Announcement

Collapse
No announcement yet.

bwin Grand Prix České republiky MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja bi ovom Markezu usao u garazu kad nikog nema u razjebao tako motor da ne moze da ga upali Stani vise!Covek dominira ali dominira..Ovako ce da zajebe i Doctora ako nastavi Ali najaca stvar sto Erceg i Dzankic tipuju na Rosija i Pedrosu a mali Markez 4/4...Jebiga Doctor me opet zajebo opet te kvalifikacije mada kako kaze Erceg nema on taj tempo vise do koga je ne znam.. ALI IPAK se nedam da ce mo videti nesto u Silrvestonu jer sutra testiraju mada ne vidim sta ce uspeti ali eto onako idem navijacki i ako sam svestan da Markez ce imati 5/5
    Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
    sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
      dobro ti nama dosla
      D i ovde dobro ti nama dosla
      sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Pogled na tabelu....
        sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• mmmmm mnogo mi se svidja pogled

jos da se doktor nekako progura
          Last edited by denia_el; 25-08-13, 21:21.
          don't be scared homie
          sigpic

Comment

• Originally posted by tasa01 View Post
            Pogled na tabelu....
            Ne pokazuj tabelu odma mi mrak na oci padne...
            sigpic

Comment

• Respect za Luisa Saloma-čovek sa štakom pobeđuje Vinalesa,Rinsa,Marqueza,Folgera koji su zdravi-čovek je zaslužio titulu
              If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

• Voleo bih da svi oni koji sada postuju o Lorencu,kao nekoj tamo kvazizabi,postuju to isto kad se bude oporavio i kad Yamaha bar malo pridje Hondi..Uporedjujete Pedrosu sa Markezom,sto je meni apsolutno nebulozno..gubitnik se uporedjuje sa rodjenim fajterom..pa to samo ovde ima,i nigde vise...kakav crni Pedrosa ljudi aman...jedna stvar,druga..pa zar neko poput MM ovu situaciju ne bi iskoristio,kad su svi drugi bolni i jadni???u cemu je poenta??MM nepobedivi i nedodirljivi??mozda ja ne pratim dovoljno motosport poput drugih...msm stvarno ne razumem ..trece,dva bajka konkurentna,jedan manje vise,ostalo boranija..i sad MM velicanstveni??nije nego...ali ajd,malo zabave ne skodi..
                Last edited by Rossini; 25-08-13, 22:53.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                  Voleo bih da svi oni koji sada postuju o Lorencu,kao nekoj tamo kvazizabi,postuju to isto kad se bude oporavio i kad Yamaha bar malo pridje Hondi..Uporedjujete Pedrosu sa Markezom,sto je meni apsolutno nebulozno..gubitnik se uporedjuje sa rodjenim fajterom..pa to samo ovde ima,i nigde vise...kakav crni Pedrosa ljudi aman...jedna stvar,druga..pa zar neko poput MM ovu situaciju ne bi iskoristio,kad su svi drugi bolni i jadni???u cemu je poenta??MM nepobedivi i nedodirljivi??mozda ja ne pratim dovoljno motosport poput drugih...msm stvarno ne razumem ..trece,dva bajka konkurentna,jedan manje vise,ostalo boranija..i sad MM velicanstveni??nije nego...ali ajd,malo zabave ne skodi..
                  pritom gubitnik i povredjen a opet jako jako blizu...

