Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Freshman91 View Post

E pa jbg Nash, taj duel ce pokazati i nase i njihove slabosti. Nasa je upravo Lucas, i Hendo kada se gubi, njima napad. Ni mi nemamo bolja krila Nash, oni cak imaju i jaca. Ali mi imamo ovaj dvojac i Coutinha, to nas vadi.
    Mi ni ne igramo sa krilima.

Imamo i Dzerarda, oni tako nesto ni blizu nemaju.
    sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Jeste zapeli sa tim slavljenje. Jebe mi se sto slavi, samo nek ne pljuje po klubu koji ga je stvorio rijecima i nek zivi i umre kako mu je cejf, samo nek ne sere po Arsenalu..
      Ja lupio lajk a ustvari sam hteo da citiram...

A gde je on to pljuvao i srao po Arsenalu?

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
        Ja lupio lajk a ustvari sam hteo da citiram...

A gde je on to pljuvao i srao po Arsenalu?
        Pljuvao je on jos par puta..

Originally posted by manda View Post
        Robin van Persie: "Obećao sam da neću slaviti golove protiv bivšeg kluba , no kada bivši klub zaboravi tvoj doprinos i trud onda i vi zaboravite svoja obećanja."

A evo i Wenger je reagovao, ali ipak je on reagovao kao covjek, a ne zmija...

Wenger: 'I will not act for Arsenal for the next 100 years but I do not think it (selling Arsenal players to Manchester United) will happen again in my time.'
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sam kazes da se okanemo oko te proslave gola, ali se izgleda ovde samo o tome i radi. Ja nisam video da je on nesto ruzno rekao o Arsenalu, pa ni u toj izjavi...

Comment

• Niko nije zaboravio sta je on uradio 2012. godine, a on kaze da jeste. Pljuje po navijacima i zbog toga mu zelim da odjebe u vraziju mater..
            sigpic

Comment

• A sta je uradio 2012? Ja opet ne vidim gde on pljuje po navijacima... ali dobro, nebitno na kraju krajeva.

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                A sta je uradio 2012? Ja opet ne vidim gde on pljuje po navijacima... ali dobro, nebitno na kraju krajeva.
                Jel me zajebavas???

Frajer nas je skoro sam plasirao u LP te godine..
                sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                  Mi ni ne igramo sa krilima.

Imamo i Dzerarda, oni tako nesto ni blizu nemaju.
                  Nemaju, ali imaju stene u veznom redu, od kojeg se jedna povredila. Uticaj Paulinha se ne sme potceniti, ako Moussa udje u formu, eto, a i Sandro je dobar, mi realno imamo samo Stivija. Da ne pricamo o Walkeru koji ove sezone konacno igra dobro, plus Rose koji se vrati sa povrede i imaju odlican bekovski tandem, a i stoperski, samo kada Drakula igra.
                  Njima relativno fali kreator (a imaju ga samo ne igra dovoljno). Kompaktna su ekipa i imaju dubinu, mi dubinu nemamo.
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

Nemaju, ali imaju stene u veznom redu, od kojeg se jedna povredila. Uticaj Paulinha se ne sme potceniti, ako Moussa udje u formu, eto, a i Sandro je dobar, mi realno imamo samo Stivija. Da ne pricamo o Walkeru koji ove sezone konacno igra dobro, plus Rose koji se vrati sa povrede i imaju odlican bekovski tandem, a i stoperski, samo kada Drakula igra.
                    Njima relativno fali kreator (a imaju ga samo ne igra dovoljno). Kompaktna su ekipa i imaju dubinu, mi dubinu nemamo.
                    Voker je kod Arija jedino igrao ljudski, sad covek defanzivu odradi ali sa loptom posvadjan. Dubinu imaju samo na odredjenim pozicijama.

Oni imaju plafon 2 akcije krstene na mecu. Ne mogu uopste da se porede s nama ili nekom drugom ozbiljnom ekipom, bar dok ne dovedu nekog normalnog na klupu. Defanzivno su dobri stvarno, to se i ocekivalo posle ovog prelaznog roka ali to je to od njih.
                    sigpic

Comment

• Ja i dalje ne kapiram tu ogorcenost, ali dobro...

Comment

• Te pare od Silovatelja su vam usle u kredit stadiona i dio para za Ozila, a vi pljujete covjeka, fuj, on se zrtvovao za vas, istao kao i Nasri, Fabregas...
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

A kad igra, igra ocajno. Ne zajebavaj, Eriksen ni blizu kreatora TOP 4 ekipe.
                          "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                            Voker je kod Arija jedino igrao ljudski, sad covek defanzivu odradi ali sa loptom posvadjan. Dubinu imaju samo na odredjenim pozicijama.

Oni imaju plafon 2 akcije krstene na mecu. Ne mogu uopste da se porede s nama ili nekom drugom ozbiljnom ekipom, bar dok ne dovedu nekog normalnog na klupu. Defanzivno su dobri stvarno, to se i ocekivalo posle ovog prelaznog roka ali to je to od njih.
                            Walker je ove sezone i vise nego odlican u napadu, u odbrani standardan. Ma imaju i vise akcija, nije da kanalisu toliko, ali normalno da nisu u nasem rangu. Jaka i vrlo tvrda ekipa, dubinu imaju na skoro svim pozicijama sem na poziciji napadaca, naravno ne znaci da je ta dubina isto tako kvalitetna. Mi dubinu imamo samo kada su stoperi u pitanju, veliki su problemi kada nema ili Glenna, ili Stivija.

Batice, los je bio samo juce, a cak i tako los, pokrio dosta terena. Prethodne tri nije momak ni igrao. Nije on neki vrhunski kreator, ali je njihov najbolji, uostalom ne baljezgaj, ako si gledao Spurse jednom ove sezone.
                            Last edited by Freshman; 11-11-13, 20:00.
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Sta da smirujem ove djecije bolesti, vazda neko kriv sto smo najbolji i pobjedujemo, ili sudija, ili Fergi, ili Silovatelj, vazda se neko fata junajteda.
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Ma dzaba, sjajan je on, ali Pogba, Blaise ispred njega lagano.
                                Ma naravno, ali za klupu i sirinu, vise nego odlican izbor. Po meni bolji od Kapuea recimo.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X