Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aragon MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by nixa View Post
    A sta cemo sa Rosijevim vozikanjem 13 sek.iza Lorenca?Pa da,to nije toliko toliko smesno kao Lorencovo okretanje.To je za tugu i plac!
    Na ovom forumu stepen mrznje prema Lorencu i obozavanja Rosija prevazilazi granice imbecilnosti.A da li vas je neko iskupio ili ste se sami pronasli?
    Svi znate da je Markez oborio Pedrozu, i to nikome ne smeta?!OK,Markez je car,kao sto je bio i pokojni Simonceli.
    Kao prvo na ovom forumu svako ima pravo na svoje mišljenje i za koga će da navija,Lorenca ja iskreno ne volim zato što je u početku počeo da kopira Rosija i uvek je nabedjen,i misli da je on najbolje,ali sad je došao neki mladji španac MM koji mu je pokazao da mu je mesto iza njega,ma koliko vi njega voleli.Kad Lorenco bude postigao ono što je doctor postigao,onda možeš da se smeješ što je neko bio 13s iza njega.
    Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.

Comment

• @ Asocijalni

Ti si izgleda najpametniji ovdje,svakom loncu moras poklopac da budes,zato imas 6558 postova GET A LIFE

@ Nixa

Ja se iskljucujem s ovog foruma,tebi preporucujem isto jer se ovdje kao sto si i sam rekao ne radi o diskusiji vec ismijavanju i omalovazanju Lorenza.
      Decko je u svakoj utrci (osim onih u kojim je povrijedjen bio) daleko najbolja Yamaha,jedini pruza otpor Hondama i umjesto da ga neko pohvali jer je zavrsio 10-20 sec ispred svog timskog kolege on dobija kritike jer je njegov kolega pola kruga iza njega.Lorenzo je kriv jer Rossi ne moze do podiuma,Lorenzio je kriv jer Yamahin motor nije dobar kao Hondin,Lorenzo je kriv jer je Honda bolja na kocenju,Lorenzo je kriv jer je slavio pobjedu,Lorenzo je kriv jer je nezadovoljan...
      Prije 5 godina je Stoner bio u ovoj poziciji,davali su mu nadimke tipa "rolling stoner" a Rossia dizali u nebesa,polubog koji razvija krntije i na njima pobjedjuje.
      Tek kad je Stoner dosao u Hondu a Rossi u Ducati skontali su (a neki cak ni tad) kakav fantastican posao je taj decko obavio na Ducatiu.
      Danas je Marquez taj polubog (morali su novog naci jer stari je izlapio) a Lorenzo nesposobno gundjalo koji ne moze da senosi s klasom Marqueza.
      Ustvari mislim da ovdje nije rijec o nekoj velikoj ljubavi prema Marquezu vec mrznji prema Lorenzu,slavi se covjek koji pobijedjuje onog koga vi ne volite npr u tenisu slavljenje Nadala/Federera u BiH i Cro kad pobijede Djokovica.

P.S. Ako sam dobro shvatio Marquez je ostetio motor Pedrosi pa je Dani pao.
      I na to dolazi komentar "nije Marc kriv vec Dani jer je povukao gas"
      Pametnom dosta

Comment

• Bautista brzi od Rosija a zamalo peti na kraju,kakva budala.

Comment

• Originally posted by Damir View Post
          @ Asocijalni

Ti si izgleda najpametniji ovdje,svakom loncu moras poklopac da budes,zato imas 6558 postova GET A LIFE

@ Nixa

Ja se iskljucujem s ovog foruma,tebi preporucujem isto jer se ovdje kao sto si i sam rekao ne radi o diskusiji vec ismijavanju i omalovazanju Lorenza.
          Decko je u svakoj utrci (osim onih u kojim je povrijedjen bio) daleko najbolja Yamaha,jedini pruza otpor Hondama i umjesto da ga neko pohvali jer je zavrsio 10-20 sec ispred svog timskog kolege on dobija kritike jer je njegov kolega pola kruga iza njega.Lorenzo je kriv jer Rossi ne moze do podiuma,Lorenzio je kriv jer Yamahin motor nije dobar kao Hondin,Lorenzo je kriv jer je Honda bolja na kocenju,Lorenzo je kriv jer je slavio pobjedu,Lorenzo je kriv jer je nezadovoljan...
          Prije 5 godina je Stoner bio u ovoj poziciji,davali su mu nadimke tipa "rolling stoner" a Rossia dizali u nebesa,polubog koji razvija krntije i na njima pobjedjuje.
          Tek kad je Stoner dosao u Hondu a Rossi u Ducati skontali su (a neki cak ni tad) kakav fantastican posao je taj decko obavio na Ducatiu.
          Danas je Marquez taj polubog (morali su novog naci jer stari je izlapio) a Lorenzo nesposobno gundjalo koji ne moze da senosi s klasom Marqueza.
          Ustvari mislim da ovdje nije rijec o nekoj velikoj ljubavi prema Marquezu vec mrznji prema Lorenzu,slavi se covjek koji pobijedjuje onog koga vi ne volite npr u tenisu slavljenje Nadala/Federera u BiH i Cro kad pobijede Djokovica.

