Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
    to je zbog znacaja, npr kada Juve dobije takav poklon i na takav nacin recimo osvoji 3 boda to vise bode oci jer su u borbi za titulu (koju bi ionako osvojili), a ovde je rec o utakmici timova iz moze se reci sredine tabele, manje medijske paznje izaziva mec.... a druga stvar, ja nisam ni gledao mec, da jesam napisao bi bez problema da je penal u najmanju ruku diskutabilan, nemam nista protiv poklona ali isto tako nemam problem da priznam poklon...
    greske postoje svuda, 80% foruma i javnosti sece vene na engleze, nzm zasto a eno danas isto gomila gresaka na derbiju utd-liverpul
    Ja ovo pričam godinu dana, upravo to da se greške događaju.

Comment

• Ima li ko kakav dobar stream ? Samo da nije sopcast jer neda antivirus da instaliram ovo cudo

Comment

• Pa jer se sudi za ovo ofsajd,igrac Djenove ispucava loptu ona pogadja Ljorentea i odbija se do Osvalda koji jeste bio u ofsajdu ali nije bilo namere za dodavanjem lopte mislim po meni smesna odluka sudije
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ma kakav ofsajd slepcu jedan da l' si ti normalan bre jaoooooo
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Pa sudija gde ti vide ofsajd matere ti Pogba odigrao fantasticno petom za Osvalda, ovaj samo prebacio golmana onako rutiniski, ali sudija smrad

Comment

• Ono je možda i bio ofsajd ali ova sprdnja od gola Osvalda na vanplanetarno dodavanje iza leđa Pogbe definitivno nije, baš šteta jer smo ih pobacali kao malu decu i naravno rasna egzekucija Osvalda i dolazimo do toga da nam je čist gol poništen.

Comment

• Ma uzas bre,jos ovi biju kao blesavi a ovamo se zale sto imaju zute kartone,valjda cemo da im uvalimo koji gol kad su nas vec pokrali uzasno
                Dreams are coming true.

Comment

• Evo je ta situacija

Comment

• Sad smo imali srece sut pravo u Djidjija umalo izvrte Bertolaci Kjelinija kao malo dete,mora to bole,ubacuj Kkvaljarelu ne moze Ljorente danas nista.
                    Dreams are coming true.

Comment

• Najlošiji na terenu Ljorente večeras, bez konkurencije.

Comment

• Ni Arturo ne zaostaje mnogo za njim.

EDIT:Jao sudije al bi mu se majke naj... da mi je blizu,start na loptu on daje zuti.
                        Last edited by bice; 16-03-14, 22:04.
                        Dreams are coming true.

Comment

• A penal da nam svirne za ovu ruku, jok ?

Kakav bi ovo gol bio, tj. kakav je gol bio al ga sudija mrtvak poništi

EDIT: Evo svirnu sada za Đenovu isti

Comment

• Nek' mi kaze neko da ovo nije bilo igranje rukom Antonelija?

EDIT: HAHAHAHHAH evo penal za Djenovu rukom igrao Vidal a isto igranje rukom nije svirao pre 2 minuta e moj sudija.
                            Dreams are coming true.

Comment

• sudija prosto nije smeo sada da svira ocigledan penal posle igranja rukom jednog igraca Genove. Al ajd nismo ga nesto spec ni zasluzili

EDIT: A sad svira za Genovu Mada Gigi tatica je tu

Comment

• VELIKI VELIKI DJANDLUIDJI BUFON!!!!!!
                                Dreams are coming true.

Comment

Working...
                                X