Announcement

Collapse
No announcement yet.

bwin Grand Prix České republiky MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vanja #66 View Post
    Nadovezao se na tvoj komentar o komentatorima, a ostalo je doslo samo po sebi... I sve sto je receno je povezano, istina - pomalo je rastrkano, ali je povezano...
    Pomalo rastrkano haha Ja reko 2 recenice on ovde pise pricu Al ok postujem sve,za Lorenca je u pravu Erceg ga gotivi ne moguce ali to nije nista kad se setim Asena kako ga je uzdizao...Dobro zasluzio je ali verujte mi da je bilo toliko opasno ne bi on vozio..Koliko njih vozi sa raznim povredama pa nikom nista..Npr Spiz je vozio dosta trka sa povredom o kojoj je malo ko ista znao pa Erceg se nije hvatao svaka druga u vezi njega.Tu se slazem sa ovim likom ali ova prica o motorima cilindricni i to sve sto je u podrucju F1 mani me
    Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
    sigpic

Comment

Nista Yamaha nije losija u odnosu na Hondu nego prosle godine, to se ponovo pokazalo po rezultatima. I sad i prosle godine je Zizela dao sve od sebe i Honda ga je pobedila. S tim sto lani nije bilo Staseyja, pa je ipak zavrsio drugi.
      ..kako je zavrsio drugi??tek sad videh ovo....ja koliko znam Lorenco je uzeo titulu vozaca,a Honda kao tim..I da nije bilo ocajne sezone Spiza,ne verujem da bi Honda dobila sampionat..a ako je "Staseyja" -"Kejsi",on je bio tu itekako,samo sto se covek povredio..
      sigpic

Comment

• Mislio sam na trku u Brnu. Titule se valjda ne osvajaju samo na osnovu toga ko ima bolji motor, vec i ko je hrabriji, smeliji, bolji i na kraju - srecniji - vozac... Trke mogu biti pojedinacni pokazatelj - ova staza odgovara Hondi, ona Yamahi, ona tamo nimalo ne lezi Dukcu, ali ovogodisnja trka je bila replika proslogodisnje. Zato sam i pomenuo Stasey, da je bio zdrav i prav na Brnu, Lorenzo bi zavrsio treci prosle godine - kao i juce. Ergo, Yamaha u ovom momentu nije nista slabija u odnosu na Hondu u odnosu na proslu godinu. I ova trka je samo jedan u nizu pokazatelja te cinjenice...

Comment

Yamaha u ovom momentu nije nista slabija u odnosu na Hondu u odnosu na proslu godinu
          tj. honda je jaca od jamahe koliko i prosle godine. Ovo se lako da proveriti. Uporedis krugove Lorenca i Pedrose iz 2012. i 2013. i to je slicno u principu. Ko je ove godine napravio razliku? Markez. Prema tome, ili Markez vozi dobro ili on vozi poseban motor koji je nekako najbolji i bice najbolji dok ga vozi Mark, a onda kad ga ne bude vise vozio onda odjednom nece biti najbolji. Ne znam, ali ovo prvo mi izgleda jednostavnije

Comment

• Da, to mi je bila ideja, samo sto sam misljenja da Honda ni prosle godine nije bila toliko jaca, koliko je Zizela grizao pocetkom sezone, a posle na tim "Hondinim" stazama odrzavao prednost i vozio ipak nesto konzervativnije... Da je jaca, ne sporim, ali samo truncicu. Svakako nedovoljno da pravi razliku izmedju sampiona i vicesampiona.

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
              dobro ti nama dosla
              hvala na dobrodoslici,osecam se kao kod kuce...

Comment

• Originally posted by tasa01 View Post
                Ja se ponavljam, mozda i preterujem u poredjenju , ali mene Markez neodoljivo podseca na Doktora u vreme kada je lomio Setea, jednostavno ga pusti da se malo vozi a onda ga slomi, samo je razlika sto ih klinac lomi polovinom, a Doktor je njega lomio obicno u zadnjem krugu trke...
                Ja sam rekla da cu morati da trazim od Honde novcanu nadoknadu zbog pretrpljenog straha dok gledam trku..
                Markez je lud kao struja,imam utisak da leti ponekad..ali....Doktor je Doktor,makar i poslednji..
                Last edited by crni; 26-08-13, 19:00.

Comment

Da, to mi je bila ideja, samo sto sam misljenja da Honda ni prosle godine nije bila toliko jaca, koliko je Zizela grizao pocetkom sezone, a posle na tim "Hondinim" stazama odrzavao prednost i vozio ipak nesto konzervativnije... Da je jaca, ne sporim, ali samo truncicu. Svakako nedovoljno da pravi razliku izmedju sampiona i vicesampiona.
                  Ok, ja mislim da je jaca honda, koliko ne mogu da kazem, ali sto kazes svakako nije toliko jaca da napravi presudnu razliku. Da se kojim slucajem takmice u drag racingu, onda bi honda stvarno bila superioran motor. I jos jedna stvar je takodje interesantnai dobar pokazatelj. Ako se setis gde je obisao Lorenca i Pedrosu u Indianapolisu, a gde je Pedrosa obisao Lorenca? Markez u krivinama, a Pedrosa na pravcu. Znaci ne koristi dovoljno hondino ekstra ubrzanje, kao sto to radi Pedrosa ili sto je radio Stoner. Iskren da budem, onako kad gledam njegov stil voznje nije mi bas najjasnije gde nalazi brzinu

Comment

• ma i DOKTORU će pre ili kasnije svanuti

Comment

• JEDAN JE DOCTOR!
                      sigpic

Comment

• pozdrav svima..evo da se i ja umesam,tj da iznesem moje skromno misljenje honda nije nista jaca od yamahe..marquez je jednostavno sad dobio mnogo samopouzdanja..a i vozi kao ludak da se razumemo..da je honda toliko jaca pedrosa bi bio mnogo bolji nego sto jeste,ali on ima problem da kad treba da vozi najbolje un uprska..stvar psihe i samopouzdanja
                        MESSI 10

Comment

• Ajde da resimo to pitanje koji je jaci motor 'HONDA' ili 'YAMAHA' Ja mislim da je Honda malo jaca ove godine to znaju svi kao primer ti je onaj menjac sto ga imaju Honde a Yamahe ne i Yamaha je iskoristila skoro svih 5 agregata a Honda samo 3 sto pokazuje da je Yamaha u problemu i da mora dosta da se trudi da ostane priblizna Hondi Samopouzdanje je kljucno to jeste i stvarno Markez puca od samopouzdanja i em sto ima malo jaci motor em sto je u fenomenalnoj fizickoj i psihickoj formi jes da ga ne gotivim ali zasluzio je ovo
                          sigpic

Comment

• ok,malo jaca ali ne toliko da je to presudna razlika izmedju konkretno sad marqueza i lorenza..razlika je kao sto rekosmo u glavi
                            MESSI 10

Comment

• Nije presudna razlika izmedju motora ali ipak stoji da su malo jaci Markeza sada niko ne moze zaustaviti u naletu je forme,vozi napadacki,poigrava se sa svima u glavi je vrh a ona je kljucna Mislim da ce sada Lorenco poceti da pada u glavi kao i Pedrosa jer ih ovaj decko unistava tako da je 92% uzeo titulu zasluzenu
                              Last edited by Djone7 Vale 46; 26-08-13, 23:02.
                              sigpic

Comment

• bas tako..a prva mu je sezona u gp klasi..to mi je jos neverovatno..ali to je,kad se rodis za nesto..
                                MESSI 10

Comment

Working...