Neverovatnoo bre koliko makedonce sere ovo je stranooo, zaista vrlo ozbiljno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2013 - Live thread
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Crna Zmija View PostSlabije.
Zajebali smo se mnogo, gubimo dva boda najverovatnije u sledecoj fazi.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Šteta, velika šteta... kako se sada sve komplikuje u grupi..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ljudi u nevjerici sam. Ovo je ludilo, pobjedili sme Srbiju, svaka cast svih kosarkasa.
Cestitike i do Srbe, bile su fer protivnik, ali moram da priznam da su slabo odigrali.
Ah sta su nas sudije pokrale, sada bismo imali 2-1 skor i vjerovatno bili bismo 2 mjesto u grupe nakon prve faze.OVAKO
Comment
-
Cestitke Makedoncima, bili su bolji, a nama je ovo shok terapija, da se trgnu protiv Letonije, da nas i oni ne nabiju. 90 poena nam dadose Makedonci, koliko propusta u odbrani, ocajan sut na pocetku i tada se mentalno pada, kad ne ide, nista ne ide. Ali dobro, mlad je ovo tim...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ljudi u nevjerici sam. Ovo je ludilo, pobjedili sme Srbiju, svaka cast svih kosarkasa.
Cestitike i do Srbe, bile su fer protivnik, ali moram da priznam da su slabo odigrali.
Ah sta su nas sudije pokrale, sada bismo imali 2-1 skor i vjerovatno bili bismo 2 mjesto u grupe nakon prve faze..
Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Nista glavu gore, ne treba sad osuti paljbu po ovim mladim igracima, ovo je mozda i sreca u nesreci, ovo bolje sto se sad dogodilo. Polako nek se momci malo opeku, nek okuse poraz i ostalo, nek se kale. Iskreno niko nije ni ocekivao od nas da tu sad deremo sve, ovo je sasvim ocekivano. Makedonci danas bolji, sve ih je htelo, bili su konkretniji kako u odbrani pa tako i u napadu, a mi smo se pogubili jos u prvoj cetvrtini, ovi to iskoristili, posle u drugoj cetvrtini povecali jos razliku, a mi ceo mec jurili prednost, mnogo su snage izgubili, jbg sta je tu je. Antic i Mekejleb su nas posteno utukli. Elem sledi pauza, mec sa Letonijom u nedelju, ja msm da ce ih Duda dobro izribati i psiholoski spremiti za taj mec. Letonije izuzetno nezgodna reprezentacija, bice tesko svakako.Last edited by Nightbird; 06-09-13, 22:08.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Ja stvarno mislim da Bosanci biju Makedoniju, samo da ne bude raspad cim kola malo krenu nizbrdo.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Ma niko nije ocekivao onakav blow out od tekme, ono u trecoj cetvrtini, koliko bilo skoro 25+ razlike...Tu smo bas pali pre svega mentalno, a to povlaci jedno za drugim, nije isao ni sut, pa malo i sudije zajebavaju sa sitnim faulovima, i tako to ide.
Ma bice komplikacija dosta u ovoj grupi, ali nas cilj treba da ostane da dobijemo sve do kraja, pa koliko bodova odnesemo, odnesemo...Last edited by Freshman; 06-09-13, 22:14.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Crna Zmija View PostAaa ja sve kontao da Makedonija ima dve pobede. Bolje je nego sto sam mislio. Samo da izgube bar jednu do kraja.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Cestitke makedoncima
Bice bolje,samo hrabro momci verujemo u vas,sve je ovo iskustvo,porazi itekako kale.
Idemo daljesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
momci idemo dalje u porazima se uci, i dalje verujem u vas mislim da je ovo bio samo jedan los danНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
Comment