Announcement

Collapse
No announcement yet.

GP Aperol di San Marino e Riviera di Rimini MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by denia_el View Post
    daj da je i mi vidimo
    ako je na plazi u toplesu,to mu je bivsaova mi se mnogo vise svidja,ali mi je toliko preslatka da ne mogu ni da je zamislim golu
    Valentinik je postavio to To je ta

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
      Konobarica iz Milana, valjda... Tako li bese, deni?
      ma ko jos pamti bivse
      don't be scared homie
      sigpic

Comment

• Kako je nixa napisao ispade da mu je Uccio decko , neverujem sta sve mogu ljudi da napisu

Comment

• 540674_10151584720489393_1170957584_n.jpg
          Meni se ova svidja,možda je nekad i uradim
          Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.

Comment

• danas na Doktorovom rancu

from left up: Lorenzo Baldassari, Niccoló Bulega, Federico Fuligni, Mattia Pasini, The Doctor, Franco Morbidelli, Niccoló Antonelli, Danilo Petrucci, Andrea Migno. Down left: Alberto Tebaldi, Arthur Sissis, Mauro Sanchini, Nicky Hayden, Jack Miller and Luca Marini. Full throttle Battle and Fun!
            Last edited by nb_korac; 18-09-13, 22:53.
            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by tasa01 View Post
              Pa da , pa posle ne valja motor
              hahahahaah ja pored nje ni stazu ne bih video a kamoli motor
              MESSI 10

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
                http://static.blogo.it/twowheelsblog/rossi_barca_1.jpg evo ovako pa ko zeli nek pogleda da ne prikazujemo mozda neko ne zeli da gleda
                doticna gospodjica u toplesu je model Mireia Vila,a konobarica/zubar iz Milana je Marwa Klebi sa kojom je Rosi bio do februara prosle godine i sada je sa Lindom Morselli .. moj mozak pamti cak i Rosijeve bivse

Comment

• Da, Marwa je to bila... Znam da se za nju nesto govorkalo da je trudna, a onda su nas prethodne drugarice forumasice u velikoj meri napustile (iz raznih valjanih razloga) i o toj temi se do sad nismo informisali...

Comment

• evo da probam da popunim praznine koliko se secam Rosi je izjavio da mu je Marwa verenica I bilo je price da je trudna ali su raskinuli pred Rosijev rodjendan I ondak je bilo insinuacija da je glavni razlog za njihov raskid Elisabetta Canalis i tu se zavrsava svaka prica.
                    jedan dobar period se provlacilo kroz novine da je Rosi gay I da je u vezi sa Ucciom novinari nisu imali milosti sve do tacke uznemiravanja,jednostavno su koristili na svaki moguci nacin to sto Rosi ne prica o svom privatnom zivotu.

ova slika demantuje svaku glupost napisanu na tu temu.. Rosijev izraz lica prosto neprocenjivo

Comment

• lajkic je za fotografijuostalo necu ni da se trudim da pohvatammogu samo da kazem:blago svakome ko je imao tu srecu da se nadje u njegovom krevetu
                      Last edited by denia_el; 19-09-13, 14:17. Reason: da se podeblja;)
                      don't be scared homie
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Viv Li View Post

ova slika demantuje svaku glupost napisanu na tu temu.. Rosijev izraz lica prosto neprocenjivo
                        A joj
                        sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• sta je taso,nije ti dobro?
                          don't be scared homie
                          sigpic

Comment

• Pre bih rekao da mu je toliko dobro, da to nije dobro (za zdravlje)...

Comment

• kad vidim ovako nesto zalim sto se nisam rodio da budem vozac moto gp-a nego se ovako mucim sa knjigom
                              MESSI 10

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                                sta je taso,nije ti dobro?
                                nije, nije

Originally posted by Vanja #66 View Post
                                Pre bih rekao da mu je toliko dobro, da to nije dobro (za zdravlje)...
                                jeste, jeste

Originally posted by miha92 View Post
                                kad vidim ovako nesto zalim sto se nisam rodio da budem vozac moto gp-a nego se ovako mucim sa knjigom

Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post

danas na Doktorovom rancu

from left up: Lorenzo Baldassari, Niccoló Bulega, Federico Fuligni, Mattia Pasini, The Doctor, Franco Morbidelli, Niccoló Antonelli, Danilo Petrucci, Andrea Migno. Down left: Alberto Tebaldi, Arthur Sissis, Mauro Sanchini, Nicky Hayden, Jack Miller and Luca Marini. Full throttle Battle and Fun!
                                Gledao sam danas snimak trke, mladji bata bas zezao starijega
                                Last edited by tasa01; 19-09-13, 18:50.
                                sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Working...