Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aragon MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• umetnost
    VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Nisam izdrzao,opet sam usao,procitao par komentara i nasmijao se.Jedan od njih je ovaj:

"i treba da ljubi Rossija po sred guzice,sto mu je omogucio da uspe..neka to dobro zapamte svi oni koji vole Lorenza"

Ne znam koliko dugo pratis Moto GP ali trebao bi da znas da je Lorenzo s 15 dosao u 125cc,s 16 ostvario prvu pobjedu,s 18 prvu titulu u 250cc... Naslove je osvojio zahvaljujuci svom TALENTU a ne jer su mu VR46 i guru JB zavrcali sarafe na motoru.
      Ako je neko prije "7 dana" napravio profil ne znaci da i Moto GP prati tek 7 dana.Ja sam poceo da ga pratim 1998 jer je tad Biaggi vs Doohan bila velika prica tako da sam gledao par utrka i scena Moto GP-a kao sto su zabijanje Capirexa u Haradu,parkiranje Goia ispred cilja i cekanje Alzamore kako bi mu poklonio bod koji je na kraju donio i titulu,20/30cm koji su Jacquesu donijeli titulu,virenje Lorenza iz Derbi boxa u petak jer je imao 14g i 364 dana i nije mogao da nastupi taj dan... sigurno da ima onih koji su stariji i duze prate ali novajlija nisam.

A sto se tice rasprave "ko je bolji" mislim da su besmislene.Rossi je najuspjesniji,to je fakt i oko njega nema rasprave.
      Nije dovoljno biti samo dobar,potrebno je da se poklope neke stvari,prije svega motor i vrijeme/konkurencija.
      Tako se desi da titulu osvoje vec spomenuti Alzamora ili Talmaczi a postoji x vozaca koji su od njih za klasu bolji a ostali su bez titule.
      Jednom Bautisti se poklopilo pa je "ponovio" Rossijevu sezonu iako (moje misljenje a vjerovatno i vecine) je bar 1 klasu losiji od Rossia.
      Rossi je godinama imao taj luksuz losije konkurencije.Svaka cast Biaggiu,Barrosu,Gibernau,Capirossiu,Checki,Melandr iu,Robertsu Jr i ostalim,bili su dobri ali ne i vanserijski talenti.
      Pored Lorenza,Stonera i Marqueza ne bi bilo titule 2004 i 2005 za Rossia na Yamahi niti bi sad imao 100+ pobjeda.
      Drugi primjer ovog "na pravom mjestu u pravo vrijeme" imamo sad u F1.Mislim da Alonso i Hamilton mogu sve sto moze i Vettel i da bi sad imali 4 titule u nizu da sjede u Red Bullu.Ako RB nastavi ovako da dominira Vettel ce u penziju otici kao apsolutni rekorder u F1 a Alonso i Hamilton koji talentom ne zaostaju za Vettelom kao dvostruki/osvajac 1 titule u F1

Comment

• Originally posted by miha92 View Post
        hahahahaah..
        edit:
        kad smo vec kod muzike..ovo marc peva lorenzu ovih dana
        sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Sto se tice Lorenca samo bih napomenuo njegovu ruki sezonu, koliko se secam, vise je bio van staze nego na samoj stazi, cak sta vise je jednom prilikom izjavio da je razmisljao da se vrati u nizu klasu, to cu pokazati samo da nadjem taj intervju,, a isto tako bih naglasio da , posle sumahera za mene je najbolji vozac koji je vozio ( ne racunajuci Senu i Prosta) da kazem noviju formulu je Zak Vilnev, u ruki sezoni 96 godine na zadnjoj trci Hil mu je uzeio titulu ako se ne varam za tri boda, a vec sledece 97 godine je bio sampion Ovo sam namerno naveo , jer dosta njih osporavaju ucinak Markeza u ruki sezoni, i da je on ove godine vicesampion , verujem da bi i sam bio zadovoljan, jer to je uspeh jednak tituli pored ovakvih vozaca
          sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• @Damir, nixa

Eto, nije tesko biti fin. Mozete da iznesete svoje argumente i bez vredjanja drugih clanova. Ne moramo da se slozimo, ali malo kulture nije na odmet

