Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostNadam se da ce uzivati u mecevima u trenerci Sitija, na klupi...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Svaka vama cast ako vi mislite da mi mozemo da uradimo nesto pored ovakvog Citya uz ovakav nezgodan raspored koji nam sledi.Neka se ispostavi da ste u pravu, ali tesko.
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostSvaka vama cast ako vi mislite da mi mozemo da uradimo nesto pored ovakvog Citya uz ovakav nezgodan raspored koji nam sledi.Neka se ispostavi da ste u pravu, ali tesko.
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Naravno da zelim titulu i to prvenstveno titulu PL, ali budimo malo realni.Toliko zelim neku titulu da mi je svejedno sta ce osvojiti!
Neka oni uzmu PL, neka me demantuju, a vi me pljujte kad osvoje, pa da se slavi tamo negde sredinom maja!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment