Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Brajkula View Post
    Borinijeva čka, meni malo žnaru ali je zgodna, vidi se da se trudi

http://www.tuttosport.com/foto/gossi...i+Fabio+Borini
    Bila bi dobra kada bi joj stavili kesu na glavu

Comment

• Gianluca Di Marzio ‏@dimarzio 9m
      Napoli-Jorginho, alle 22 l’incontro per il sì
      Momak izgleda samo da dogovori platu, i to je to, vrlo blizu prelaska. Napoli ce uzeti 50% njegovih prava, sa opcijom na otkup druge polovine na leto, ili kad vec.
      Izgleda da se Rafa interesuje i za Bastosa.
      Last edited by Freshman; 16-01-14, 20:37.
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Danas su se sportski direktor Napolija sastao sa njegovim agentom da dogovore platu, priča se već par dana o ovome i priča ide ka završetku. Po mom mišljenju dobro pojačanje za Napoli jer im baš ovako neki igrač u vezi fali iza ovih ofanzivnih pošto dvojac Behrami-Inler potpuno jednolično izgleda.

Comment

• Pa to je to, ovako sa Jorginhom verovatno dobijaju novu dimenziju u igri i veznom redu. I LFC se interesuje, ali Rafa ih je pretekao.
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Bog i ništa manje otac, prvi !

Comment

• Tri najbolja napadačka tandema lige, mada mi je ovaj treći malo diskutabilan jer je Kaljehon vezni igrač, po tim merilima mogli su da izdvoje i Rosija i Borhu Valera koji bi tako imali 19 golova

Comment

• Kaljehon vezni?! U Espanjolu i Realu igrao napadača (krilnog) a i kada sam gledao Napoli isto djeloavo u napadu.

Po prirodi je krilni napadač i to desno krilo.

Comment

• Pa ako je Kaljehon napadač onda Napoli igra formaciju sa 4 takva, dakle ne 4-2-3-1, već 4-2-4

Krilo neko Kaljehon, evo ako gledamo ko je nekako ofanzivniji od tih Napolijevih krila onda je meni Insinje više napadač nego Kaljehon, koji igra tu AMR poziciju, winger, krilo, nazovi kako hoćeš i i više nego često se vrati skroz do svoje gol linije udvajajući bok sa bekom koji tu igra, ako je to napadač onda i Iguaina možemo da podvedemo i pod zadnjeg veznog

Comment

• Kažem samo na kojoj poziciji je igrao u prethodna dva kluba i da je po prirodi krilni napdač. Ti si ove sezone mnogo više pratio Napoli od mene pa si kompetentniji da pričaš o njihovoj formaciji, ako ti kažeš da igra veznog onda Ok. Meni je i dalje čudno da ga vidim kao veznog ali dobro...

Comment

• Pa sve zavisi kako kategorišeš igrače, msm totalno nebitno, neka budu Kaljehon i Iguain treći tandem lige, samo sam neveo da mi je par diskutabilan jer mi je Kaljehon više vezni nego napadač.

Comment

• Filip Djordjević navodno večeras odlučuje da li prelazi u Inter sada ili u Lacio na leto...
                        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Kakav je to meni smeh da Inter dovede Đorđevića - Palasio, Ikardi, Belfodil (koji navodno treba da ode) i Milito i ti dovodiš Đorđevića, pri tom trener forsira formaciju sa jednim napadačem gde je mesto zacementirao Palasio, šta je sa ljudima ?

Comment

• Arnautović, Kastanjos, Belfodil
                            U Interu jednastavno mlad napadač ne može da uspe. Kod Ikardija je isto dosta nesigurna situacija...

Za Belfodila je kriv i Macari, to stoji. Mali broj prilika je dobio...

U takvom je stanju Inter da se zadovoljava ovako prosečnim igračima kao Djordjević što je.

Idemo bre, SRBIJA
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Dovodili ste i Robija Kina, pa skoro onog Brazilca mladog što su ga zvali "Foka", msm da se Kleber zvao, non stop se forsiralo i nijedan se nije probio. Mada sam ja generalno mislio na transfer politiku, definitivno vam je ista najlošija od svih ovih velikana, evo npr. vi ste doveli Botu letos, lika koji je odmah na transfer listi a da pri tom nije dobio ni priliku da igra, ima li to iole nekog rezona ? Pored njega je tu i onaj Lakslat, pa prošle sezone Skeloto kada je došao....

Evo kako čitam prodaćete nekome Guarina+Nagatomoa za 28m, zamena za Japanca će biti vrlo verovatno D'Ambrozio, a ko će ovog drugog odmeniti videćemo. Takođe, sam vrlo iznenađen i činjenicom da Tahir ne planira da uloži ni evro svežeg kapitala, svog kapitala koji je navodno trebalo da unese u klub otkupom od Masima....ma tim otkupom se baš ništa nije promenilo, sem što se tamo neki Mongol reklamira pred svetom, što je vrlo verovatno navukao neke poslovne partnere po Italiji i uopšte po svetu.

Comment

• Kerlon Brazilac Povrede ga uništile.

Neće Nagatomo nigde... D'Ambrozio će verovatno doći ali naravno ne može to brzo sa Interom. Njemu tek sledi dokazivanje...
                                Nude dosta igrača, pa eto i Botu prilikom nekih transfera da bi standardno smanjili troškove. Mada Bota treba i da igra sada posle teške povrede, nije dobro za njega ni da je na klupi.

Postoji priča o ozdravljenju kluba za 2-3 godine. Jbg, nije kupio šeik ili Rus klub. Jeste, povećaće se možda dobitak zbog azijskog tržišta ali mora da se napravi svoj sopstveni stadion ako on planira da od Intera napravi kompententan klub na tržištu.

Za sad kako stvari stoje svaki interista može da bude nezadovoljan Tohirom!
                                C'E SOLO L'INTER

Comment

Working...
                                X