Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aragon MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tasa01 View Post
    Nije pobegao kao zena nego je pobegao zbog zene salu na stranu, valjda se zadovoljio , mada ga nisam razumeo kada je objavio da se povlaci ali ok njegovo pravo, svakako jedan od boljih ,sta vise jedan od najboljih vozaca motogp , i stvarno je cepao taj Ducati
    koliko sam ja razumeo povukao se jer se zasitio i nema vise tu glad tako da kazem sto nisam pratio moto gp kad je kejsi bio u ducatiju sad vi pricate a ja zevam ovde bezveze moracu malo da pogledam te voznje ako uspem da nadjem
    MESSI 10

Comment

• Da dam i ja svoj doprinos ovoj diskusiji,Ben Spiz najbolji stil voznje u istoriji,samo mu fale titule
      Last edited by Gargamel; 29-09-13, 19:44.

Comment

• i stvarno je cepao taj Ducati
        Pa to stoji da je cepao 2007,i da te godine je ducati bio ubedljivo najbolji motor...ali videćemo dal će još neko uspeti tu zver da ukroti
        Last edited by Motori Zauvek u Srcu; 29-09-13, 20:03.
        Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.

Comment

• Originally posted by Motori Zauvek u Srcu View Post
          Pa to stoji da je cepao 2007,i da te godine je ducati bio ubedljivo najbolji motor...ali videćemo dal će još neko uspeti tu zver da ukroti
          Na pravcima je unistavao yamahe i honde
          sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• |A sta ako Linovo mezimce potpise sa Hondom ?

Comment

• Originally posted by tasa01 View Post
              Na pravcima je unistavao yamahe i honde
              da kad se samo setim,budvalno se parkira ispred honde i yamahe na pravcu i to onako lagano
              Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                Cini mi se da je desna strana motora na slici, ona koju je Marc ocesao, a Danijev motor je zavrsio na levoj strani...
                da ali je nemoguće da je bilo kako mogao da zakači taj kabl i da ga pokida, sem ako nije imao neke skrivene cvikcangle na prednjem točku..... evo slike Hondinog motora, pa pogledaj gde se taj kabl nalazi i da li je moguće njega prekinuti bez nekog ozbiljnog udarca u zadnju viljušku.
                http://www.motorbeam.com/wp-content/...nda-rc213v.jpg

p.s. još bolji detalj

http://static.zigwheels.com/media/ph...m9_640x480.jpg

kontakt Markeze i Pedrose:

http://www.youtube.com/watch?v=ofAeYg7Ak4U

i kontakt Espargara i Reddinga (na 1:30):
                http://www.youtube.com/watch?v=Fk7DXbXYk2g
                Last edited by Jack Sparrow; 29-09-13, 21:42.

Comment

• i tako je otpoceo lov na vestice .. sledece je kako je Markez nepazljiv i previse agresivan i ondak bi mozda mogli da ga kaznimo jer mu nije prvi put

daklem kao sto rekoh ..
                  “Marc is always pushing to the very limit when he has riders in front of him,” a clearly unhappy Pedrosa told Telecinco.
                  “As has been happening almost all season he was coming at me from behind. When he touched me, he broke the sensor for the traction control and this is how my race finished.
                  “I fell because of this….this…I don’t know what to call it.

bio je to mali malecni kontakt a ne slon!!!
                  Last edited by Viv Li; 29-09-13, 22:34.

Comment

• ..znaci ipak ga je malo potkacio...??
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                      ..znaci ipak ga je malo potkacio...??
                      da,ali nije pokidao kabl nego samo dodirnuo,pa se taj senzor valjda poremetio,ali mislim da je pedrosa morao da zna da ne sme da raspali po gasu,nije on vozac od juce
                      evo gledam reprizu,da utvrdim gradivo ako sam nesto slucajno propustio
                      MESSI 10

