Stvarno je sramota sad vise ne prenose ni na SK 3-4-5 , sramota .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
bwin Grand Prix České republiky MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by denia_el View Poste da....valentino kao u zoni sumraka,nije mogao ni da se nasmeje u kameru,pa ti vidi koliko je satinije mi dobro kada ga vidim takvog
mada je i lorenco los,a zar ovo nije jamahina staza?Sto bi se reklo salu na stranu jeste njihov je staza ali ne znam da li ista rade u Yamahi pred kvalifikacije konkrento u Rosijevom timu ja stvarno se razocaravam iz trke u trku
Bolje sto nije mogao da se nasmeje nek se zapitaju malo ako ne moze ovde da udje u prvi red pa ne znam gde ce?Cekam da mu vidim izjavu na sajtu sta ce da kaze za ovo...
KATASTROFA!
Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
sigpic
Comment
-
Ne mislim da su Rosijeve kvalifikacije katastrofa. U Brnu je to lako nadoknaditi. Posle godine je Pedrosa imao 0.528 zaostatak za Lorencom. E sad ako hoce Doktor u prvi startni red, onda sledeci put nek prati Markeza ili Lorenca, jer ovaj novi sistem kvalifikacija postaje smesan
Comment
-
Originally posted by crni View PostNe mislim da su Rosijeve kvalifikacije katastrofa. U Brnu je to lako nadoknaditi. Posle godine je Pedrosa imao 0.528 zaostatak za Lorencom. E sad ako hoce Doktor u prvi startni red, onda sledeci put nek prati Markeza ili Lorenca, jer ovaj novi sistem kvalifikacija postaje smesanAli to se dalo i ocekivati videli ste u slobodnim treninzima da kad izadje na stazu treba da obrne bar 4-5 krugova da bi postigao iole kvalitetno vreme..Ne moze on nista za ukupno 6-7 krugova da uradi,sto zbog njega sto zbog motora.Ali si za kvalifikacije u pravu smesan sistem skroz,ali skroz!
Last edited by Djone7 Vale 46; 24-08-13, 20:00.Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
sigpic
Comment
-
Comment