Announcement

Collapse
No announcement yet.

bwin Grand Prix České republiky MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Stvarno je sramota sad vise ne prenose ni na SK 3-4-5 , sramota .

Comment

Originally posted by denia_el View Post
      e da....valentino kao u zoni sumraka,nije mogao ni da se nasmeje u kameru,pa ti vidi koliko je satinije mi dobro kada ga vidim takvog
      mada je i lorenco los,a zar ovo nije jamahina staza?
      Pa jeste jamahina staza, vidi ko ima pol

Comment

Originally posted by denia_el View Post
        e da....valentino kao u zoni sumraka,nije mogao ni da se nasmeje u kameru,pa ti vidi koliko je satinije mi dobro kada ga vidim takvog
        mada je i lorenco los,a zar ovo nije jamahina staza?
        Jeste ali ne za fabricke Sto bi se reklo salu na stranu jeste njihov je staza ali ne znam da li ista rade u Yamahi pred kvalifikacije konkrento u Rosijevom timu ja stvarno se razocaravam iz trke u trku Bolje sto nije mogao da se nasmeje nek se zapitaju malo ako ne moze ovde da udje u prvi red pa ne znam gde ce?Cekam da mu vidim izjavu na sajtu sta ce da kaze za ovo... KATASTROFA!
        Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
        sigpic

Comment

hahahah moja greska
          don't be scared homie
          sigpic

Comment

vidi ovog drezika.....sta vilenis po forumu,obilazi brno
            don't be scared homie
            sigpic

Comment

Ne mislim da su Rosijeve kvalifikacije katastrofa. U Brnu je to lako nadoknaditi. Posle godine je Pedrosa imao 0.528 zaostatak za Lorencom. E sad ako hoce Doktor u prvi startni red, onda sledeci put nek prati Markeza ili Lorenca, jer ovaj novi sistem kvalifikacija postaje smesan

Comment

Imali su problema sa zadnjom gumom, dosta im je losije radila tvrda guma, jer je danas bilo 10 stepeni hladnije nego juce... Lorenzo uopste nije ocekivao, a Rossi se nadao da do toga nece doci, tako sam protumacio ton izjava...

Comment

sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Dama

sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

E brno sam obisao i idem da spavam ,sutra sam u 7 sam na stazi

Comment

Originally posted by crni View Post
                        Ne mislim da su Rosijeve kvalifikacije katastrofa. U Brnu je to lako nadoknaditi. Posle godine je Pedrosa imao 0.528 zaostatak za Lorencom. E sad ako hoce Doktor u prvi startni red, onda sledeci put nek prati Markeza ili Lorenca, jer ovaj novi sistem kvalifikacija postaje smesan
                        Po meni su katatrofa jer je morao i mogao mnogo bolje...E sad da li ce nadoknaditi ili ne... Ali to se dalo i ocekivati videli ste u slobodnim treninzima da kad izadje na stazu treba da obrne bar 4-5 krugova da bi postigao iole kvalitetno vreme..Ne moze on nista za ukupno 6-7 krugova da uradi,sto zbog njega sto zbog motora.Ali si za kvalifikacije u pravu smesan sistem skroz,ali skroz!
                        Last edited by Djone7 Vale 46; 24-08-13, 20:00.
                        sigpic

Comment

Po meni damama nije mesto u sampionatu MotoGp ne znam zasto ali mi to uopste ne ide
                          sigpic

Comment

Originally posted by Djone7 Vale 46 View Post
                            Po meni damama nije mesto u sampionatu MotoGp ne znam zasto ali mi to uopste ne ide
                            ;) ona je u Moto 3 sampionatu, pa joj se oprasta
                            sigpic

Comment

Vredno pomena
                              sigpic

Comment

Originally posted by tasa01 View Post
                                ;) ona je u Moto 3 sampionatu, pa joj se oprasta
                                Mislim u opste ceo MotoGp
                                sigpic

Comment

Working...
                                X