Comment

• Originally posted by nixa View Post
              Savicu, ti ovde iznosis neku svoju statistiku.Zasto ne racunas 2013?Koliko trka je vec odvezeno?Pa Rosi je u boljoj je poziciji nego u prethodne 2,ali rezultata nema pa nema!Svi ste jedva cekali da se vrati u yamahu ocekivajuci da ce oduvati konkurenciju?Gde je zapelo?
              Povrede vozaca o kojima pricas ne treba da spominjes jer su i one nastale kao rezultat njihove borbe,bez obzira da li se dogodile na trci ili na treninzima,itd.Jbg,tako stvari stoje.Ovo je MotoGP.Ako bas hoces tu je Stoner najvise hendikepiran.
              Dukati...znas,nije posteno!Daj da vidimo Stonerove rezultate u poslednjih recimo 5 trka u njegovoj poslednjoj sezoni u Dukatiju?Koliko pobeda? To je samo nekoliko meseci pre nego sto je Rosi presao u Dukati i pri tom izjavio (svi su zaboravili!) da Stoner nije sposoban da iskoristi pun potencijal tog motora???Mislim,sta reci...
              Nije ravnopravno jer je sada Rosi na zalasku karijere a oni su u top-formi?Nisi spomenuo da je Rosi bio u top-formi kada su ova dvojica presli u najjacu klasu,pa ipak racunamo i te godine.Stoner je dosao niodakle,bez iskustva iz nizih kategorija...nije vozio ni 125 ni 250ccm.
              Nisi objektivan,Savicu!
              Kako to mislis da mu je legla honda ali ne bi i yamaha.To je glupost.
              Casey Stoner's profile
              Summary | Statistics | Placements | Grid | Fastest Lap | Profile
              Statistics
              Season Category Starts 1st 2nd 3rd Tot. Poles Bike Points Pos.
              2012 MotoGP 15 5 1 4 10 5 Honda 254 3
              2011 MotoGP 17 10 1 5 16 12 Honda 350 1
              2010 MotoGP 18 3 2 4 9 4 Ducati 225 4
              2009 MotoGP 13 4 1 3 8 3 Ducati 220 4
              2008 MotoGP 18 6 3 2 11 9 Ducati 280 2
              2007 MotoGP 18 10 2 2 14 5 Ducati 367 1
              2006 MotoGP 16 0 1 0 1 1 Honda 119 8
              2005 250cc 16 5 1 4 10 2 Aprilia 254 2
              2004 125cc 14 1 2 3 6 1 KTM 145 5
              2003 125cc 14 1 3 0 4 1 Aprilia 125 8
              2002 250cc 15 0 0 0 0 0 Aprilia 68 12
              2001 125cc 2 0 0 0 0 0 Honda 4 29

Comment

• weCRz.jpg

Naletim na ovaj podatak,ne znam da li je 100% tacan.

Comment

• Originally posted by nixa View Post
                  Ne znam kako stojis s matematikom,ali pokusaj....
                  Rossi:Lorenco = Severina:Jelena Tomasevic
                  Rosi je Severina!!?

Originally posted by mikisavic89 View Post
                  Edit: jos ovo poredjenje vozaca sa pevaljkama Rossi ti je u najmanju ruku Ceca...
                  Rosi je Ceca!!!??
                  mogu samo da kazem dobro je dok nije Karleusa

Comment

• Laguna Seca dropped from 2014 MotoGP calendar

e mnogo vam hvala,ovo je bilo jos jedino sto sam zelela da cujem
                    don't be scared homie
                    sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                      e mnogo vam hvala,ovo je bilo jos jedino sto sam zelela da cujem
                      znaci tacno je..meni se ucinilo u prenosu da je neko od komentatora na sk rekao da se brise iz kalendara..
                      MESSI 10

Comment

• Definitivno nema Lagune za 2014 i Alex Briggs potvrdio na twitteru...

Comment

• cao laguno
                          don't be scared homie
                          sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post

cao laguno
                            auu, znaci Rossi nece moci ponovo da obilazi u onoj nemogucoj krivini, kao sto je Stonera pre nekoliko godina

Comment

• Originally posted by SaleRado View Post
                              auu, znaci Rossi nece moci ponovo da obilazi u onoj nemogucoj krivini, kao sto je Stonera pre nekoliko godina
                              sad to radi MARC MARQUEZ
                              MESSI 10

Comment

• Originally posted by miha92 View Post
                                sad to radi MARC MARQUEZ
                                decko je lud znaci, a Rossiju nedostaje bas ta ludost i mladost
                                i zato treba da osvoji sampionat

Comment

Working...
                                X