Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg107455#msg107455 date=1258973022]
    [/quote]

Comment

• [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Comment

MOTORCYCLE ROAD RACING

Comment

Samo da pohvalim nove teme, aktivnost clanova,vase poznavanje dvo-tockasa... i naravno ako imate neko pitanje u vezi sa forumom i slicno pitajte... POZ ;)
            http://www.youtube.com/watch?v=3vDv-b4X2zc

Comment

• [/quote]

Comment

• [/quote][/quote]

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Comment

Istina,stvarno Lorenzo ima iritirajucu facu.....napaljenko mali... >

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg108112#msg108112 date=1259189187]
                    Istina,stvarno Lorenzo ima iritirajucu facu.....napaljenko mali... >
                    [/quote]

Apsolutno, samo pogledaj kako mu usne idu u stranu i oci kao da mu desna strana mozga ne radi. S onom lizalicom u 250cc izgledao je kao pravo retardirano dijete (nazdravlje retardiranoj djeci koja nisu kriva za to). A tobos se on sad smirio, al samo zato shto je jos uvijek novajlija znash dvije sezone u drugu sezonu bio drugi to je uspijeh sad i ocekuje se od njega. Cim ga malo narod otpise tj ne osvoji jos jednu godinu opeth ce on po starom. Nema on mentalitet sampiona za sada po mom licnom misljenju. Nema ono shto razdvaja odlicnog vozaca i sampiona. CItav Motogp su odlicni vozaci ali nije u pitanju samo motor. U pitanju je snaga volje, zelje, motivacije.

To je kao u formuli 1 Alonso. Jednom priliko su ga pitali kad je osvojio dvije titule sto sad? Pa kao osvojicu jos jednu i napusticu formulu 1 jer nemam shto vise da dokazujem.
                    Svi znamo da poslije toga titule nije gledao. To je to, osvojio si ti nekim chudom dvije al kad nemas motivaciju, mentalitet sampiona tu ces i ostati.
                    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Imam jedan predlog i nadam se da ce me bar neko u tome podrzati:da zamolimo urednike sportkluba,da nam puste ponovo snimke pojedinih trka a i nekih kvalifikacija (kvalifikacije u Mizanu su po meni bile gotovo u rangu trke). Kanal,MotoTV stalno vrti trke Superbika inekih drugih manje vaznih. cisto da prekratimo vreme do aprila.Inace sto se tice podataka koje dajete o karakteristikama motora, volela bih da mogu da razumem ocemu se tu radi. ali na zalost, moram da priznam, da mi to slabo polazi za rukom, ili glavom,bez obzira sto sam nekada vozila motore(long time ago).Pozzzzzzzzz svima.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg108168#msg108168 date=1259227160]
                        Imam jedan predlog i nadam se da ce me bar neko u tome podrzati:da zamolimo urednike sportkluba,da nam puste ponovo snimke pojedinih trka a i nekih kvalifikacija (kvalifikacije u Mizanu su po meni bile gotovo u rangu trke). Kanal,MotoTV stalno vrti trke Superbika inekih drugih manje vaznih. cisto da prekratimo vreme do aprila.Inace sto se tice podataka koje dajete o karakteristikama motora, volela bih da mogu da razumem ocemu se tu radi. ali na zalost, moram da priznam, da mi to slabo polazi za rukom, ili glavom,bez obzira sto sam nekada vozila motore(long time ago).Pozzzzzzzzz svima.
                        [/quote]

Comment

Zavidm ti na tome. Ne znam sta bih dala da ih ija imam, ali nazalost nemam ni jednu.kada sam neke zamolila da mi snime pojedine trke(imajju tu mogucnost) Gledali su me pogledom"sta ovoj fali"tako da vise to ne trazim ni od koga. > > >

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg108180#msg108180 date=1259233433]
                            Zavidm ti na tome. Ne znam sta bih dala da ih ija imam, ali nazalost nemam ni jednu.kada sam neke zamolila da mi snime pojedine trke(imajju tu mogucnost) Gledali su me pogledom"sta ovoj fali"tako da vise to ne trazim ni od koga. > > >
                            [/quote]

Comment

pa ja cu da pomislim da zelis da se ubijem.Nemam pojma koliko mi je internet brz, to moj sin bolje zna. ali bi ti mogao da nam das nesto vise podataka o tome, pa da on odradi posao.Sad da se ja malo hvalim-moj sin(18g.)i ja resili cvrsto da sledece god. odemo u Brno.Jos uvek ne znamo kako(nemamo ni biciklu) ni sa kojim parama (kada putujemo, krace relacije, idemo stopom).Ipak Brno je daleko.Za sada imamo samo ogromnu zelju i resenost makar i kucu prodali.

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg108176#msg108176 date=1259230998]
                                [quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg108168#msg108168 date=1259227160]
                                [/quote][/quote]

Pitaj burazera dje ih je nashao treba mene trka u Valensiji.
                                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Working...
                                X