Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako mi je zao sto smo Makedoncima uzeli onu pobjedu sad. Trener nece Vucevica da pusti da igra vise od 3 minuta, bruka, sramota. Jebo ga Blagota Sekulic sa Milkom Bjelicom.
    sigpic

Comment

• Edin Avdic i velicina Kemo Ahmetovic

Comment

• Ko je ovaj treći što je digao ruke? Neka su nam barem malo popravili ovu zaista katastrofalnu sportsku sedmicu. Nisam očekivao da mogu do pobjede, pogotovo do preokreta, ali pokazali su karakter što je najbitnije i ja još uvijek vjerujem u ove igrače. Treba im na kraju odati priznanje, nakon 9 iscrpljujućih pripremnih tekmi sada i ovaj tempo na prvenstvu, nije lako izdržati to. Mislim da imamo šanse protiv Makedonaca, nisu ni oni neki bauk da ih se treba bojati. A onda, protiv Litvanije šta bude, najbitnije je dobiti Makedonce.

A Keme brata sarkastičnog. "Pogledajte, vjerovatno će završiti na operacionom stolu" - komentar od maloprije sa utakmice Litvanija-Latvija.
        sigpic
        Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
        don't support us when we win."

Comment

• Pazi Kleizu, ima 10 kila viska. 8 u kosu, 2 u bradu.
          sigpic

Comment

• Srecno braco Srbi, nek pobedi boljeg.
            OVAKO

Comment

• Deriiii Damjane
              OVAKO

Comment

• Sudije sude u korist Makedonije

Rasko i Stefan dobitna kombinacija
                Last edited by Vule_89; 06-09-13, 20:19.

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                  Sudije sude u korist Makedonije
                  Ocekivano... Protiv Crnogoraca su ih zakinuli, protiv Litvanaca nisu imali muda da ih poguraju na kraju dok recimo protiv nas jedva cekaju da ih poguraju... Taman da im vrate...
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                    Sudije sude u korist Makedonije

Rasko i Stefan dobitna kombinacija
                    One tri licne Samardziskom nisu bas u nasu korist. Ali svakako, sudije su sranje, slazem se.
                    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                      One tri licne Samardziskom nisu bas u nasu korist. Ali svakako, sudije su sranje, slazem se.
                      Pa to sto su vam Samardziskog isterali to je isto sudjenje za vas, ko jos normalan zeli Samardziskog u petorci...
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Opet faulAjmo ajmo svi u napad,Srbijaaaaa
                        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by Mr.M View Post
                          Pa to sto su vam Samardziskog isterali to je isto sudjenje za vas, ko jos normalan zeli Samardziskog u petorci...
                          Covjece sta ti govoris, bez njega odbrana nam je veoma losa. U napad znam da je sranje i da ne moze da zakuca loptu u kosu, ali treba nam u odbrani. Ne moze Gecevski da igra protiv Katica i Krstica, veoma je star... Cekovski pokidao muskul, za njega je ovo prvenstvo zavrseno.
                          OVAKO

Comment

• Au jbt 334324323 faula su dosudili. Koja bruka
                            OVAKO

Comment

• Ako vam Samardziski bude prvi centar onda i ne treba da prodjete u drugu fazu. Sramota je da ono prvi centar neke reprezentacije.

Comment

• Ilievski
                                @Miko,
                                Znam brate na sta ciljas, i ja isto ne postujem Samardziskom, ali sta cemo kada nemamo drugi? Koliko toliko pomaze u odbrani, nije za bacanje.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X