Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aragon MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Alen P

Trazim ali ne mogu da nadjem post. Vanja je to maestralno objasnio. Ne bih sada da kvarim. Vanja, ako budes citao ovo probaj da nadjes. Lorenco se mnogo promenio. Lorenco 2008, 2009 i Lorenco 2013 su nebo i zemlja. Zato i govorim trenutno sta se desava.

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
      @tasa To za kasno kocenje je povezano sa izletanjem van idealne putanje, ispravljanjem krivina, promasivanjem apex-a a sve zajedno sa agresivnom voznjom nisam dobro napisao, dakle rekao je da previse agresivno vozi i previse kasno koci i da je zato vise puta tokom vikenda imao "izlete"
      slazem se stilovi su im potpuno drugaciji medjutim Honda je toliko dobra da se moze podrediti bilo kakvom stilu cini mi se
      ,ok mislio sam da mu smeta u opsteno kasno kocenje a sto se honde tice ima tu necega ..dobroga
      sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Nas Milojca maneken

sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Boga mi, zivnuo podforum od Britanije... 19 stranica tad, 22 za Mizano, sad smo vec pred kraj 21. ovde, stizemo do 23 sigurno pre zatvaranja teme... Lepo, lepo...

Comment

• Originally posted by tasa01 View Post
            Nas Milojca maneken

auuuu taso bas umes da mi ulepsas dan
            don't be scared homie
            sigpic

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
              Boga mi, zivnuo podforum od Britanije... 19 stranica tad, 22 za Mizano, sad smo vec pred kraj 21. ovde, stizemo do 23 sigurno pre zatvaranja teme... Lepo, lepo...
              jel to dobro ili lose
              sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                auuuu taso bas umes da mi ulepsas dan
                A ti onda post na zvezdicu
                sigpic

Comment

A ti onda post na zvezdicu
                  hocu,ali moram da obrnem krug
                  don't be scared homie
                  sigpic

Comment

• Originally posted by crni View Post
                    @Alen P

Trazim ali ne mogu da nadjem post. Vanja je to maestralno objasnio. Ne bih sada da kvarim. Vanja, ako budes citao ovo probaj da nadjes. Lorenco se mnogo promenio. Lorenco 2008, 2009 i Lorenco 2013 su nebo i zemlja. Zato i govorim trenutno sta se desava.
                    E sad cu opet morati da pisem duzi post a nisam vican tome.
                    Nije se Lorenco promenio, promenio se MotoGP, gume, pravilo o broju motora po sezoni, menjaci, elektronika.
                    Lorenco je i prosle i ove godine svestan da je Honda jaca i da nesme da ide u duele nego je bolje da skuplja bodove, ne da nesme nego nemoze, igleda da je otvorio i peti motor. E sad peh u Francuskoj pa u Hoandiji sto je se odrazilo i na sledece 2-3 trke udaljili su ga od titule. Bojim se ako se nesto ne promeni u prvilima da ce i sledece godine biti monotonih trka.

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                      Boga mi, zivnuo podforum od Britanije... 19 stranica tad, 22 za Mizano, sad smo vec pred kraj 21. ovde, stizemo do 23 sigurno pre zatvaranja teme... Lepo, lepo...
                      E 23, to cemo veceras.

Comment

• sad sam primetio da marc i ja imamo dosta toga zajednickog..obojica smo rookie ove sezone (on u sampionatu,ja na forumu),poprilicno smo bezobrazni,naravno sportski..a i imamo iste inicijale
                        MESSI 10

Comment

• Originally posted by miha92 View Post
                          sad sam primetio da marc i ja imamo dosta toga zajednickog..obojica smo rookie ove sezone (on u sampionatu,ja na forumu),poprilicno smo bezobrazni,naravno sportski..a i imamo iste inicijale
                          jos mi reci i da licite
                          don't be scared homie
                          sigpic

Comment

• Originally posted by miha92 View Post
                            sad sam primetio da marc i ja imamo dosta toga zajednickog..obojica smo rookie ove sezone (on u sampionatu,ja na forumu),poprilicno smo bezobrazni,naravno sportski..a i imamo iste inicijale

Originally posted by denia_el View Post
                            jos mi reci i da licite

Originally posted by Alen P View Post
                            E sad cu opet morati da pisem duzi post a nisam vican tome.
                            Nije se Lorenco promenio, promenio se MotoGP, gume, pravilo o broju motora po sezoni, menjaci, elektronika.
                            Lorenco je i prosle i ove godine svestan da je Honda jaca i da nesme da ide u duele nego je bolje da skuplja bodove, ne da nesme nego nemoze, igleda da je otvorio i peti motor. E sad peh u Francuskoj pa u Hoandiji sto je se odrazilo i na sledece 2-3 trke udaljili su ga od titule. Bojim se ako se nesto ne promeni u prvilima da ce i sledece godine biti monotonih trka.
                            Sve se menja, pa i moto gp,samo siguran sam da ga nece tim pravilima i glupostima upropastiti kao f1, koja je bas postala monotona, i posle 30 godina gledanja , razmisljam o prekidu
                            Last edited by tasa01; 30-09-13, 21:06.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                              jos mi reci i da licite
                              hahaha..pa to sad bas ne znam ali tu smo i po godinama,ja sam malo stariji,10 meseci
                              MESSI 10

Comment

Nas Milojca maneken

taso jel ima negde i reklama?
                                don't be scared homie
                                sigpic

Comment

Working...
                                X