Announcement

Collapse
No announcement yet.

GP Aperol di San Marino e Riviera di Rimini MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, zelja mu je da ostane sa Yamahom do 2016, WSBK ga ne privlaci previse uopste... Nakon toga kontam da cemo ga i dalje vidjati na padoku, ali kao sefa ekipe (ovo sto pocinje u Moto3 od sledece godine, ako pocinje). Ne bi me cudilo da napravi veliki uspeh, kao Aspar u tom polju. Privlacice vise sponzora, zna sta da ocekuje da ce dobri vozaci pruzati i zna sta je njima najpotrebnije.

Comment

• to bi bio spas, jaka Italijanska ekipa sa talentovanim ITALIJANIMA, ne znam za vas ali meni je muka od spanaca i njihove himne

a do tad tj do te ajde da kazemo 2016-te, po meni bi bio najjaci scenario da proba sta moze naredne godine, ako ne ide onda ode lepo iz fabrickog tima 2015. u neku privatnu Yamahu recimo i uz fabricku masinu i prejake sponzore iskroji sebi motor po meri i svima... zaprzi corbu (da ne psujem)
      znam da je SciFi ali...
      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Da, to je ideja, posto ovaj Team Italia ocito nije dobro koncipiran (zasto su ostali sa Hondom ove godine mi uopste nije jasno), zelja mu je da preuzme stvar u svoje ruke. Verovatno da ce Marini voziti, steta sto je Antonelli ostao sa Gresinijem, tako da je drugi izbor Fenati. Ali, sve je to jos uvek u domenu prica i traceva. U prevodu, jos se ne zna, ali postoji zelja i volja da se to uradi...

Comment

• Inače znam da nije vezano za temu ali jel od vas iko ima tetovažu??
          If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

• Ima Damir istetoviranog Lorenca

Comment

• Originally posted by crni View Post
              Ima Damir istetoviranog Lorenca
              jel ti to ozbiljno??
              If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

• Originally posted by Drezik View Post
                @ Vanja , posto nisam upucen mozes mi samo reci ili poslati link za ponudu Lorencu od strane Honde ?
                Evo sto se tice Lorenca i honde. Podebljao sam kljucnu stvar. Lepo Dzarvis kaze da ce Lorenco sacekati da uporedi hondu i jamahu tokom 2014. Ako ga bude i sledece godine dobijao MM, onda ce tesko napraviti motor koji moze da zadovolji Lorenca. Nije u pitanju samo Lorenco, vecina vozaca ide linijom manjeg otpora i lakse je sve svaliti na los motor, nego priznati da je neki drugi vozac bolji.

Jarvis told MCN: “We recognise the value of Jorge and he is still in my mind the most complete rider in MotoGP. Marc is probably the most exciting rider but he is just beginning his career and he is doing that sensationally. Of course we would like to keep Jorge although we know that Honda like to dominate and I wouldn't be surprised that Honda would like to take Marc and Jorge."

The onus will now be on Yamaha to develop a YZR-M1 machine that is capable of beating Honda’s RC213V to convince Lorenzo to stay.

Jarvis added: “I think Jorge will want to wait to check the level of Honda and Yamaha in the early races of 2014. Then we will see if he has confidence in Yamaha's direction, investment and ability to develop the bike and be competitive and challenge for wins. Our target of developing the bike is not to persuade Jorge to sign but to win races and the championship. If we win this year’s championship we will be in a better position no matter whether it is Lorenzo, Rossi or anyone else.”

A sto se tice honde, oni su i prosle godine pregovarali sa Lorencom, kada je stoner resio da se povuce, medjutim tada je bilo drugacije, bio je vodeci u sampionatu sve je bilo idealno.

"It was a very difficult to make the decision because I had another offer from Honda," said Lorenzo.

"But finally I had to go with my heart, and my heart said Yamaha."
                Last edited by crni; 17-09-13, 19:12.

Comment

• Realno ako vec smisljamo neke kombinacije dobro je rekao ovaj Pedrosa u Yamahi i Lorenco a u Hodni Stoner i Marc,agresivni ostri stilovi kod Marca i Stonera a kod Pedrose i Lorenca fini precizni pa to bi haos bio samo ne bi bilo mesta za DOCTORA pa tako da nemamo cemu dalje da smisljamo
                  Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
                  sigpic

Comment

• Originally posted by tasa01 View Post
                    I opet ona prica kako je do motora , a Pedrosa na sestome mestu

Ovo je testiranje tako da nema toliko veze i Doctor je pre sezone bio prvi u Herezu pa opet 4 u trci sa ogromnim zaostatkom tako da nista ne znaci.Jedino sto mene brine ako su ova vremena postavljana na novim motorima onda opet Doctor 4 desetinke iz Marca i 1 desetinku iza Lorenca kao u kvalifikacijama to nije dobro a opet i da nije motor za 2014 da je samo sa novim delovima nista se nije poboljsalo toliko mada je to i Rossi izjavio da je sve slicno kao i sa starim delovima.
                    Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
                    sigpic