Pametnom dosta
          Nemoj da se naljutis posle 15 dana, evo ja sam Rosijev navijac, ali tvrdim da je Lorenco trenuto najbolji vozac MotoGP-a, ne trenutno nego najbolji koji se pojavio posle Rosija. Da nije bilo one svinjarije sa gumama u Francuskoj i pada, gde bese u Asenu, sad bi ubedljivo vodio a mali bi u jurnjavi za njim pravio geske. A jos Hondina nadmocnost.
          Last edited by Alan; 29-09-13, 18:00.

Comment

• to je to sto se slika tice od mene

Last edited by tasa01; 29-09-13, 18:11.
            sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Niko nije osporavao niti omalozavao Lorenca, ja ga licno ne volim jer jednostavno vodim se pravilom u zivotu budi svoj a nikako copy-paste, sto je on pokusao da bude (mislim kopirajuci veoma lose Rosija)koje mu nikako nije islo, ne svidja mi se njegov stil voznje , sve mu nesto smeta , te ovo, te ono,sedi brate na motor i vozi , pa sta bude bice budi ono sto jesi i kad pobedjujes i kada gubis
              sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by tasa01 View Post
                Niko nije osporavao niti omalozavao Lorenca, ja ga licno ne volim jer jednostavno vodim se pravilom u zivotu budi svoj a nikako copy-paste, sto je on pokusao da bude (mislim kopirajuci veoma lose Rosija)koje mu nikako nije islo, ne svidja mi se njegov stil voznje , sve mu nesto smeta , te ovo, te ono,sedi brate na motor i vozi , pa sta bude bice budi ono sto jesi i kad pobedjujes i kada gubis
                zato ga mnogi ne vole,i ja..to kopiranje mi je bilo a u poslednje vreme i to kukanje kad mu ne ide..pogledajte rosija,ne ide mu,ali covek vozi,bije se bukvalno sa ovim klincima i smeje se,takav je i marquez,kad izgubi kaze nisam zadovoljan,idemo dalje sve uz osmeh..dok lorenzo pravi gestikulacije,grimase,poglede.......
                MESSI 10

Comment

• Originally posted by miha92 View Post
                  zato ga mnogi ne vole,i ja..to kopiranje mi je bilo a u poslednje vreme i to kukanje kad mu ne ide..pogledajte rosija,ne ide mu,ali covek vozi,bije se bukvalno sa ovim klincima i smeje se,takav je i marquez,kad izgubi kaze nisam zadovoljan,idemo dalje sve uz osmeh..dok lorenzo pravi gestikulacije,grimase,poglede.......
                  Kao u pesmi smej se, smej, uvek se smej
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Alen P View Post
                    Nemoj da se naljutis posle 15 dana, evo ja sam Rosijev navijac, ali tvrdim da je Lorenco trenuto najbolji vozac MotoGP-a, ne trenutno nego najbolji koji se pojavio posle Rosija. Da nije bilo one svinjarije sa gumama u Francuskoj i pada, gde bese u Asenu, sad bi ubedljivo vodio a mali bi u jurnjavi za njim pravio geske. A jos Hondina nadmocnost.
                    Nemoj da se naljutis, evo ja tvrdim da je najbolji vozac, ne trenutno, vec svih vremena Kejsi Stoner. Jeste da ima samo dve titule, ali trebalo je da ima barem 9, mada je vozio samo 7 sezona u najjacoj klasi. Pa da krenemo. Te 2006. da nije bilo Hejdena i mocne honde, te ubitacne kombinacije. Te 2007. razbio ih je sve, iako je imao krs od motora, mada je Kapirosi na tom motoru, koji uopste nije razvijao, zamalo osvojio titulu 2006, a Bejlis u Valensiji 2006. pokazao kakav je to krs od motora. Pa 2008. da nije Rosi imao najmocniju masinu, pri tom u Laguna Seki posluzio se opasnim manevrima i sprecio Kejsija da ga pobedi posteno, ili da ga nije ugrozio u Brnu i Mizanu, mada je bio 3 sekunde iza. E 2009. rekao sam sebi ovo mora biti Kejsijeva sezona. Da je kojim slucajem bila oluja u Doningtonu, ili da nije bilo one misteriozne bolesti, njegova bi titula bila sto posto. I onda 2010, konacno nema Rosija i ja pomislim ako nece sad. Kada ono opet taj Rosi. Da se nije polomio, ne bi Lorenco postao Dzarvisovo mezimce i dobio na samopouzdanju da pobedjuje mog kukavnog Kejsija. Pa 2012, da je neko poravnao dzombu u Indianapolisu, Kejsi bi bio sampion. I jeste da vise ne vozi, ali ja bih mu i sada dodelio titulu, jer je bolji od svih. Da se kojim slucajem vrati u motogp, glatko bi osvojio titulu i to mislim da bi pobedio na svih 18 trka, ako bi se vratio u hondu, ako bi se vratio u PBM bilo bi interesantnije jer bi teze osvojio titulu.

