Nesto se desilo Pedrosi. Nemoguce je onako da prokliza. A da li je za to Mark kriv? Ako jeste kriv treba ga kazniti, ali ne znam kako ce to dokazati
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aragon MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Motori Zauvek u Srcu View Posta i oni preteravaju,dodje do kontakta i oni naprave bauk od toga,ko da je on namerno udario u Danija kako bi ga uklonio iz borbe za tituluMESSI 10
Comment
-
Originally posted by crni View PostNesto se desilo Pedrosi. Nemoguce je onako da prokliza. A da li je za to Mark kriv? Ako jeste kriv treba ga kazniti, ali ne znam kako ce to dokazatiRiding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.
Comment
-
Originally posted by miha92 View Postidu mnogi do ivice..u svakom rizicnom manevru postoji opasnost od kontakta i incidenta,ovde se tako poklopilo da je bas to zakacio i eto sta se desilo..nije ovo ni prvi ni poslednji kontakt tako da ne znam cemu ovolika guzva,ne mislim na tebe nego generalno..sigpic
Comment
-
Originally posted by miha92 View Postupravo to pricam,evo bas sad gledam reprizu,kad je pedrosa presao marca isto je doslo do kontakta,moglo je i tad da se desi nesto slicno..to je sve moto gpRiding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.
Comment
-
Originally posted by Rossini View Post..ma slazem se naravno...jos kada sam video kako je Dani proklizao,a onako se proklizava samo zbog viska gasa,pomislio sam da MM nema veze sa time..ali,izgleda da ima..ako utvrde da ga je zakacio,ja msm da ce ga kazniti 100 %,jer mu to nije prvi put,kazem opet..prosla su vremena kada se to moglo tako raditi i proci bez iceg..Rossi je Setea bukvalno izgurao napolje,i tako je to proslo..ali od kako su Shoe i Marko izgubili glave,izgleda da nema vise prastanja..a bilo je na kilo ovakvih situacija,i nikom nista..jbg,sada su druga vremena..MESSI 10
Comment
-
Originally posted by miha92 View Postvidi,ako treba neka ga i kazne,tako ce svi valjda vise da paze,opet kazem,samo ne razumem cemu tolika buka..
edit:
..i ne dizem ja buku,ona se vec digla....samo komentarisemo..
sigpic
Comment
-
Originally posted by Rossini View Post..pa vidi..nije buka bzv..mislim direktno je na Danijevu stetu,priznaces..govorimo realno..
edit:
..i ne dizem ja buku,ona se vec digla....samo komentarisemo..
sto onda nije danas bilo buke kad su se dotakli espargaro i reding,mnogo jaci kontakt ali se na srecu nista nije desilo i o tome se nije pricalo,nista ludje nijemarquez uradio od ove dvojice ali je ispalo ovako i eto sad problema i hajke na markovu glavu
edit
i ne samo oni,sta je uradio vaskez pa nikom nistaLast edited by miha92; 29-09-13, 23:41.MESSI 10
Comment
-
Originally posted by miha92 View Postponavljam ne mislim na tebe
sto onda nije danas bilo buke kad su se dotakli espargaro i reding,mnogo jaci kontakt ali se na srecu nista nije desilo i o tome se nije pricalo,nista ludje nije marquez uradio od ove dvojice ali je ispalo ovako i eto sad problema i hajke na markovu glavu..jbg,Mgp je Mgp..
sigpic
Comment
-
Originally posted by Damir View Post
@ Nixa
Ja se iskljucujem s ovog foruma,tebi preporucujem isto jer se ovdje kao sto si i sam rekao ne radi o diskusiji vec ismijavanju i omalovazanju Lorenza.
Decko je u svakoj utrci (osim onih u kojim je povrijedjen bio) daleko najbolja Yamaha,jedini pruza otpor Hondama i umjesto da ga neko pohvali jer je zavrsio 10-20 sec ispred svog timskog kolege on dobija kritike jer je njegov kolega pola kruga iza njega.Lorenzo je kriv jer Rossi ne moze do podiuma,Lorenzio je kriv jer Yamahin motor nije dobar kao Hondin,Lorenzo je kriv jer je Honda bolja na kocenju,Lorenzo je kriv jer je slavio pobjedu,Lorenzo je kriv jer je nezadovoljan...
Prije 5 godina je Stoner bio u ovoj poziciji,davali su mu nadimke tipa "rolling stoner" a Rossia dizali u nebesa,polubog koji razvija krntije i na njima pobjedjuje.
