Originally posted by Valentinik Rossifumi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa jer se sudi za ovo ofsajd,igrac Djenove ispucava loptu ona pogadja Ljorentea i odbija se do Osvalda koji jeste bio u ofsajdu ali nije bilo namere za dodavanjem lopte mislim po meni smesna odluka sudijeDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Ma uzas bre,jos ovi biju kao blesavi a ovamo se zale sto imaju zute kartone,valjda cemo da im uvalimo koji gol kad su nas vec pokrali uzasnoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Sad smo imali srece sut pravo u Djidjija umalo izvrte Bertolaci Kjelinija kao malo dete,mora to bole,ubacuj Kkvaljarelu ne moze Ljorente danas nista.Dreams are coming true.
Comment
-
Ni Arturo ne zaostaje mnogo za njim.
EDIT:Jao sudije al bi mu se majke naj... da mi je blizu,start na loptu on daje zuti.Last edited by bice; 16-03-14, 22:04.Dreams are coming true.
Comment
-
Nek' mi kaze neko da ovo nije bilo igranje rukom Antonelija?
EDIT: HAHAHAHHAH evo penal za Djenovu rukom igrao Vidal a isto igranje rukom nije svirao pre 2 minuta e moj sudija.Dreams are coming true.
Comment
Comment