Ako se neko pita sta ovaj crni lupeta, ko je bre taj Kejsi? Priznajem, nemam nikakve argumente za to sto tvrdim, ali JA tvrdim

Comment

a jesi li se mozda nekad zapitao zasto ljudi ne vole Lorenca??
                      dal ima neke veze sa tim sto:
                      -kopira Rosija pa kad je video da mu to ne polazi za rukom jer je popio zvizduke onda ide kod psihijatra da mentalno ojaca I ondak pocinje da vodi politicku kampanju,bavi se humanitarnim radom,posecuje bolnice isto tako postavlja te slike na tviteru I na podijumu drzi u narucju devojku sa Daunovim sindromom (stvarno se ne secam da je ijedan sportista imao tako niske udarce) zatim kad gubi ne ume da pruzi ruku ali zato kad pobedjuje zna da pokaze lakat,zaustavlja trku kad vidi da ne moze da pobedi (Malezija 2012) ostro kritikuje vozace od kojih je ugrozen I tako daljee…

mnogi vozaci voze povredjeni ali od toga ne prave cirkus I ne izigravaju mucenike!!!
                      fakat je talentovan/odlican vozac ali je isto tako prljav igrac. I sad mi reci sta tu ima da se voli????
                      bez ljutnje ali to su cinjenice.

Comment

• Originally posted by crni View Post
                        Nemoj da se naljutis, evo ja tvrdim da je najbolji vozac, ne trenutno, vec svih vremena Kejsi Stoner. Jeste da ima samo dve titule, ali trebalo je da ima barem 9, mada je vozio samo 7 sezona u najjacoj klasi. Pa da krenemo. Te 2006. da nije bilo Hejdena i mocne honde, te ubitacne kombinacije. Te 2007. razbio ih je sve, iako je imao krs od motora, mada je Kapirosi na tom motoru, koji uopste nije razvijao, zamalo osvojio titulu 2006, a Bejlis u Valensiji 2006. pokazao kakav je to krs od motora. Pa 2008. da nije Rosi imao najmocniju masinu, pri tom u Laguna Seki posluzio se opasnim manevrima i sprecio Kejsija da ga pobedi posteno, ili da ga nije ugrozio u Brnu i Mizanu, mada je bio 3 sekunde iza. E 2009. rekao sam sebi ovo mora biti Kejsijeva sezona. Da je kojim slucajem bila oluja u Doningtonu, ili da nije bilo one misteriozne bolesti, njegova bi titula bila sto posto. I onda 2010, konacno nema Rosija i ja pomislim ako nece sad. Kada ono opet taj Rosi. Da se nije polomio, ne bi Lorenco postao Dzarvisovo mezimce i dobio na samopouzdanju da pobedjuje mog kukavnog Kejsija. Pa 2012, da je neko poravnao dzombu u Indianapolisu, Kejsi bi bio sampion. I jeste da vise ne vozi, ali ja bih mu i sada dodelio titulu, jer je bolji od svih. Da se kojim slucajem vrati u motogp, glatko bi osvojio titulu i to mislim da bi pobedio na svih 18 trka, ako bi se vratio u hondu, ako bi se vratio u PBM bilo bi interesantnije jer bi teze osvojio titulu.

