Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aragon MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sta se zaista dogodilo u Aragonu WHY CAN'T WE BE FRIENDS

i Rosijeva reakcija na Markezov photo session

Comment

• ahahahahahahah
      don't be scared homie
      sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
        taso jel ima negde i reklama?
        ne za sada jos uvek ovo su 18 sep ,snimali , cim izadje javljam
        Last edited by tasa01; 30-09-13, 21:11.
        sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by crni View Post
          @Alen P

Trazim ali ne mogu da nadjem post. Vanja je to maestralno objasnio. Ne bih sada da kvarim. Vanja, ako budes citao ovo probaj da nadjes. Lorenco se mnogo promenio. Lorenco 2008, 2009 i Lorenco 2013 su nebo i zemlja. Zato i govorim trenutno sta se desava.
          Nadjoh ovo, ali imao sam jedan detaljniji ranije... Kad bih se setio na kojoj temi, pa da pogledam, sad bas i nemam vremena...

Originally posted by Vanja #66 View Post
          Vidis, slazem se sve za 2008... Cak, a to bi znao da bas tako pazljivo citas, ja sam Lorenza jako simpatisao sve do oko pola sezone 2010. Te stvari o kojima zborimo je izgubio na FP2 u Mugellu 2010. Kad je galvni konkurent doziveo svoj kriticni pad, imao je otvoren put i ubrzo je prestao da se bori. A nije ni pre toga bio jaci borac od Najveceg, ali jeste od Pedrose i naravno Stonera. Sad je na nivou Pedrose, ajde neka bude inspirisanog Pedrose, ali je Stoner prosle godine, kao i 2011. naravno, pokazao vise borbenosti...
          U tom detaljnijem sam pominjao i Francusku 2008, Katalunju 2009, Japan 2010. i svasta jos nesto. Kontam da si na to mislio...

Originally posted by andjelija View Post
          vezano za incident Marquez Pedrosa
          http://m.motomatters.com/analysis/20..._up_part_.html
          odličano napisano
          obavezno pročitati
          Izvinjavam se sto je sa zakasnjenjem, dobrodosla...

Pisi, citaj, samo uzivaj...
          Last edited by Vanja #66; 30-09-13, 21:30.

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
            Izvinjavam se sto je sa zakasnjenjem, dobrodosla...

Pisi, citaj, samo uzivaj...
            Hvala

"Casey Stoner was a pitbull who tried to remain fair-minded. Also, his propensity to intentionally break traction with the rear tire and then use it to steer his bike around corners was a thing of beauty every time he did it."

Comment

• smehom do suza ovo me je dokrajcilo i zato se odjavljujem za veceras

Comment

• Originally posted by nixa View Post
                Kada sam se pre neki dan ovde registrovao pitao sam jednog starog clana zbog cega ovde nema nikoga ko ne navija za Rosija.Dobio sam odgovor da su takvi oterani?!Prvo sam pomislio da je u pitanju sala,ali sada mi je jasno da nije.Tako da ovo mesto dozivljavam kao usamljeno ostrvo gde zive pacijenti koji boluju od iste bolesti (cast izuzecima kojih,na svu srecu,ipak ima).
                Sto se tice Lorenca,jednom je jos na pocetku izjavio kako je nemoguce pobedjivati Rosija i ocekivati da vas ljudi vole.To je iskljucivi razlog zbog cega je najomrazeniji vozac u karavanu.Njegov dolazak u yamahu je oznacio pocetak kraja "Rosijeve ere",a to se ne prasta.Licno nikada ga nisam dozivljavao kao nekog ko kopira Rosija.To sto je par puta uradio slicnu stvar koju je Rosi cinio godinama,ponizavajuci svoje kolege (recimo proslava pobede u poljskom klozetu,itd.),doziveo sam kao deo psiholoskog rata izmedju njih dvojice.Definitivno nije cirkuzant kao Rosi...i ne mogu bas svi imati facu za kamere,jbg.
                Agostini je po statistici najbolji vozac svih vremena.Medjutim nikada necu poverivati da je bolji od Rosija.Cak sta siguran sam,kada bi se njih dvojica (hipoteticki gledajuci) sreli na staz i bili obojica u punoj snazi,da bi ga Rosi nasamarao ka balavca.Ali to necemo nikada saznati jer se nisu i nece sresti.Ali isto tako sam siguran da su i Stoner i Lorenco jaci od Rosija.E tu vec postoje neoborivi argumenti,to je nesto sto je merljivo, jer su se medjusobno borili.I kakav je skor?Svakome je dostupan internet i zamolio bih najtvrdokornije Rosijevce da nam postave ovde tu statistiku.Svako ko prica argumentovano i ciji se postovi ne svode na puko trucanje,znaju da u periodu kada su zajedno bili na stazi,odn.dok su se direktno borili jedni protiv drugih,mnogo vise pobeda,pol pozicija,najbrzih krugova i svega sto je merljivo,u odnosu na Rosija,imaju i Stoner i Lorenco.To je fakat,a vi me demantujte!
                ...ne mogu da verujem..ali ne mogu da verujem,zaista...svaka ti cast,ako nista drugo,bar na citanju wikipedie...
                sigpic

