Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne daj Bože da se ovo desilo u nekoj bitnijoj utakmici , smisljali bi sale na njegov racun jedno 50 godina
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Dva stroja,dvije masine...

Jao veselja kod mene kad ga zabi Torres Fernando
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Roger Johnson, signed to ease West Ham's injury crisis in defence, has just clattered into Guy Demel, who's now being stretchered off.
        "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Da sam trener odmah bi ga izveo sa terena, koji mozak

Comment

• "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Kakvo izvodjenje penala od strane Puncheona. A do ovog mi se cinio kao sasvim solidan igrac...
              Originally posted by maliajnstajn
              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Pa ne moze ga valjda lose izvodjenje penala uciniti losim igracem

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                  Pa ne moze ga valjda lose izvodjenje penala uciniti losim igracem
                  Ako ga je Topdzija procenio losim, ko smo mi da sudimo?
                  "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                    Pa ne moze ga valjda lose izvodjenje penala uciniti losim igracem
                    Ali ne smes na taj nacin izvesti penal, pa garantujem da bi svi mi sa foruma pogodili okvir gola.

Recimo da mi je nakon penala iz kategorije dobrih "pao" u kategoriju solidnih.
                    Last edited by Tobdzija; 11-01-14, 15:26.
                    Originally posted by maliajnstajn
                    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Strašan gol Barrya, kad nije bilo ideje za organizovani napad raspalio i pogodio. Ne pruža tako loš otpor Norwich, iako se na početku činilo da će ih Everton sabiti uspjeli su se konsolidovati, imali čak i jednu strašnu priliku.
                      sigpic
                      Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                      don't support us when we win."

Comment

• Uu , kakav sut Bentaleba , kakva steta sto ovo nije zavrsilo u golu ..

Zna momak znanje , svaka cast Sherwoodu sto mu daje sansu

Comment

• Uf kakav udarac Bentaleba...
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• zašto kurva nije ušla aaaaaaaaaaaaa

Comment

• Steta za Bentaleba, dosta srece za Palace sad.

Comment

• Sekunda da Coleman poveća vodstvo, lopta je otišla malo iznad gola. Prethodno Norwich imao dobru priliku, ali je Howard fantastičnom paradom izvukao tu loptu. Krenuo je Everton nešto agresivnije, izgleda da su osjetili da sada mogu riješiti pitanje pobjednika.
                                sigpic
                                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                                don't support us when we win."

Comment

Working...
                                X