Kakva je to tragedija bila.Mene najviše nervira što Dorna idanas zarađuje pare na osnovu njega.To je sramota
Announcement
Collapse
No announcement yet.
GP Aperol di San Marino e Riviera di Rimini MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Isto kao sto se Alonso vadi na bolid kad ga Vettel samara
Posto sam novi procitao sam i par postova s prethodne utrke,nevjerovatno koje gluposti ljudi pisu.
Jedna od njih je pravdanje Rossijevih losih kvalifikacijama tim da je Yamaha napravila motor prema zeljama Lorenza.
Hahahaha... Pa u 2008 je Jorge dosao na Rossijev motor i u prve 3 utrke imao 3 pole pozicije.Rossi nikad nije bio dobar kvolifajer,zato ima 2x vise pobjeda nego pole pozicija.
Comment
-
nervira me sto se posle svake trke pocinje ista tema..honda jaca od yamahe..iako smo o tome otkako sam ja dosao bar 4-5 puta pricali i svi se slazemo da je jaca ali da ne pravi kljucnu razliku,ne razumem zasto je ljudima tesko da shvate da je neko bolji od lorenza u svojoj rookie sezoni,kao da je to nemoguceMESSI 10
Comment
-
Kralju,posto vidim pratis i F1 moram da te pitam da li je Vettel bolji od Alonsa i Kimia? Siguran sam da ne pricas na tu temu kako je malisa Vettel klasa za ostale.
Jos jedna stvar je bode u oci,Rossi ne samo da ima problema s "lorenzovom" Yamahom,ima i problema s novim stazama,na Silverstoneu i COTA je cista katastrofa,vise od sekundu po krugu u kvali sporiji od konkurencije,adaptacija=0
Comment
-
Naravno da Vettel nije bolji od Alonsa, sa Kimijem vec verovatno moze da se nosi...
Konsultuj se sa nekim strucnijim sajtovima, misljenjima, naravno - stranim prevashodno. Ako hoces, izlistacu ti ovde neke mnogo dobre linkove, cisto da budemo na manje-vise istom nivou sto se tice informacija...
Sta znaci kad se novac slije, mogu da se menjaju oplate i ko zna sta jos pred kraj sezone...Last edited by Vanja #66; 16-09-13, 12:54.
Comment
-
Ali zasto ti onda nakon svake utrke hvalis malisu da je ocitao konkurenciju Lorenzu kad znas da je na boljem motoru?
U sportu u kojem stotinke odlucuju o pobjedi i porazu tih 1% je velika prednost.
Po meni najveci adut i prednost Honde je ta brutalna snaga,po nekim pricama (koje su meni pretjerane) Honda ima 12-14KS vise od Yamahe.
Kao sto vec rekoh,vozaci Honde mogu da se smjeste iza Lorenza,cekaju par posljednjih krugova,preteknu ga i "lagano" zavrse trku.
Taj scenario smo vidjeli u Indyu,Brnu i Silverstonu s tim da je Marc u Sil napravio malu gresku pa je Jorge vratio poziciju.
Taj scenario cemo da gledamo i u nastavku sezone,Jorge jednostavno nema cim da im uzvrati kad ga obidju,osim nekom harakiri akcijom u krivinama.
Oni koji prate Moto GP duze od 10g se sjecaju vremena 500ica,utrka u kojim je Rossi u 4 kruga dolazio s 14. na 1. poziciju.Na danasnjem nivou i masinama to je gotovo pa nemoguce,i sam Rossi koji je majstor borbe i preticanja se cesto i po nekoliko krugova muci da prestigne JEDAN motor.
Navest cu vam jos jedan brutalniji primjer dominacije snage:
Prva utrka u sezoni 2007,Yamaha na pravcu 321kmh,Ducati 337kmh.Rossi se jadan slomi u krivinama da prestigne Stonera,uspije nekako i onda ga Stoner otpuse na pravcu.Taj scenario smo gledali 10 krugova i na kraju je Rossi naravno izvukao deblji kraj,popustio jer je vidio da ne,ma smisla borit se protiv vjetrenjaca.
2013 nije razlika 16 kmh vec "samo" 6 kmh ali ipak dovoljno da to Jorge osjeti na svojoj kozi.
Comment
-
Otkud ti to da ja mislim da je Yamaha inferiorna? Hvalim Marqueza zato sto ima neke stvari koje mu se vucu po podu, pre i iznad svega...
Razlika je u pristupu motorima, kako se ponasaju, gde su pravljeni da budu brzi... Jel znas uopste koja je razlika u filozofijama Yamahe i Honde? Rekao bih da ne, jer predstavljas posledice (one koje su neizbezne, naravno) te razlike u filozifiji kao pokazatelje Yamahine inferiornosti. Procitaj jos neke teme ovde, pisalo se vise puta, a mahom i detaljno o tim razlikama...
Originally posted by Damir View PostKako nije bolji,pa Vettel ga konstantno pegla vec 4g?
po kojim kriterijima ti je Marquez bolji od Lorenza a Vettel nije od AlonsaLast edited by Vanja #66; 16-09-13, 13:12.
Comment
-
A Lorenzo ih nema? Decko je 2008 u Kini "polomio" obje noge,u invalidskim kolicima su ga vukli do boxa,dizali na motor.
U sljedece 3 utrke je takav povrijedjen 5x padao s motora i nije odustajao sve dok mu doktori u Barceloni nisu rekli STOP.
Razlika izmedju Lorenza i Marqueza je u tome sto Jorge na stazi ima vise respecta prema konkurentima,sportu i zivotu,ne koci u zadnjoj krivini 20m kasnije nego uobicajeno i ne rizikuje da izbaci i povrijedi sebe/konkurenta,za razliku od jednog Marqueza koji ide glavom kroz zid.
Comment
-
O, pogodio sam kljucnu tacku...
Vidis, slazem se sve za 2008... Cak, a to bi znao da bas tako pazljivo citas, ja sam Lorenza jako simpatisao sve do oko pola sezone 2010. Te stvari o kojima zborimo je izgubio na FP2 u Mugellu 2010. Kad je galvni konkurent doziveo svoj kriticni pad, imao je otvoren put i ubrzo je prestao da se bori. A nije ni pre toga bio jaci borac od Najveceg, ali jeste od Pedrose i naravno Stonera. Sad je na nivou Pedrose, ajde neka bude inspirisanog Pedrose, ali je Stoner prosle godine, kao i 2011. naravno, pokazao vise borbenosti...
Comment
-
Znas zasto je "prestao" da se bori?
Zbog one moci Honde o kojoj pricam.Decki iz Honde imaju puno laksi posao,odvrni gas na pravcu i Yamaha je iza tebe.
Na Yamahi je preticanje malo teze,zahtijeva puno vise rizika tako da razumijem Lorenza u tom pogledu.
I vracam se na onu temu o "lorenzovoj" Yamahi koju niko ne moze da obori u krivini kao on jer je radjena po njegovim zeljama.
Ti experti nega pogledaju par cuvenih krugova iz Barcelone 2009,na njima se dobro vidi ko vise obara i "rossijevu" Yamahu
Comment
Comment