Comment

• ...za sve koji vole Lorenca,neka ponovo preslusaju "biznismena"..ali PAZLJIVO!..to je je sad sve na delu,s obzirom da je 2010 u pitanju..
                  http://www.youtube.com/watch?v=4iDFcXObpTU
                  http://www.youtube.com/watch?v=yxdec35xWpY
                  ..jedna obicna placipicka,kopija,koja ne voli da gubi,ustavri koji ne moze podneti poraze!..isto kao sto nije mogao i Stoner..e bas iz tih razloga ljudi simpatisu MM,koji po svemu sudeci(mada se to i ne krije nimalo)ima svog mentora..zna se ko je taj..46

edit:
                  ..i zao mi je sto je tako,jer je zaista klasa vozac..."ali sto se nije prcalo,ne moze da se okoti"...

edit:
                  ..i takvu Yamahu je vozio i Horhe..identicnu!!
                  http://www.youtube.com/watch?v=6sC11JLB0K0
                  ..najbolji dokaz svega sto pisem...http://www.youtube.com/watch?v=VE_GDQlQ84E
                  ..za razliku od danasnjice..46 vozi prototip za 2014,a ovaj smesko,vozi najbolje iz ponude..samo ce placljivko sledece godine isto voziti sto i 46-ca..jos gore za njega,bice treci ili cetvrti u generalnom..

edit:
                  ..i treba da ljubi Rossija po sred guzice,sto mu je omogucio da uspe..neka to dobro zapamte svi oni koji vole Lorenca..
                  edit:
                  ..i tada je Honda bila izuzetan motor,ne prenebregnite ni tu cinjenicu,s tom razlikom,nije imao ko da je vozi..e sada ima jahaca,i to pravog..kao sto je imala i 2011 i 2012..

DA OBNOVIMO ZNANJE I PO KOJE NEZNANJE,iako znamo a necemo da priznamo..

EDIT:
                  ..a ovi sto spominju nekih 13 sekundi iz Lorenca,neka se samo zapitaju da li covek vrhunski motociklista,NAJBOLJI MOTOCIKLISTA u VASIONI(verovatno se jos negde voze trke,nije samo valjda na planeti zemlji),da li takav motociklista zaboravi da vozi za samo 2 godine...??kako vas bre nije sramota,pa ce te jos i nekakvo tamo magare da spominjete od motora..gde su vam oci i razum..?

EDIT:
                  ..jos bar 50 ovakvih i slicnih postova bih vam mogao postaviti,sto mojih,sto drugih ljudi,koji su uvek iznosili argumente..i onda odjednom,dodje neko nov,i brlja li brlja..i posle rossijevci nisu dobri,oni jure ljude sa foruma,oni su tlacitelji novih clanova i onih koji misle suprotno..jebem ti sta sve necu procitati..

EDIT:
                  .. a to sto je Horhe cestitao MM titulu,i Hondi..ljudi,da li znate sta je pampur???ma ne pampur,PAMPURCINA??

EDIT:
                  ..i ja nesto ne simpatisem MM iz nekih razloga koji sada nisu bitni,vezano je za Moto 2,ali mi je bas drago da se decko transformisao u vidu VADICEPA!!!!