Ako se neko pita sta ovaj crni lupeta, ko je bre taj Kejsi? Priznajem, nemam nikakve argumente za to sto tvrdim, ali JA tvrdim
                        sigpic

Comment

• Pa da ali taj Kejsi Stoner se naljutio jer ga ljudi ne vole kao Rosija. Hteo je da bude Valentino i pobegao je iz sampionata kao neka zena! Daleko od toga da je on los vozac! Sta vise bio je predominatan! Uvek cu se secati rado kako je gazio Dukati.

Comment

@ Asocijalni

@ Nixa

Pametnom dosta
                            ..brate...srecan ti put..iskreno ti to zelim..aj ba pali..

EDIT:
                            ..Damire..moram da priznam,da si me strasno iznervirao ovim postom,zato sam ovako i reagovao,iako mi to nije bila namera..ja prvi ne zelim da se povlacis bilo gde sa bilo kog mesta,javnog mesta,a ovo je javno mesto,zbog nekog pisanja..dobro je i zdravo da se cuju i drugacije misli nego li sto vecina mozda misli,ko zna,mozda ta vecina nije ni u pravu,ali jebiga brate,ipak je vecina..ali bez obzira sto je i vecina,kazem opet,dobro je da se cuju i drugacija misljenja..medjutim,ono sto ovde sada menja stvar,je to sto ti pokusavas da osporis necije misljenje na jako bezobrazan nacin,time sto misljenje pojedinaca sa ovog foruma,javno i bez rezerve bacas u smece,i cak sta vise i pored toga,pokusavas da na jedan perfidan nacin te iste pojedince i omalovazis..a slozices se,to je ipak uvreda licnosti..sta tebe zabole stojko da li neko voli ili mrzi Lorenca,Markeza,Rosija,Danija i ostale,a da to ili ta neka nepodnosljivost ima veze sa tobom??reci mi iskreno..od kako si pristupio ovde,koliko pratim, sa tvoje strane samo neko podsmevanje,podjebavanje i pokazivanje neke tvoje istine i misljenja,nasuprot dugacijih stavova koja kazem opet,vecina deli..kakve to veze ima sa tobom pobogu covece???da li ti mozes,promeniti necije misljenje koje nije u ravni sa tvojim,a da ne dodjes licno u neki sukob i pritom prema tim istim sagovornicima budes,prosto receno,bezobrazan??naravno da ne mozes,a po mom milsjenju i ne trebas..ako neko i mrzi Lorenca,a malo je takvih,to opet nema veze sa tobom i tvojom licnoscu..ja mrzim i nevolim Stonera,ali ga postujem,Lorenca ne mrzim kao vozaca,ali je kao covek jedno obicno malo govno,ali bez obzira i na to,ja ga ipak postujem ono sto radi i sto cini..i sad kakave to veze ima sa tobom??reci mi??msm neznam sta vise da kazem,ali nije u redu,po mom misljenju,da omalovazavas ljude samo iz tog razloga zato sto ne dele tvoje misljenje..i samnom ne dele milsjenje mnogi,pa me niko ne omalovazava niti ja bilo koga..ovo je forum,javni forum dostupan svima,i kao takav niko nema prava da ga poseduje ili svojata,i da zbog tog nekog svojatanja ti isti i napustas..u redu ce biti i ako je tvoja takva odluka bude i konacana,ali msm da si sam doprineo takvoj situaciji..ja ti se javno izvinjavam sto sam ovako reagovao gore,ali jednostavno to je zbog tvog pisanja i nacina obracanja drugima..izvini jos jednom..zzz
                            Last edited by Rossini; 29-09-13, 22:26.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                              ..brate...srecan ti put..iskreno ti to zelim..aj ba pali..

znam da sam odvratna al ko sto bi rekao nas Rosi "Bye Bye Baby"

Comment

• Originally posted by Nemke7 View Post
                                Pa da ali taj Kejsi Stoner se naljutio jer ga ljudi ne vole kao Rosija. Hteo je da bude Valentino i pobegao je iz sampionata kao neka zena! Daleko od toga da je on los vozac! Sta vise bio je predominatan! Uvek cu se secati rado kako je gazio Dukati.
                                Nije pobegao kao zena nego je pobegao zbog zene salu na stranu, valjda se zadovoljio , mada ga nisam razumeo kada je objavio da se povlaci ali ok njegovo pravo, svakako jedan od boljih ,sta vise jedan od najboljih vozaca motogp , i stvarno je cepao taj Ducati
                                sigpic

Comment

Working...