Comment

Ima Damir istetoviranog Lorenca

Originally posted by Djone7 Vale 46 View Post
                      Ovo je testiranje tako da nema toliko veze i Doctor je pre sezone bio prvi u Herezu pa opet 4 u trci sa ogromnim zaostatkom tako da nista ne znaci.Jedino sto mene brine ako su ova vremena postavljana na novim motorima onda opet Doctor 4 desetinke iz Marca i 1 desetinku iza Lorenca kao u kvalifikacijama to nije dobro a opet i da nije motor za 2014 da je samo sa novim delovima nista se nije poboljsalo toliko mada je to i Rossi izjavio da je sve slicno kao i sa starim delovima.
                      hteo sam da napravim paralelu o prici da je honda dominatna,i da nije do vozaca, od kada je dosao u Moto GP,MM na svakom treningu , zagrevanju, kvalifikacijama, testovima, bije Pedrosu, pa evo i juce na testiranju , a pri tome je opet imao i pad
                      Last edited by tasa01; 17-09-13, 19:37.
                      sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Evo sto se tice Lorenca i honde. Podebljao sam kljucnu stvar. Lepo Dzarvis kaze da ce Lorenco sacekati da uporedi hondu i jamahu tokom 2014. Ako ga bude i sledece godine dobijao MM, onda ce tesko napraviti motor koji moze da zadovolji Lorenca. Nije u pitanju samo Lorenco, vecina vozaca ide linijom manjeg otpora i lakse je sve svaliti na los motor, nego priznati da je neki drugi vozac bolji.

Jarvis told MCN: “We recognise the value of Jorge and he is still in my mind the most complete rider in MotoGP. Marc is probably the most exciting rider but he is just beginning his career and he is doing that sensationally. Of course we would like to keep Jorge although we know that Honda like to dominate and I wouldn't be surprised that Honda would like to take Marc and Jorge."

The onus will now be on Yamaha to develop a YZR-M1 machine that is capable of beating Honda’s RC213V to convince Lorenzo to stay.

Jarvis added: “I think Jorge will want to wait to check the level of Honda and Yamaha in the early races of 2014. Then we will see if he has confidence in Yamaha's direction, investment and ability to develop the bike and be competitive and challenge for wins. Our target of developing the bike is not to persuade Jorge to sign but to win races and the championship. If we win this year’s championship we will be in a better position no matter whether it is Lorenzo, Rossi or anyone else.”

A sto se tice honde, oni su i prosle godine pregovarali sa Lorencom, kada je stoner resio da se povuce, medjutim tada je bilo drugacije, bio je vodeci u sampionatu sve je bilo idealno.

"It was a very difficult to make the decision because I had another offer from Honda," said Lorenzo.

"But finally I had to go with my heart, and my heart said Yamaha."
                        Da, definitivno moram da dodam motorcyclenews.uk u listu sajtova... Done & done... To je prevedeno - Jorge u Hondi od 2015. Rekoh ja da ce otici on posle 2014. tamo, bilo zato sto ce ga naprasiti Doktor ili Marquez...

Vremena su sarenoliko postavljana, na raznim motorima i sa razlicitim pristupom stintovima u kojima su postavljeni krugovi, tako da ih ne treba previse uzimati u obzir. Ali potvrdilo se da Honda nije dominantna...
                        Last edited by Vanja #66; 17-09-13, 19:59.

Comment

• Originally posted by Nikoletina View Post
                          Inače znam da nije vezano za temu ali jel od vas iko ima tetovažu??
                          ima moj drug rosijevo sunce
                          don't be scared homie
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Nikoletina View Post
                            Inače znam da nije vezano za temu ali jel od vas iko ima tetovažu??
                            ne, jedino sto bih uradio je ceo rukav a to otpada zbog kancelarijskog posla koji radim tako da...
                            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Vec duze vremena pratim forum,i NAJBOLJI STE!
                              E sada nesto sto vidim nikome nije palo na pamet a vezano za lose Rosijeve rezultate.Sta mislite,da li je moguce da covek ima emotivne probleme.Hocu da kazem da je vec previse vremena u vezi sa Ucciom (Dolce & Gabana motorciklizma),mozda je doslo vreme za promene.Mozda ga on vise ne ispunjava kao na pocetku druzenja.Ma sigurno bi mu prijala promena,tada bi i rezultati bili kao nekada.
                              Zovite

Comment

• Aludiras na nesto ? Jel to neka info sto ja neznam ili lupetas ?

Comment

Working...
                                X