EDIT:
                  ..I zelim mu da sto duze bude transformisan!!!
                  Last edited by Rossini; 30-09-13, 23:16.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by mikisavic89 View Post
                    2011 i 2012 Rossi bio na Dukatiju koji jednostavno nije zeleo da ga slusa i radi kako treba i ispastaju i sada zbog toga. Taj Dukati nije los motor ali jednostavno trazi odredjeni stil voznje kakav je Stoner imao i njemu taj motor lezi. Naravno takodje mislim da Stoner na Yamahi ne bi imao sta da trazi upravo zbog stila voznje. 2013 ne racunam jer nije gotova a i nema vise Stonera. 2010 Rossi polomio nogu, Lorenco koju sezonu ranije, Stoner imao problema sa tolerancijom itd... Jedino su te 4 godine bili najravnopravniji i po problemima a i bili su na pravim motorima i trke su bile zanimljivije sa vise borbi i preticanja, psiholoskih igrica jos su imali i Pedrosu koji je svima znao da otkine po koji bod i pobedu. Drugo ti sad pominjes rezultate Stonera i Lorenca u najboljim godinama i gledas sada Rossijeve rezultate u poslednjim godinama karijere. Ako cemo tako onda poredi i rezultate Rossija u najboljim godinama a svi znamo kakvi su. Hoces da kazes da Rossi nije imao protivnike tada, da ljudi tada nisu znali da voze pa su njima i nama Stoner i Lorenco otvorili oci??? Ponavljam te 4 godine su pravo merilo poredjenja njih kao vozaca.
                    Savicu, ti ovde iznosis neku svoju statistiku.Zasto ne racunas 2013?Koliko trka je vec odvezeno?Pa Rosi je u boljoj je poziciji nego u prethodne 2,ali rezultata nema pa nema!Svi ste jedva cekali da se vrati u yamahu ocekivajuci da ce oduvati konkurenciju?Gde je zapelo?
                    Povrede vozaca o kojima pricas ne treba da spominjes jer su i one nastale kao rezultat njihove borbe,bez obzira da li se dogodile na trci ili na treninzima,itd.Jbg,tako stvari stoje.Ovo je MotoGP.Ako bas hoces tu je Stoner najvise hendikepiran.
                    Dukati...znas,nije posteno!Daj da vidimo Stonerove rezultate u poslednjih recimo 5 trka u njegovoj poslednjoj sezoni u Dukatiju?Koliko pobeda? To je samo nekoliko meseci pre nego sto je Rosi presao u Dukati i pri tom izjavio (svi su zaboravili!) da Stoner nije sposoban da iskoristi pun potencijal tog motora???Mislim,sta reci...
                    Nije ravnopravno jer je sada Rosi na zalasku karijere a oni su u top-formi?Nisi spomenuo da je Rosi bio u top-formi kada su ova dvojica presli u najjacu klasu,pa ipak racunamo i te godine.Stoner je dosao niodakle,bez iskustva iz nizih kategorija...nije vozio ni 125 ni 250ccm.
                    Nisi objektivan,Savicu!
                    Kako to mislis da mu je legla honda ali ne bi i yamaha.To je glupost.
                    Zovite

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                      ...ne mogu da verujem..ali ne mogu da verujem,zaista...svaka ti cast,ako nista drugo,bar na citanju wikipedie...
                      Ne znam kako stojis s matematikom,ali pokusaj....
                      Rossi:Lorenco = Severina:Jelena Tomasevic

Hocu da kazem obe su pevacice,ali dok jedna od njih dve bas peva druga je pravi soumen,sto znaci da se mnogo bolje,hm......."snalazi" pred kamerom (ako znas na sta mislim!)I zbog toga je puno popularnija.Kapiras?!
                      Zovite

Comment

Ne znam kako stojis s matematikom,ali pokusaj....
                        Rossi:Lorenco = Severina:Jelena Tomasevic

Hocu da kazem obe su pevacice,ali dok jedna od njih dve bas peva druga je pravi soumen,sto znaci da se mnogo bolje,hm......."snalazi" pred kamerom (ako znas na sta mislim!)I zbog toga je puno popularnija.Kapiras?!
                        joj kakvo poredjenje ali da zanemarim to..jel ti nisi gledao sta je radio lorenzo..ona devojcica sa daunovim sindromom je(glupo je sto moram nju da mesam) cist medijski potez,tako da to oko paznje i kamera bolje ne spominji..
                        MESSI 10