Comment

• Originally posted by miha92 View Post
                        da,ali nije pokidao kabl nego samo dodirnuo,pa se taj senzor valjda poremetio,
                        ..jbg,malo ali dovoljno izgleda da prouzrokuje pad..nzm..meni se ucinilo u prvi mah da ga jeste dotako,medjutim posle gledajuci snimak,ja nisam to video,pa sam zato i postovao tako..takodje nakon same trke,MM je prilikom davanja izjave to i spomenuo,ali nisam ga razumeo najbolje..cini mi se da je rekao da je kontakta ipak bilo..zato sam i pitao,da li je tacno da je MM to izjavio...elem,bilo kako bilo,pre ili kasnije mu se to moralo desiti,jer je takav vozac,ide do same granice...mrlja jeste,ali sta sad..dobro je sto se onako zavrsilo,a bogami bilo je jako opasno po Danija,jer je na 2 sec bio Rossi sa grupom....a znamo dosta takvih primera,nazalost..
                        sigpic

Comment

..jbg,malo ali dovoljno izgleda da prouzrokuje pad..nzm..meni se ucinilo u prvi mah da ga jeste dotako,medjutim posle gledajuci snimak,ja nisam to video,pa sam zato i postovao tako..takodje nakon same trke,MM je prilikom davanja izjave to i spomenuo,ali nisam ga razumeo najbolje..cini mi se da je rekao da je kontakta ipak bilo..zato sam i pitao,da li je tacno da je MM to izjavio...elem,bilo kako bilo,pre ili kasnije mu se to moralo desiti,jer je takav vozac,ide do same granice...mrlja jeste,ali sta sad..dobro je sto se onako zavrsilo,a bogami bilo je jako opasno po Danija,jer je na 2 sec bio Rossi sa grupom....a znamo dosta takvih primera,nazalost..
                          ok je sve to..on jeste agresivan,ali ovde neki potenciraju kao da je namerno uleteo u danija ovo sto sam napisao za kabl je on izjavio,a to su mu rekli inzenjeri honde,a istraga je pokrenuta bas da bi se utvrdilo gde ga je zakacio jer kako kazu to je vrlo retka pojava da se zakaci taj kabl..marc je rekao i da je posle tog kontakta ispravio motor u nameri da produzi pravo ne bi li doslo do veceg incidenta..potpuno ljudski i sportski,ne razumem cemu drvlje i kamenje na njega
                          MESSI 10

Comment

• Originally posted by miha92 View Post
                            ok je sve to..on jeste agresivan,ali ovde neki potenciraju kao da je namerno uleteo u danija ovo sto sam napisao za kabl je on izjavio,a to su mu rekli inzenjeri honde,a istraga je pokrenuta bas da bi se utvrdilo gde ga je zakacio jer kako kazu to je vrlo retka pojava da se zakaci taj kabl..marc je rekao i da je posle tog kontakta ispravio motor u nameri da produzi pravo ne bi li doslo do veceg incidenta..potpuno ljudski i sportski,ne razumem cemu drvlje i kamenje na njega
                            ..pa dobro sad,da je namerno nije sigurno,ali da ide do kraja,cinjenica...mozda ce mu se to obiti o glavu,mozda ne,ali nije mu prvi put..mada je zelja cudo..
                            sigpic

Comment

..pa dobro sad,da je namerno nije sigurno,ali da ide do kraja,cinjenica...mozda ce mu se to obiti o glavu,mozda ne,ali nije mu prvi put..mada je zelja cudo..
                              idu mnogi do ivice..u svakom rizicnom manevru postoji opasnost od kontakta i incidenta,ovde se tako poklopilo da je bas to zakacio i eto sta se desilo..nije ovo ni prvi ni poslednji kontakt tako da ne znam cemu ovolika guzva,ne mislim na tebe nego generalno..
                              MESSI 10

Comment

• a i oni preteravaju,dodje do kontakta i oni naprave bauk od toga,ko da je on namerno udario,msm da ga je samo malo okrznuo ,u Danija kako bi ga uklonio iz borbe za titulu
                                Last edited by Motori Zauvek u Srcu; 29-09-13, 23:08.

Comment

Working...
                                X