Tek kad je Stoner dosao u Hondu a Rossi u Ducati skontali su (a neki cak ni tad) kakav fantastican posao je taj decko obavio na Ducatiu.
Danas je Marquez taj polubog (morali su novog naci jer stari je izlapio) a Lorenzo nesposobno gundjalo koji ne moze da senosi s klasom Marqueza.
Ustvari mislim da ovdje nije rijec o nekoj velikoj ljubavi prema Marquezu vec mrznji prema Lorenzu,slavi se covjek koji pobijedjuje onog koga vi ne volite npr u tenisu slavljenje Nadala/Federera u BiH i Cro kad pobijede Djokovica.
P.S. Ako sam dobro shvatio Marquez je ostetio motor Pedrosi pa je Dani pao.
I na to dolazi komentar "nije Marc kriv vec Dani jer je povukao gas"
Pametnom dosta
Sto se tice Lorenca,jednom je jos na pocetku izjavio kako je nemoguce pobedjivati Rosija i ocekivati da vas ljudi vole.To je iskljucivi razlog zbog cega je najomrazeniji vozac u karavanu.Njegov dolazak u yamahu je oznacio pocetak kraja "Rosijeve ere",a to se ne prasta.Licno nikada ga nisam dozivljavao kao nekog ko kopira Rosija.To sto je par puta uradio slicnu stvar koju je Rosi cinio godinama,ponizavajuci svoje kolege (recimo proslava pobede u poljskom klozetu,itd.),doziveo sam kao deo psiholoskog rata izmedju njih dvojice.Definitivno nije cirkuzant kao Rosi...i ne mogu bas svi imati facu za kamere,jbg.
Agostini je po statistici najbolji vozac svih vremena.Medjutim nikada necu poverivati da je bolji od Rosija.Cak sta siguran sam,kada bi se njih dvojica (hipoteticki gledajuci) sreli na staz i bili obojica u punoj snazi,da bi ga Rosi nasamarao ka balavca.Ali to necemo nikada saznati jer se nisu i nece sresti.Ali isto tako sam siguran da su i Stoner i Lorenco jaci od Rosija.E tu vec postoje neoborivi argumenti,to je nesto sto je merljivo, jer su se medjusobno borili.I kakav je skor?Svakome je dostupan internet i zamolio bih najtvrdokornije Rosijevce da nam postave ovde tu statistiku.Svako ko prica argumentovano i ciji se postovi ne svode na puko trucanje,znaju da u periodu kada su zajedno bili na stazi,odn.dok su se direktno borili jedni protiv drugih,mnogo vise pobeda,pol pozicija,najbrzih krugova i svega sto je merljivo,u odnosu na Rosija,imaju i Stoner i Lorenco.To je fakat,a vi me demantujte!Last edited by nixa; 30-09-13, 12:11.Zovite
Comment
-
Originally posted by miha92 View Postidu mnogi do ivice..u svakom rizicnom manevru postoji opasnost od kontakta i incidenta,ovde se tako poklopilo da je bas to zakacio i eto sta se desilo..nije ovo ni prvi ni poslednji kontakt tako da ne znam cemu ovolika guzva,ne mislim na tebe nego generalno..Originally posted by Motori Zauvek u Srcu View Posta i oni preteravaju,dodje do kontakta i oni naprave bauk od toga,ko da je on namerno udario,msm da ga je samo malo okrznuo ,u Danija kako bi ga uklonio iz borbe za titulu, sve to stoji , MM je agresivan ,cak mislim da je psihicki trenutno najspremniji vozac u gp, ali ima druga stvar, ok ako je za kaznu , kaznite i molim lepo, samo me zanima , da decko nije ruki, da nije vodeci u sampionatu da nema 7 pol pozicija, da nema sigurnih5 pobeda+ ovu od juce ,(ja je vidim kao cisstu), da nije Lorenco na drugom mesto, da nije zakacio Pedrosu (inace miljenika Spanskog kralja)to potpisujem jer je isti se angazovao kada su Pedrosa i Lorenco bili na ratnoj nozi
, dal'bi se dizala ovolika prasina??Ok . priznao je da je bilo kontakta, pogledajte snimak sa Markezovog motora ,kolika je to tezina udarca bila kad se njegov motor nije ni zaljuljao, ne znam mozda sam ja nesto prevideo
, .Svega ovoga nebi bilo da Pedrosa juce nije slavio rodjendan, pa jos Spanija(super da se on nije povredio), ali decko (Marc Markez ) ga je unistio na psiholoskom planu ,poceo je Stoner , a ovaj zavrsava..