Comment

Savicu, ti ovde iznosis neku svoju statistiku.Zasto ne racunas 2013?Koliko trka je vec odvezeno?Pa Rosi je u boljoj je poziciji nego u prethodne 2,ali rezultata nema pa nema!Svi ste jedva cekali da se vrati u yamahu ocekivajuci da ce oduvati konkurenciju?Gde je zapelo?
                          Povrede vozaca o kojima pricas ne treba da spominjes jer su i one nastale kao rezultat njihove borbe,bez obzira da li se dogodile na trci ili na treninzima,itd.Jbg,tako stvari stoje.Ovo je MotoGP.Ako bas hoces tu je Stoner najvise hendikepiran.
                          Dukati...znas,nije posteno!Daj da vidimo Stonerove rezultate u poslednjih recimo 5 trka u njegovoj poslednjoj sezoni u Dukatiju?Koliko pobeda? To je samo nekoliko meseci pre nego sto je Rosi presao u Dukati i pri tom izjavio (svi su zaboravili!) da Stoner nije sposoban da iskoristi pun potencijal tog motora???Mislim,sta reci...
                          Nije ravnopravno jer je sada Rosi na zalasku karijere a oni su u top-formi?Nisi spomenuo da je Rosi bio u top-formi kada su ova dvojica presli u najjacu klasu,pa ipak racunamo i te godine.Stoner je dosao niodakle,bez iskustva iz nizih kategorija...nije vozio ni 125 ni 250ccm.
                          Nisi objektivan,Savicu!
                          Kako to mislis da mu je legla honda ali ne bi i yamaha.To je glupost.
                          Ne vredi se s tobom raspravljati. Vidis da pojma nemas o ovom sportu. FYI Stoner je vozio 125 i 250cc i to po dve sezone u obe kategorije... Ostalo necu ni da komentarisem jer ne razumes motosport uopste. Jos ces da kazes da su Alonso, Fetel i Hamilton bolji od Sumahera jer su ga pobedjivali kada je pod stare dane dosao da se vozika po stazi. Necu vise da se raspravljam jer imas pravo na svoje misljenje ma koliko ono bilo povrsno i nerealno. Mogu da razumem da gotivis i Lorenca i Stonera vise nego Rossija ali da pises da su bolji i uspesniji vozaci od njega to ne razumem...
                          Nego ajde za kraj da racunam i 2013:
                          Rossi 106 (80)
                          Stoner 45 (38)
                          Lorenco 49 (28)

Edit: jos ovo poredjenje vozaca sa pevaljkama Rossi ti je u najmanju ruku Ceca...
                          Last edited by mikisavic89; 01-10-13, 11:39.

Comment

Edit: jos ovo poredjenje vozaca sa pevaljkama Rossi ti je u najmanju ruku Ceca...
                            hahahahaah..
                            edit:
                            kad smo vec kod muzike..ovo marc peva lorenzu ovih dana
                            Last edited by miha92; 01-10-13, 11:55.
                            MESSI 10

Comment

Ne vredi se s tobom raspravljati. Vidis da pojma nemas o ovom sportu. FYI Stoner je vozio 125 i 250cc i to po dve sezone u obe kategorije... Ostalo necu ni da komentarisem jer ne razumes motosport uopste. Jos ces da kazes da su Alonso, Fetel i Hamilton bolji od Sumahera jer su ga pobedjivali kada je pod stare dane dosao da se vozika po stazi. Necu vise da se raspravljam jer imas pravo na svoje misljenje ma koliko ono bilo povrsno i nerealno. Mogu da razumem da gotivis i Lorenca i Stonera vise nego Rossija ali da pises da su bolji i uspesniji vozaci od njega to ne razumem...
                              Nego ajde za kraj da racunam i 2013:
                              Rossi 106 (80)
                              Stoner 45 (38)
                              Lorenco 49 (28)

Ne vredi.Nesto mi se neda da se spustam na nivo deteta predskolskog uzrasta samo da bi ti shvatio poentu.Pricamo o rezultatima njihovih direktnih dvoboja na stazi a ti brojis Rosijeve pobede koje je ostvario dok ova dvojica jos nisu ni vozili.Zar je tesko cutati kada vec nemas sta da kazes.
                              Zovite

Comment

Ne vredi.Nesto mi se neda da se spustam na nivo deteta predskolskog uzrasta samo da bi ti shvatio poentu.Pricamo o rezultatima njihovih direktnih dvoboja na stazi a ti brojis Rosijeve pobede koje je ostvario dok ova dvojica jos nisu ni vozili.Zar je tesko cutati kada vec nemas sta da kazes.
                                Kad ih Rossi pobedjivao na stazi ni to se ne racuna, kad je pobedjivao kad ih nema ni to se ne racuna. Sta ti konkretno racunas samo 2011 i 2012?? Onda priznajem da su bolji od njega i ako si mi rekao. Otvorio si mi oci... Ne znam sta gledam vec skoro 20 godina, od kada sam kao dete od 5,6 godina ustajao i u ranim jutarnjim satima da gledam Duana i Kriviljea, kada sam zapazio Rossija sa ofarbanom kosom, obucenog kao Robin Hud itd.. Hvala

Edit: jos za coveka koji je poslednju titulu proslavio kao stara koka ti kazes da je bio u najboljim vozackim godinama...
                                Last edited by mikisavic89; 01-10-13, 12:18.

Comment

Working...
                                X