pristao bih na to da Doktor sedne na motor #99 i obrne par krugova i ako bude znatno sporiji od vremena Lorenca da mi zabrane gledanje motogp-a... ako bi se desilo da je jednako brz, bar bi mi bilo jasno da je #2 u ekipi, tesko bi se pomirio s tim ali bar bi imao opravdanje, ovako sumnjam na svasta, cak i ono sto ne bi smeo
                  VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
                    pritom gubitnik i povredjen a opet jako jako blizu...
                    ..mislio sam na Pedrosu kad sam to rekao..Lorenco nikako ne moze da bude gubitnik,jer on to nije svakako..po meni veliki igrac i sampion,e sad sto je zeleo da bude ono sto nije,to je shvatio da nikad nece i ne moze biti..e sad,da li voze njih dvojica iste motore u Yamahi,polovicno je,mozda da mozda ne,ali ono sto sam ja milsjenja,je to da on pokusava da ponovi 2006-tu..da li ce uspeti pitanje je..moje misljenje da hoce,ali se ipak bojim da mu ponestaje vremena..po stoti put cu reci,kako ovde tako i u raznoraznim diskusijama sa prijateljima,DUKATI NJEMU NIJE SMEO DA SE DOGODI!!!Jer ta epizoda tek sada dolazi na naplatu u punom iznosu,kako Rossiju tako i Lorencu a naravno i Yamahi..ko god je realan,priznace da dok je Rossi bio u Yamahi,ona je blistala a sa njom i Lorenco..ne sumnjam da ce Lorenco biti onaj pravi i bez Rossija sutra,ali Rossi je samo jedan i neponovljiv za sva vremena,ne kao neki tamo soumen,vec kao najveci vozac koji tacno zna sta treba da se isfiluje ili ispegla..svi do sada,a i u dalekoj buducnosti su daleko od njega..moze to da se ne svidja mnogima,i da su sad to neki hvalospevi o nekoj blistavoj proslosti,kad vec nema uspesne sadasnjice,ali je to cinjenica i to ona ZACEMENTIRANA..da je ostao tamo gde je trebalo,i da se nije povukao kengur,MM bi sad bio u borbi za 4-5-6 mesto..i to su cinjenice,gole...ali,opet kazem,vozac poput njega ovu situaciju sigurno nece propustiti,sto je i normalno za takve vozace,velike vozace..a MM to jos nije,ali ce sigurno biti...cinjenica CEMENTIRANA takodje..i jos nesto,da se obartim ucesniku foruma koji kaze da nema velikih i malih vozaca,koji kaze kako su svi veliki,gde je tanka linija izmedju zivota i smrti itd,itd..jeste stom razlikom gde neko umre bez ijedne titule a neko sa 3,4,5 itd..kad to kazem ne msm na bilo kog nastradalog vozaca,vec govorim o prirodnom ciklusu...

edit:
                    ..i Karl Abraham je veliki vozac...
                    Last edited by Rossini; 26-08-13, 00:48.
                    sigpic

