Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma boli me uvo, zao mi Katanije
    sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Ma neće oni ispasti, pre će npr. Livorno i Bolonja. Po mom mišljenju, mada su sve te ekipe idi mi dođi mi.

Comment

• Mucni meni i leteci magarci, dosadni su vise teraj ih u B !
        sigpic

Comment

• Suspenzija za De Rossija zbog udaranja Icardija

Comment

• Zasluzeno skroz
            sigpic

Comment

• Slazem se Condi.

DDR sad odmaraj tri utakmice radi gluposti koju si napravio.

Izbornik talijanske reprezentacije Cesare Prandelli izostavio ga je s popisa za prijateljsku utakmicu protiv Španjolske u srijedu.

Ukoliko imam razloga vjerovati da se neki potencijalni reprezentativac ponašao loše, neću ga pozvati. To je naše pravilo, a ja sam sudac! Na Svjetskom prvenstvu će mi trebati igrači koji su spremni na svaki način. Ne želim da mi se dogodi da moram igrati s desetoricom igrača. Ne želim vidjeti nikakve fizičke obračune na igralištu – jasan je bio Prandelli.
              Last edited by Rossonero; 03-03-14, 23:05.

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                Mucni meni i leteci magarci, dosadni su vise teraj ih u B !
                Ma ne bih voleo oni da ispadnu, kao ni Katanija iz razloga što su tekme Kjevo-Verona i Palermo (koji se najverovatnije vraća dogodine)-Katanija odlične tekmice za pogledati, bolje nego svaka kombinacija ova 4 kluba sa Livornom, Bolonjom ili Sasuolom.

Comment

• Navodno neki američki biznismeni žele da ulože u St.Eliju, stadion Kaljarija i on bi trebalo ovako da izgleda

Comment

• Čista glupost, Kaljariju nit' treba ovakav stadion niti će ga ikad imati... Ko zna za šta je ova slika.
                    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Baš sam se i ja zapitao šta će im ovoliki stadion, osim ako ti biznismeni ne žele da ulože pare i u klub jer ga Ćelino prodaje ili bar želi da ga proda pošto je kupio Lids Junajted.

Comment

• Priča se da će sada kupiti Amerikanci a ne Arapi!?

Kad bi uopšte uspeli da naprave neki stadion, bilo bi super. Neka to bude 25k mesta i naravno bez atletske staze i svima lepo...
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ma ovo sam pokupio sa neke fb stranice, lepa vest ukoliko je istinita pa rekoh da je podelim i ovde. Kažu Ameri.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                            Ma ovo sam pokupio sa neke fb stranice, lepa vest ukoliko je istinita pa rekoh da je podelim i ovde. Kažu Ameri.
                            Serie A Balkan, standardno lupetanje...
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Only six Serie A clubs in profit

La Gazzetta dello Sport found only six Serie A clubs ran at a profit last year, while Inter lost €82.7m.

The newspaper published the results of its investigation today into the finances of clubs in the 2012-13 campaign.

They found only six sides avoided a deficit, while there are still huge debts all around the League.

Udinese are the best run club in Italy, making a profit of €32.3m in 2012-13, followed by Napoli with €8.1m.

The only other clubs to run at a profit were Chievo (€1.5m), Pescara (€1.3m before their relegation), Fiorentina (€1.2m) and Catania (€0.1m).

Inter hold the record for the worst accounts, as they ran at a loss of €82.7m in 2012-13. It’s still an improvement on the €89.8m losses from the previous season.

Juventus have the highest revenue, mainly thanks to owning their own stadium, with €274.8m, but also the second highest expenditure at €286.8m.

It means the Bianconeri still ran at a loss of €15.9m last season.

Of the other top clubs, Milan ran at a loss of €6.9m and had the most expenses at €324m, Lazio lost €5.9m and Roma €40.1m.

In terms of outstanding debts, Inter lead the way with €293m, followed by Juventus on €227.1m and Milan €221.6m.

The club with the lowest debt is Fiorentina on just €5.1m.

Ima i srpska verzija, tj. sportske prevele ovo sa Gazete

Comment

• Only ever Toto!
                                185 Gol in Serie A TIM: To +1 by Batistuta and -3 by Del Piero in the ranking of the markers of the Serie A TIM

Comment

Working...
                                X