg108203 date=1259238845]
        Pitaj burazera dje ih je nashao treba mene trka u Valensiji.
        [/quote]

Comment

Ja sam jednom kreno sa postavljanjem linkova za trke,ali nazalost,na ovom forumu je to zabranjeno,pa su izbrisali linkove.

Comment

• The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
            As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
            From that stage there is no progress.

Comment

1000cc
              divno!!!!!!
              Lorenzo i 1000cc......

Comment

zelim da se zahvalim Mr.N Trooteru za informacije o sajtovima (torrent) za skidanje trka. Vec sam skinula nekoliko,,prebacila sam ih na disk,i sada idem dalje.Slika je odlicna.Jos jednom hvala.

Comment

N_Trooper

Evo najboljeg izgleda za Livijinu sobu ;D ;D ;D

http://www.twowheelsblog.com/post/35...rooms-for-kids
                  The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg108942#msg108942 date=1259923059]
                    zelim da se zahvalim Mr.N Trooteru za informacije o sajtovima (torrent) za skidanje trka. Vec sam skinula nekoliko,,prebacila sam ih na disk,i sada idem dalje.Slika je odlicna.Jos jednom hvala.
                    [/quote]
                    Ma nema na ?emu. Samo napred !!![quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg109064#msg109064 date=1260056605]
                    N_Trooper

Evo najboljeg izgleda za Livijinu sobu ;D ;D ;D

http://www.twowheelsblog.com/post/35...rooms-for-kids
                    [/quote]

Comment

Ovo nema veze sa MOTO GP ali ako neko ide , ili je tek zavrsio mozda mi moze pomoci (kao dobri samaricanin).Imam pismeni sledece nedelje,(godo) ako neko zna za neke kritike ili sl. neka mi dostavi nazive.Moram rad da spustim na nivo 4 razreda da profesor ne provali.Ako moze as soon as possible. > > > > >Ovo je sasvim razumljivo. I ja cekam nekog svog Godoa,za koga znam da nikada nece doci, a sada treba jos i da pisem onjemu).I am fed up........

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg109167#msg109167 date=1260186990]
                        Ovo nema veze sa MOTO GP ali ako neko ide , ili je tek zavrsio mozda mi moze pomoci (kao dobri samaricanin).Imam pismeni sledece nedelje,(godo) ako neko zna za neke kritike ili sl. neka mi dostavi nazive.Moram rad da spustim na nivo 4 razreda da profesor ne provali.Ako moze as soon as possible. > > > > >Ovo je sasvim razumljivo. I ja cekam nekog svog Godoa,za koga znam da nikada nece doci, a sada treba jos i da pisem onjemu).I am fed up........
                        [/quote]
                        The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg109167#msg109167 date=1260186990]
                          [/quote]

Comment

ma nisam se smorila, to je prosto nemoguce, nego bas zbog njega smo malo (bolje receno, malo vise, zapostavili skolu) pa sada se nekako cupamo i to mi je na prvom mestu.Za internet znam ali zna i profa, pa to otpada.Nije meni problem da pisem (treci put sam u srednjo skoli) nego mi je problem da to ne bude previse tupljenja, jer ce posumnjati, a tema je takva da bez teskog filozofiranja, ne moze nista da se napise. Ipak hvala, a ja idem, da kao one dve budale(iz godoa) cekam da mi nesto padne na pamet.(Mozda vreca para,ne bi bilo lose)

Comment

Oavezno procitajte poslednju Lorencovu izjavu o VR. i njegovim planovima za naredne sezone.Interesantno?????

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg109178#msg109178 date=1260262308]
                                Oavezno procitajte poslednju Lorencovu izjavu o VR. i njegovim planovima za naredne sezone.Interesantno?????
                                [/quote]

Comment

Working...
                                X