Announcement

Collapse
No announcement yet.

GP Aperol di San Marino e Riviera di Rimini MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
    to za titule nisu moje reci, crni je rekao da ce ga uvaziti kao goat ako dodje do toga ja licno ne zelim da bilo ko pridje blizu Doktoru po rezultatima, kamoli da izjednaci neki njegov uspeh, kada moze jedan Djakomo Agostini javno da kaze da ne zeli nikome da ga prestigne po broju pobeda, zasto ne bi mogao ja, jedan u moru Doktorovih simpatizera
    Ma ja sam se samo nadovezao na tvoj post,nema veze sto je crni rekao evo gotovo sigurno ce ga presisati u polpozicijama,verovatno ce u toj kategoriji biti goat

Comment

• Originally posted by Gargamel View Post
      Ma ja sam se samo nadovezao na tvoj post,nema veze sto je crni rekao evo gotovo sigurno ce ga presisati u polpozicijama,verovatno ce u toj kategoriji biti goat
      to me nikad nije previse zanimalo, mislim na kvalifikacije tj pol pozicije... meni je vise smekerski cak kad se Doktor slabije plasira pa onda usledi magija u trci... steta sto toga nema vise, ustvari tako nesto je sada mnogo teze nego ranije...
      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
        to za titule nisu moje reci, crni je rekao da ce ga uvaziti kao goat ako dodje do toga ja licno ne zelim da bilo ko pridje blizu Doktoru po rezultatima, kamoli da izjednaci neki njegov uspeh, kada moze jedan Djakomo Agostini javno da kaze da ne zeli nikome da ga prestigne po broju pobeda, zasto ne bi mogao ja, jedan u moru Doktorovih simpatizera
        Slaazem se sa tobom sto posto, ali takodje te podsecam da je sam Doktor rekao da u MM trenutno vidi jedinu osobu koja moze nesto da uradi slicno(ne kazem isto) sto je on uradio, a vreme ce pokazati ko je u pravu i sta ce biti
        sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by Drezik View Post
          @ Vanja , posto nisam upucen mozes mi samo reci ili poslati link za ponudu Lorencu od strane Honde ?
          Nije bilo nista nesto posebno, ali prisli su mu. Nije bilo nikakvog sastavljanja ugovora, nikakvih pominjanja plata i slicno, ali bilo je par razgovora. Verovatno je i on u to usao da bi izvukao vise novca od Yamahe, sto je i uspeo ako mu je to bio cilj... Linkove da postavljam, to vec tesko, jer se na par sajtova provlacilo pod nekim generickim tekstovima, koji su poceli brzo nakon sto je Stasey objavio da se povlaci, a to je bilo pre vise od godinu dana...

Comment

• http://www.motogp.com/en/news/2013/test+misano+motogp
            sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
              Nije bilo nista nesto posebno, ali prisli su mu. Nije bilo nikakvog sastavljanja ugovora, nikakvih pominjanja plata i slicno, ali bilo je par razgovora. Verovatno je i on u to usao da bi izvukao vise novca od Yamahe, sto je i uspeo ako mu je to bio cilj... Linkove da postavljam, to vec tesko, jer se na par sajtova provlacilo pod nekim generickim tekstovima, koji su poceli brzo nakon sto je Stasey objavio da se povlaci, a to je bilo pre vise od godinu dana...
              Za mene je sasvim dovoljan odgovor. Hvala

Comment

• Momci kako je krenulo ima da zavadite citav MotoGp karavan
                Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
                sigpic

Comment

• A zamislite ode Pedrosa u drugi tim a vrati se Kejsi u Hondu Lorenco i Rosi u Jamahi a u Hondi Stoner i Markez auuu
                  Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Djone7 Vale 46 View Post
                    A zamislite ode Pedrosa u drugi tim a vrati se Kejsi u Hondu Lorenco i Rosi u Jamahi a u Hondi Stoner i Markez auuu
                    sigpic

Comment

• Ako vec pravite kombinacuje onda napravite nesto zanimljivo.
                      Rossi out iz Yamaha jer vise nije konkurentan a na njegovo mjesto Pedrosa,bilo bi zanimljivo vidjet kako bi mu legla Yamaha.
                      Na Hondi Stoner i Marquez sto bi po meni bila kombinacija s potencijalom za "rat",jedan prevelika placipichka a drugi zadrt kao magarac,pokusat ce te preteci po svaku cjenu

Comment

• BTW kombinacija je nemoguca 2014 zbog Rossijevog ugovora,cisto hipoteticki sam mislio

Comment

• I opet ona prica kako je do motora , a Pedrosa na sestome mestu

Last edited by tasa01; 17-09-13, 13:18.
                          sigpic

Comment

• [QUOTE=tasa01;1095036]I opet ona prica kako je do motora , a Pedrosa na sestome mestu

meni se sve čini da je Pedrosa izgubio motivaciju,možda on zna nešto šta mi ne znamo mislim na ostanak u hondi,ali ja ne bi odbacio DOCU tek tako još uvek

Comment

• Koliko skontah po jednom nedavnom intervju sa Rossijem on planira do 2016 da vozi

Comment

• sto se mene tice moze i do 2026 da vozi..gledacu ga makar i na biciklu 46!
                                MESSI 10

Comment

Working...
                                X