Comment

• I kad vec blejim po netu i po forumu,ne mogu a da ne spomenem nesto sto ce mnogi reci,pa to je hipoteticko,sta bi bilo kad bi bilo..ali bez obzira sto je hipoteticko,ja opet kazem,pa mozda je ta hipotetika i najrealnija,a to je sledece..kada bi svi trenutni ucesnici karavana Mgp-ja vozili iste motore i imali iste uslove,da li bi se dogadjalo ovo sto se sad dogadja??..cisto sumnjam u najmanju ruku,u NAJMANJU!..da li da kazem i zasto?..pa evo..Lorenco,Rossi,Cal,Bautista,Bradl,Janone,Spiz, Colin..Dovi,Hector,Aoyama...msm da je dovoljno...cak i previse..
                      Last edited by Rossini; 26-08-13, 01:13.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Djone7 Vale 46 View Post
                        Ja bi ovom Markezu usao u garazu kad nikog nema u razjebao tako motor da ne moze da ga upali Stani vise!Covek dominira ali dominira..Ovako ce da zajebe i Doctora ako nastavi Ali najaca stvar sto Erceg i Dzankic tipuju na Rosija i Pedrosu a mali Markez 4/4...Jebiga Doctor me opet zajebo opet te kvalifikacije mada kako kaze Erceg nema on taj tempo vise do koga je ne znam.. ALI IPAK se nedam da ce mo videti nesto u Silrvestonu jer sutra testiraju mada ne vidim sta ce uspeti ali eto onako idem navijacki i ako sam svestan da Markez ce imati 5/5
                        Ne tripuju tj. ne tipuju na rossija...već pobalave na Horhea svaki put kada im se učini da je ovaj "onaj stari" koji će da se odlepi u prva tri kruga i da ga više nema....bilo je "Šta ovaj čovek radi...pogledaj molim te koliko je on već odmakao..pa ne stvarno...prcccc" nemogu da se odvoje od tog podaničkog mentaliteta da se za šampiona mora navijati, isto to rade i u F1 i navijaju za SENINOG UBICU Adriana Newija...hebo vas Red Bul i Germano Croat CHRIS MATESICH(doduše čovek stvarno uvek sponzoriše isključivo pobednike...ali to je zato što bi hurac moj Sebastijan Vetel mogao da bude na domak 4 tiuli u Formuli od pre 15 godina, ili Loeb da bude u Group B 9 tostruki rally chmpion, to može sad kada su ih uštroili, i kada u WRC se takmiče Citroen i Ford,300ks i ni makax, Lanchia S4 je imala 700ks u svojoj "terminalnoj fazi" e to je trebalo imati big cahoones pa po korzici davati pune gasove, s'desna brdo, s'leva provalija u more 300 metara, U formuli jedan situacija je samo malčicko naizgled bolja suštinski odavno je Formula1 prestala biti trka prototipova , Ostade samo još motoGP (u svim klasama mislim) Imaju ograničenje na kubikažu i kilažu, a dali ćeš staviti 6 malih rednih cilindara ili 3 u V ili već šta , nikog nije briga, tako i treba da bude ostadoše nam samo oni kao pravi gladijatori , Što se tiče Mrqueza....voleo bih da bude šampion ove godine i narednih 4...ne bi mi smetalo ništa...iz prostog razloga što dečko ni jednog trnutka nije medijski pokušavao da se takmiči sa bilo kim , kada se samo setim Horhea i njrgovih plagiranja proslavljanja pobeda a'la rossi , ne bi li se dopao publici...tačno da Po'vraćam, dobro kupio me je sa ovim vožnjama sa slomljenim koskama, za to je stvarno trebalo imati i Motivacije, i volje i snage i prave ljubavi prema sportu kojim se bavi...Ali Marc je neumoljivo brz, biće šampion Rookie, a kada sam to onomad napisao na MCN forumu, englezi su me najstrašnije popljuvali, kao da li sam ja normalan, znam li ja šta je sve potrebno da bi neko postao Šampion upšte a kamoli rookie, kao prvo treba dobro da se ispada, pa da ispoštuje , Starije, Pa da baki skuva čaj, pa ovo pa ono..pa onda možda ako se "engleska krljica umili" možda jednoga dana...DObro rek'o videće mo kako će da ispoštuje starije...i samo ako mu legne honda će da ih "pregazi k'o plitak potok"....Jesam pristrasan sam , šta ću kada je jedini pravi Rosijev naslednik,Pedrosa posle ove sezone, pa slobodno može da se oprosti od šampionskih ambicija, ove godine je imao najveću šansu, doduše najjači je bio u godini kada je Sic poginuo, tada ga je on i izbacio sa trkališta na skoro tri trke i ovaj je izgubio priključak , i ćao, ali ove sezone, da padne posle horhea i isto slomi kosku , pa stvarno nema speck of luck koji je neophodan pored svih ostalih kvaliteta, ali hrabre sreća prati stara rimska kaže, zato je jedino Marc obišao u "vadičepu" rossija onako kako je već to uradio, niko drugi nije ni pomislio na to. Samo da ga srećaposluži i da ne doživi neki pad ili slično puj puj puj

