Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

BRAVOO ROSSI MAESTRO!!!!
    2009 MOTO GP WORLD CHAMPION, CESTITKE ZA DOKTORA!!!!!!

Comment

Stara Koka o boze
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Rossi chamipone... Svaka cast Valeu i svaka cast komentatorima od 05.00h su prenosili, nije to lako...
        http://www.youtube.com/watch?v=3vDv-b4X2zc

Comment

• posebno sa Horheom.
          http://www.youtube.com/watch?v=3vDv-b4X2zc

Comment

A sta reci ? Congratulation 46 !!!!!!

Comment

Kejsija je prosle godine zvao Stoner dok mu se nije izvinuo zbog onog u Laguna Seci. Lorenzo je dosa da mu cestita poslije trke pa je Valentino oprostio i zaboravio u trenutku. Sve mi se nekako cini da ona teorija kad je ljut na nekog pocne da ga oslovljava prezimenom. Ja to radim al oslovljavam bas s imenom do tada s nadimkom
              [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                From that stage there is no progress.

Comment

;D :o 8) Svaka cast Valentinu!!! Nadam se da ce se zadrzati jos nekoliko godina, stvarno je uzivanje gledati ga... Malo su mi bile napete ove poslednje dve-tri trke zbog bodova za titulu. Ne volim tu atmosferu kada mora da se kalkulise... Sada cemo moci da gledamo pravo trkanje, kada je jedini cilj pobediti po svaku cenu! ;D Kada nije dovoljno zavrsiti na podijumu ili ispred protivnika za titulu! Naravno razumecu u potpunosti ako Rossi kojim slucajem podbaci jer zaista ima pravo da malo odahne ali cisto sumnjam u to! Mislim i ja, kao i Sale, da je vreme da se okrene i drugim vozacima koji ce biti konkurenti za titulu 2010 i da pocne sa cuvenim "tretmanom" ;D
                  Stoner je u vrhunskoj formi ali mi je to, u ovom trenutku, malo basmisleno... Pa mora tako da vozi od pocetka sezone i da se bori do kraja a ne da ode na odmor i da se vrati svez i raspolozen! Ni sam nisam svestan bio koliko mu zaista zameram sto je odsustvovao....

Comment

• Comment

• Comment

Hvala Bogu pa mi dodje internet.Svaka cast za kralja Rossija,odvozio je bas onako kako je trebalo,zao mi sto kisa pade,mislim da bi trka bila puno zanimljivija bez nje,ali sta je tu je.Bitno je da je sve zavrsilo kako treba.Trka u 250cc je bila fenomenalna,svaka cast za Ajamu,vozio je bas onako kako dolikuje jednom sampionu,zasluzio je titulu u svakom pogledu,svaka cast majstore.A sto se tice WSBK bas mi je bilo zao Norija,mislim da mu je ovo bila posljednja sansa za titulu,ali jednostavno nije bilo sudjeno,cestitke za Spisa.

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg100828#msg100828 date=1256564110]
                          Hvala Bogu pa mi dodje internet.Svaka cast za kralja Rossija,odvozio je bas onako kako je trebalo,zao mi sto kisa pade,mislim da bi trka bila puno zanimljivija bez nje,ali sta je tu je.Bitno je da je sve zavrsilo kako treba.Trka u 250cc je bila fenomenalna,svaka cast za Ajamu,vozio je bas onako kako dolikuje jednom sampionu,zasluzio je titulu u svakom pogledu,svaka cast majstore.A sto se tice WSBK bas mi je bilo zao Norija,mislim da mu je ovo bila posljednja sansa za titulu,ali jednostavno nije bilo sudjeno,cestitke za Spisa.

[/quote]

Comment

Evo me Care,sta ima,sjeba me ovaj sugavi internet

Comment

Ma sjebi i ti njega, nek se tera u ....

Comment

Comment

Working...
                                X