Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Znam, ali cim se pominje prodaja, znaci da on nije toliko potreban klubu, da nije ispunio ocekivanja.
    Ali, i tacno je da je ove sezone samo na momente briljirao, dosta nekonstantan.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• I ne bio nekonstantan kada Garsija ima neka pravilra u vezi sa njegovom minutažom, konstantna rotacija a i kad igra retko kada završi meč bez obzira na kvalitet partije, pa ti uđi u ritam.

Comment

• U slučaju većih prodaja Intera ne bi me čudilo da to budu Handanović, Ranokija, Guarin i Alvarez. Jesmo internacionalni klub ali makar golman može da se nadje dobar i među žabarima. Bardi do 2030. u Interu!!!

Vlada Avramov definitivno u najboljoj formi od svih srpskih golmana. Dočekao čovek svojih 5 minuta...
        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Što se reprezentativne karijere tiče, šteta po Bardija je što se pojavio ovaj Skufet u Udinezeu. Dečko je 1996. godine i kida na golu, jeste klinja, ali opet on brani na istom nivou takmičenja kao Bardi i Perin npr. koji umajun 22. , odn. 21. godinu, što nešto svakako znači što se kvaliteta tiče.

Comment

• Ma aj bre ko o tome razmišlja... Neka brani najbolji za njihovu reprezentaciju pa da'l je to Sirigu, Perin, Skufet ili neko 5. nebitno.
            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ma pričam uopšteno o Bardiju da je šteta, na osnovu ličnog mišljenja jer ga izuzetno cenim kao golmana.

Comment

• A Juve isto treba da razmišlja o zameni za Bufona. Mislim da se ne dovodi u pitanje ime kluba koji će kaparisati Skufeta... Mada Udineze je tvrd orah, malčice teže će to ići.
                C'E SOLO L'INTER

Comment

• Juve ima Lealija cini mi se nije on los,mada mu i dalje treba malo kaljenja
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Mislim da ova vesto o prodaji Ljajića izašla zbog izjave Rudija da je krilo trebalo da pomogne Majkonu kod primljenog gola protiv Napolija što se odnosi na Adema jer je igrao na tu poziciju. Zato je novinarima dato malo prostora da pišu ovakve naslove. Ostaće on još sezonu-dve iako, a ako posle toga i dalje ne pokaže ništa, ćaos.

Drogba se povezuje sa Romom, ne znam koliko je to realno.

Comment

• Joj pogodi moj brat Ikardi precku <3

edit: Izlomi Dzonatan nekog invalida i pogodi Palasija koji daje jedan od najlaksih golova u karijeri 0-1 iiiiiiiidemo vozi Misko vezanih ociju u rikverc.
                      Last edited by Condition23; 15-03-14, 21:04.
                      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Nisam video prečku ali jesam Žonatana u ekstazi...
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Il Capitano View Post
                          Nisam video prečku ali jesam Žonatana u ekstazi...
                          Skocio Mauro i i glavinom u precku. Nemas pojma koliko navijam da ga da veceras da stavi ruke na usi u stilu Tonija koji vodi ljutu borbu sa Ranokijom, ubise se.
                          sigpic

Comment

• A gledaj ovog Guarina. Umesto da asistira po zemlji k'o Džoni, on kao ego manijak šutira...
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• I Macari covek pojede se ziv kad vidi gde zavrse Guarinove lopte :/
                              sigpic

Comment

• Opet ponavljam Guarin ne sme naredne sezone biti u Interu bez obzira na preostale partije ove sezone. Više je lošeg nego dobrog, a i ovako je psihički slab što je i glavni razlog njegove nekonstantnosti...

Kovačić!
                                C'E SOLO L'INTER

Comment

Working...
                                X