Comment

• Originally posted by Toecutter71 View Post
                          Ne tripuju tj. ne tipuju na rossija...već pobalave na Horhea svaki put kada im se učini da je ovaj "onaj stari" koji će da se odlepi u prva tri kruga i da ga više nema....bilo je "Šta ovaj čovek radi...pogledaj molim te koliko je on već odmakao..pa ne stvarno...prcccc" nemogu da se odvoje od tog podaničkog mentaliteta da se za šampiona mora navijati, isto to rade i u F1 i navijaju za SENINOG UBICU Adriana Newija...hebo vas Red Bul i Germano Croat CHRIS MATESICH(doduše čovek stvarno uvek sponzoriše isključivo pobednike...ali to je zato što bi hurac moj Sebastijan Vetel mogao da bude na domak 4 tiuli u Formuli od pre 15 godina, ili Loeb da bude u Group B 9 tostruki rally chmpion, to može sad kada su ih uštroili, i kada u WRC se takmiče Citroen i Ford,300ks i ni makax, Lanchia S4 je imala 700ks u svojoj "terminalnoj fazi" e to je trebalo imati big cahoones pa po korzici davati pune gasove, s'desna brdo, s'leva provalija u more 300 metara, U formuli jedan situacija je samo malčicko naizgled bolja suštinski odavno je Formula1 prestala biti trka prototipova , Ostade samo još motoGP (u svim klasama mislim) Imaju ograničenje na kubikažu i kilažu, a dali ćeš staviti 6 malih rednih cilindara ili 3 u V ili već šta , nikog nije briga, tako i treba da bude ostadoše nam samo oni kao pravi gladijatori , Što se tiče Mrqueza....voleo bih da bude šampion ove godine i narednih 4...ne bi mi smetalo ništa...iz prostog razloga što dečko ni jednog trnutka nije medijski pokušavao da se takmiči sa bilo kim , kada se samo setim Horhea i njrgovih plagiranja proslavljanja pobeda a'la rossi , ne bi li se dopao publici...tačno da Po'vraćam, dobro kupio me je sa ovim vožnjama sa slomljenim koskama, za to je stvarno trebalo imati i Motivacije, i volje i snage i prave ljubavi prema sportu kojim se bavi...Ali Marc je neumoljivo brz, biće šampion Rookie, a kada sam to onomad napisao na MCN forumu, englezi su me najstrašnije popljuvali, kao da li sam ja normalan, znam li ja šta je sve potrebno da bi neko postao Šampion upšte a kamoli rookie, kao prvo treba dobro da se ispada, pa da ispoštuje , Starije, Pa da baki skuva čaj, pa ovo pa ono..pa onda možda ako se "engleska krljica umili" možda jednoga dana...DObro rek'o videće mo kako će da ispoštuje starije...i samo ako mu legne honda će da ih "pregazi k'o plitak potok"....Jesam pristrasan sam , šta ću kada je jedini pravi Rosijev naslednik,Pedrosa posle ove sezone, pa slobodno može da se oprosti od šampionskih ambicija, ove godine je imao najveću šansu, doduše najjači je bio u godini kada je Sic poginuo, tada ga je on i izbacio sa trkališta na skoro tri trke i ovaj je izgubio priključak , i ćao, ali ove sezone, da padne posle horhea i isto slomi kosku , pa stvarno nema speck of luck koji je neophodan pored svih ostalih kvaliteta, ali hrabre sreća prati stara rimska kaže, zato je jedino Marc obišao u "vadičepu" rossija onako kako je već to uradio, niko drugi nije ni pomislio na to. Samo da ga srećaposluži i da ne doživi neki pad ili slično puj puj puj
                          sigpic

Comment

• @Rossini

i ja sam mislio na Pedrosu
                            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Toecutter71 View Post

Odakle ti inspiracija? Ovde pricas o F1 a to ovde nije tema.Vecinu sto si rekao znam sem ovih cilindricnih motora i ako se ne razumem u F1 ;) Mada sta si ti uzeo moj post?
                              Last edited by Djone7 Vale 46; 26-08-13, 13:51.
                              sigpic

Comment

• Nadovezao se na tvoj komentar o komentatorima, a ostalo je doslo samo po sebi... I sve sto je receno je povezano, istina - pomalo je rastrkano, ali je povezano...

Comment

Working...