Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aragon MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nije fer!!! ne mogu da verujem da neko ima srca da skine Lagunu sa kalendara

Comment

• Originally posted by Viv Li View Post
      nije fer!!! ne mogu da verujem da neko ima srca da skine Lagunu sa kalendara
      obrazlozenje kad sam to cuo na SK je bilo da se pre svega ukida zbog bezbednosti vozaca,zatim udaljenosti staze zbog koje manje navijaca dolazi...
      MESSI 10

Comment

• Originally posted by miha92 View Post
        obrazlozenje kad sam to cuo na SK je bilo da se pre svega ukida zbog bezbednosti vozaca,zatim udaljenosti staze zbog koje manje navijaca dolazi...
        jbg, ekonomska politika...a to sto se ukida legendarna staza to nikom nista...

Comment

• jeeeeeeste ... i zato sto ne ucestvuje moto 2 i moto 3 i dodaje se Argentina i Brazil i bla bla bla ... mogli bi da ukinu Mudjelo i da ubace jos jednu Spaniju!!!!

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
            e mnogo vam hvala,ovo je bilo jos jedino sto sam zelela da cujem
            Kada se sada nisam slogirao nikada necu
            Originally posted by miha92 View Post
            Pa kada Ameri kupuju ono jeftino Kinesko sra... od vazdusnih jastuka
            Last edited by tasa01; 01-10-13, 19:16.
            sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

jeeeeeeste ... i zato sto ne ucestvuje moto 2 i moto 3 i dodaje se Argentina i Brazil i bla bla bla ... mogli bi da ukinu Mudjelo i da ubace jos jednu Spaniju!!!!
              mudjelo mi je omiljena staza,jos to fali da ukinu pa da odem tamo da im pojasnim neke stvari
              MESSI 10

Comment

mudjelo mi je omiljena staza,jos to fali da ukinu pa da odem tamo da im pojasnim neke stvari
                isto kad bi to uradili izbili bi neredi i u tom slucaju mozes da racunas na mene

Comment

isto kad bi to uradili izbili bi neredi i u tom slucaju mozes da racunas na mene

po dve-tri vaspitne pa da vidis kako bi slusali
                  MESSI 10

Comment

Originally posted by Viv Li View Post
                    i na mene bi mogli racunati , doduse da je Laguna malo blize , objasnio bi im ja i za nju
                    sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by tasa01 View Post
                      i na mene bi mogli racunati , doduse da je Laguna malo blize , objasnio bi im ja i za nju
                      MESSI 10

Comment

• sigpic

Comment

• ZVER
                          don't be scared homie
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Damir View Post
                            Nisam izdrzao,opet sam usao,procitao par komentara i nasmijao se.Jedan od njih je ovaj:

"i treba da ljubi Rossija po sred guzice,sto mu je omogucio da uspe..neka to dobro zapamte svi oni koji vole Lorenza"

Ne znam koliko dugo pratis Moto GP ali trebao bi da znas da je Lorenzo s 15 dosao u 125cc,s 16 ostvario prvu pobjedu,s 18 prvu titulu u 250cc...
                            ..pratim aktivno od 2011!..do tada sam gledao onako,bzv,cisto da gledam..smeh je koristan i dobar,ziv ti meni bio...

edit:
                            ..ah da..hvala za ovo o Lorencu..
                            sigpic

Comment

• U svoj ovoj zbrci , oko velikih sampiona, zaboravismo da spomenemo decka koji cudo pravi ove godineAleix Espargaró

sigpic

Comment

• Originally posted by tasa01 View Post
                                U svoj ovoj zbrci , oko velikih sampiona, zaboravismo da spomenemo decka koji cudo pravi ove godineAleix Espargaró

Videcemo da li ce dobiti pravu sansu,u svakom slucaju veliki potencijal.

Comment

Working...