Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aragon MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tasa01 View Post
    U svoj ovoj zbrci , oko velikih sampiona, zaboravismo da spomenemo decka koji cudo pravi ove godineAleix Espargaró
    Ne bih da ispadnem maliciozan sad, ali njegovi su rezultati na ocekivanom nivou. Ceo tim je oko njega, De Puniet, narocito od kad je poceo da radi i za Suzuki, je marginalizovan u potpunosti, Aleix dobija sve nove delove, punu paznju, Aprillia njega uzima kao prvog referenta i sve...

Voznje su nista manje konstantne i srcane i svakako da je zasluzio to sto ima, ali mislim da bi bilo korektno napomenuti da ima bolji motor od bilo kog drugog CRT vozaca. Iz tog su razloga meni Edwardsove voznje daleko upecatljivije. Jeste da su se poklopile sa malim padom forme Espargara, ali opet...
    Last edited by crni; 02-10-13, 15:27.

Comment

• Nezvanicni kalendar za 2014.
      sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Tako su isto u Formuli 1 izbacili sve legendarne staze i ubacili glupe Azijske pa im sada propada sport! Samo bih voleo da se to ne desi Moto GP-ju! I ne slazem se da Alesh ima najbolji crt motor! Decko vozi i rastura.

Comment

• Šta će biti ako pređu limit sa motorima (agregatima) oćeli biti neke kazne?

Comment

• Originally posted by Nemke7 View Post
            Tako su isto u Formuli 1 izbacili sve legendarne staze i ubacili glupe Azijske pa im sada propada sport! Samo bih voleo da se to ne desi Moto GP-ju! I ne slazem se da Alesh ima najbolji crt motor! Decko vozi i rastura.
            Slagao se ti, ne slagao, to su cinjenice... ;)

Originally posted by Mikishon View Post
            Šta će biti ako pređu limit sa motorima (agregatima) oćeli biti neke kazne?
            Svaki motor koji se iskoristi posle #5 povlaci pokretanje iz pit-lane-a na sledecoj trci...

Comment

• Evo zasto se Doktor postuje , a Markez voli
              sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Mislim da Rosija mnogi postuju zbog necega sto je cinio u proslosti.Ovo sto je ucinio u Laguni je zalosno.Prvo je pokusao Markeza da posalje u sljunak (pogledaj snimak i putanju kojom se kretao dok ga je Markez prestizao) a onda,posle trke,ga grli.Pa nije valjda da to niko nije primetio?!
                Zovite

Comment

• Originally posted by nixa View Post
                  Mislim da Rosija mnogi postuju zbog necega sto je cinio u proslosti.Ovo sto je ucinio u Laguni je zalosno.Prvo je pokusao Markeza da posalje u sljunak (pogledaj snimak i putanju kojom se kretao dok ga je Markez prestizao) a onda,posle trke,ga grli.Pa nije valjda da to niko nije primetio?!
                  Ako si dobro gledao posle trke , sta je rosi izjavljivao, on je upravo i ocekivao napad Markeza u vadicepu i zato je isao tako defanzivno, isto tako je izjavio da je i sam Markez pre trke rekao da je od svih krivina na Laguni najvise obracao paznju na vadicep, i da je vise puta gledao snimak rosi protiv stonera, i slozices se izkopirao ga je 99%, sto se tice reakcije posle trke, to pokazuje samo velicinu doktora , jer 2008 godine stoner je odbio da pruzi ruku rosiju posle tog manevra..

EDIT:
                  A postovanje moje prema Rosiju , tacno je da dotira od pocetka njegove karijere, jer to sto je radio retko ko ce ikada uraditi, meni licno ostaju u secanju trke sa Seteom i Bagiom, kako ih je psihicki unistavao na stazi, ali to je drugo vreme bilo , drugi motori drugi motogp
                  Last edited by tasa01; 03-10-13, 11:34.
                  sigpic

Comment

Mislim da Rosija mnogi postuju zbog necega sto je cinio u proslosti.Ovo sto je ucinio u Laguni je zalosno.Prvo je pokusao Markeza da posalje u sljunak (pogledaj snimak i putanju kojom se kretao dok ga je Markez prestizao) a onda,posle trke,ga grli.Pa nije valjda da to niko nije primetio?!
                    ma najbolje bi bilo da se odma sklonio cim je skapirao da je markez iza njega.... o cemu ti covece pricas

Comment

• Originally posted by dzigi79 View Post
                      ma najbolje bi bilo da se odma sklonio cim je skapirao da je markez iza njega.... o cemu ti covece pricas
                      Pa procitaj ponovo,ako ti nije jasno.Mrzi me 2x isto da pisem.
                      Na ovim Rosijevim fotografijama ne vidim nista sto je vredno postovanja.Na prvoj je prikazana njegova nemoc a na drugoj licemerje.
                      Zovite

Comment

Na ovim Rosijevim fotografijama ne vidim nista sto je vredno postovanja.Na prvoj je prikazana njegova nemoc a na drugoj licemerje.
                        vidi se velicina jednog coveka i to je za postovanje, ali ovo nije komunizam da bi ti imao isto misljenje kao ja i ostalih 100 i kusur miliona fanova u svetu

Edit :
                        ovako se bodri, pravi fan

Last edited by tasa01; 04-10-13, 09:21.
                        sigpic

Comment

• ovo je taso pravi fan

don't be scared homie
                          sigpic

Comment

• To za Norija?

Sa sve oznakom kod Haga...

Comment

.....u redu.a sta je prikazano na lorencovim fotografijama?
                              don't be scared homie
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                                To za Norija?

Sa sve oznakom kod Haga...
                                pronasla sam je u tekstu o njemusve i da nema nikakve veze,odlicno izgleda
                                don't be scared homie
                                sigpic

Comment

Working...
                                X