I kao sto sam negde vec napisao ,u predhodnoj temi Markeza u osvajanju titule u ruki sezoni motogp, moze samo da spreci Marc Markez, i Dani Pedrosa
sigpic
Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!
Comment
-
Gospodo, dosli ste i poceli ste da pljujete po svim korisnicima, da se puvate i pravite baje, sad nas nazivate pacijentima i slicno, nemam ni nameru da zavrsim citanje...
Kome se ne svidja, ne mora da ostaje. Ovaj podforum je pretrpeo 2 masovna odlaska clanova od kad postoji (a jedan je od prvih podforuma na SK forumu), oba puta jer je nastao problem sa administracijom foruma, ne podforuma. Poslednja se dogodila pred kraj 2011. i od ove godine se malo podize broj clanova. Clanovi su mahom Rossijevci, kao i na svakom drugom forumu. Govorim sad u svoje ime, ali da je iko od vas dvojice dosao i pitao - i podvlacim pitao - zasto su postovi u vecem delu slucajeva okrenuti protiv Lorenza, svako ko zeli bi objasnio svoje vidjnje, neki bi se pozvali na druge forumase i rekli da misle isto sto i oni i vas dvojica bi ste imali saznanja o nasim razmisljanjima. Jer, ocito, niste uzeli sekunde vremena i malo vise citali po forumu pre nego sto ste se pridruzili diskusijama, vec ste se odmah bacili na napadanje i opovrgavanje svake konstatacije koja ne govori u prilog vasem bozanstvu i logicno je da cete, umesto argumentovanih odgovora i normalne diskusije dveju strana koje se ne slaze oko neke teme, dobiti bodlje u vidu odgovora, kontraprozivke i sve sto ide u paketu...
Sto se mene licno tice, a kao sto vidite po opisu mog statusa na forumu - nisam ni moderator ni admin, ergo niko bitan, samo imam malo vise postova, od kojih je vecina u stvari na teniskom delu foruma - necu zaliti ako odete, jer niste pokazali da se sa vama moze normalno diskutovati. Ja sam se sa kolegama Rossijevcima klao od 2011. godine oko Marqueza, oni su ga osporavali uzimajuci Pedrosu i Lorenza kao njemu slicne, dok sam ja (i denia, da ne zaboravim), tvrdio da je momak pljunuti Rossi po stavu i mentalitetu u trkama. Naravno, isle su i totalne budalastine - kako mu Honda u Moto2 salje jace motore pa bolje od svih startuje (a bolje startuje kad je primoran da startuje sa zacelja), kako mu Suter doprema bolju sasiju nego ostalima, kako je njegov tim cackao nesto oko elektronike... I onda je seo na GP motor drugi put u zivotu u Maleziji i do kraja dana bio svega sekund sporiji od Pedrose. Do kraja tih testova je bio na pola sekunde od njega (na tako dugackoj stazi, nota bene), na prvoj trci je bio ispred Pedrose. I sta onda, ja sam trebao da jurim te ljude i nabijam im na nos kako pojma nemaju i sta sve ne? Jok, zabole me, 2 puta sam (mislim da nisam vise od toga) istakao, posle prve dve trke, koliko te teze sad potpuno gube na znacaju i postavio retoricko pitanje - da li sad Honda daje motor sa 10 konja vise Marquezu od Pedrose...
U svakom slucaju, uvek je steta ako novi clanovi brzo odu, ali ovog puta sve je na vama dvojici.
I, naravno, Lorenzovci nisu oterani, sami su otisli... Zasto, nemam pojma, imali smo dvojicu koji su duze vreme na forumu, imali su neke slicne argumente kao vi, tj. cesto ih nisu imali, jedan je poceo i da vrlo neprijatno pise o Marquezu, moderatori su brisali te delove postova i posle nekog vremena se nije ni pojavljivao. Mozda se i vrati da cestita Marquezu titulu...
Originally posted by tasa01 View Post... ali decko (Marc Markez ) ga je unistio na psiholoskom planu ,poceo je Stoner , a ovaj zavrsava..I kao sto sam negde vec napisao ,u predhodnoj temi Markeza u osvajanju titule u ruki sezoni motogp, moze samo da spreci Marc Markez, i Dani Pedrosa
Last edited by Vanja #66; 30-09-13, 07:28.
Comment
Comment