Announcement

Collapse
No announcement yet.

bwin Grand Prix České republiky MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dobar WU za moje ljubimce... Matori se solidno pokazao.

Comment

Rossi sjajan na WU.Jedva čekam trku.
      If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

Jest mi drago za Kallia.
        If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

Kakva M2 trka... Bravo Mile, trebalo ti je ovo, steta bi bilo videti ga van dobrog tima. Ovo je bila voznja za sediste, nadam se da ce malo da ga trgne, moze on puno vise od ovoga... Takaaki sjajan, Luthiju i Suteru je ovo staza koja inace odgovara. Redding sasvim solidno iskontrolisao stetu, posle FP1 delovalo je kao da Polyccio moze da mu skine 20 poena na ovoj trci, a skinuo je samo 5.

Comment

Ovaj decko je lud!!! I neka mi neko kaze da ovo nije zasluzeno ..svaka cast..
            sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Fenomenalno!!! Titula je tu mali, samo pametno do kraja
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Indi all over again... S tim sto su i Lorenzo i Dani ovde bili u formi kakva se i ocekuje. Marc Marquez, 2013 FIM MotoGP World Champion!

Matori opet pokazuje last-lap magiju, taj covek ne gubi borbe u zadnjem krugu.

Comment

Odlicna trka za Pedrosu,kako je samo pametno vozio celu trku,takticki fenomenalno,ali vanzemaljca je nemoguce pobediti...
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

..e moja Yamaho....da nije ovog polomljenog Lorenca...
                    sigpic

Comment

Originally posted by Vanja #66 View Post
                      .... Marc Marquez, 2013 FIM MotoGP World Champion!
                      sigpic

Comment

Originally posted by Rossini View Post
                        ..e moja Yamaho....da nije ovog polomljenog Lorenca...
                        Nista Yamaha nije losija u odnosu na Hondu nego prosle godine, to se ponovo pokazalo po rezultatima. I sad i prosle godine je Zizela dao sve od sebe i Honda ga je pobedila. S tim sto lani nije bilo Staseyja, pa je ipak zavrsio drugi.

Comment

da mi je neko rekao da cu ikada navijati da Horhe Lorenco izdrzi na prvom mestu i pobedi....
                          VALENTINO ROSSI #46

Comment

Extra trka , davno nije bila ovako dobra .
                            Markezu svaka cast , samo napred do titule

Comment

Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
                              da mi je neko rekao da cu ikada navijati da Horhe Lorenco izdrzi na prvom mestu i pobedi....
                              sigpic

Comment

Ako ne volite Markeza, onda ce vam gledanje motogp u narednom periodu, postati prava nocna mora. Na moje veliko zadovoljstvo (nakon tri teske sezone zasluzio sam da se malo radujem), od klinca koji je imao samo moje postovanje za sve ono sto postize. postao je neko zbog koga poskocim ponekad iz svoje udobne fotelje. I naravno da ovo nema veze sa hondom, kao sto nije imalo veze u Mudjelu ili Katalunji. I naravno da je ovo prirodna stvar, sampioni dolaze i odlaze, neki ostaju malo duze na vrhu. Sada se secam Lorenca 2010. mozda je ova slika prigodna

Comment

Working...
                                X