Kako mi je zao sto smo Makedoncima uzeli onu pobjedu sad. Trener nece Vucevica da pusti da igra vise od 3 minuta, bruka, sramota. Jebo ga Blagota Sekulic sa Milkom Bjelicom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2013 - Live thread
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ko je ovaj treći što je digao ruke?Neka su nam barem malo popravili ovu zaista katastrofalnu sportsku sedmicu. Nisam očekivao da mogu do pobjede, pogotovo do preokreta, ali pokazali su karakter što je najbitnije i ja još uvijek vjerujem u ove igrače. Treba im na kraju odati priznanje, nakon 9 iscrpljujućih pripremnih tekmi sada i ovaj tempo na prvenstvu, nije lako izdržati to. Mislim da imamo šanse protiv Makedonaca, nisu ni oni neki bauk da ih se treba bojati. A onda, protiv Litvanije šta bude, najbitnije je dobiti Makedonce.
A Keme brata sarkastičnog. "Pogledajte, vjerovatno će završiti na operacionom stolu" - komentar od maloprije sa utakmice Litvanija-Latvija.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostSudije sude u korist MakedonijeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostOne tri licne Samardziskom nisu bas u nasu korist. Ali svakako, sudije su sranje, slazem se.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostPa to sto su vam Samardziskog isterali to je isto sudjenje za vas, ko jos normalan zeli Samardziskog u petorci...OVAKO
Comment
-
Ako vam Samardziski bude prvi centar onda i ne treba da prodjete u drugu fazu. Sramota je da ono prvi centar neke reprezentacije.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment