Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• реднап можда

Comment

• Henderson igrac utakmice bez problema, i pored gotovo savrsenog Suareza.
      Totalno atipicna utakmica za njega, kako je osecao prostor, kretnja bez lopte...

Kapiram da bi i Vermezovic bolje vodio Tottenham.
      It is not the violence that sets a man apart.
      It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Ma nema veze toliko sa vođenjem Ttnhma kada osuđujemo AVB koliko ima činjenica ta da je izjebao prelazni rok, dao je 100m i nijedan igrač mu nije opravdao uloženo - Lamela, Soldado, Eriksen, Paulinjo...sve to ispadaju danas flopovi s obzirom na uložen novac. Očajno odrađeno, očajno !

Na sve to dodaš da od njegovog dolaska Ttnh igra najlošiji fudbal u ligi, dakle ne Stouk, ne Sautempton, Totenhem !

Zaključak - "Put pute moj jaran...."

Comment

• Kao navijacu Junajteda, naravno da uvek zelim da moj tim osvoji titulu... Ali ako to vec nije moguce, neka bude Arsenal, mada sada vec bih vise zeleo da bude Liverpul! Prvenstveno zbog same igre Liverpula, pa zatim zbog genijalca kao sto je Suarez jer ne bih voleo da takav igrac pre svega napusti BPL. I na kraju ne Arsenal vec Liverpul zbog ajnstajna!

Naravno, Celzi i Siti nikako!

I naravno da ne zaboravim, zbog Kutinja takodje!

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
            реднап можда
            Ne verujem da ce ikad zeleti da saradjuje sa Levijem, nije on tek tako dosao nego su ga otpustili zato sto se nisu dogovorili oko produzenja novog ugovora.

Comment

• viljas boas je trener, rece neko i izazva treci svetski rat

Comment

• Citacemo mi narednih dana o otkazu AVB-a uveren sam! Ja bih voleo da ostane jos 20-ak dana da prodje utakmica Arsenal-Tottenhem u FA Cupu.
                Luis Suarez ubedljivo najbolji napadac, usudicu se reci i na svetu! Sa kakvom lakocom igra, kako asistira, sutira. Svaka mu cast! Kakav posao je Liverpool napravio time sto ga nije prodao Arsenalu na leto.

Sto se mene tice neka zamenik AVB-a bude Maradona, pa da odu u jos veci kanal. A AVB neka uzme neki tim iz Primere(npr. Valenciju), tamo sigurno moze uspeti jer se igra drugaciji fudbal nego u BPL.
                Originally posted by maliajnstajn
                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                  Henderson igrac utakmice bez problema, i pored gotovo savrsenog Suareza.
                  Totalno atipicna utakmica za njega, kako je osecao prostor, kretnja bez lopte...

Kapiram da bi i Vermezovic bolje vodio Tottenham.
                  Ovo bas hteo da napisem. Prvih 20-25 minuta je Alen bio najbolji u vezi i onda je Hendo krenuo da sefuje terenom. Koliko kontri i polukontri je covek otvorio to je nenormalno.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                    Ovo bas hteo da napisem. Prvih 20-25 minuta je Alen bio najbolji u vezi i onda je Hendo krenuo da sefuje terenom. Koliko kontri i polukontri je covek otvorio to je nenormalno.
                    Kaze meni moj polubrat Nash od oca Potocana da gubi Liverpul bez Dzerarda <3 To on namerno da ne izbaksuzira petardu. Pokupio fore od matorog
                    sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                      Kaze meni moj polubrat Nash od oca Potocana da gubi Liverpul bez Dzerarda <3 To on namerno da ne izbaksuzira petardu. Pokupio fore od matorog
                      Od sad samo tu mantru radim i idemo po titulu.

Za Henda sam znao da moze da odigra ljudski, za Sterlinga takodje jer je talenat nevidjeni ali Flanagan i Alen ono da odrade, kakva genijalnost BR-a.
                      sigpic

Comment

• It is not the violence that sets a man apart.
                        It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Flanagan igra vec duze vreme sasvim solidno, utakmica protiv Evertona recimo, medjutim danas je prevazisao samog sebe. Potpuno je zatvorio desnu stranu, Lenon se video nije. Bori se momak kao lav i smiren je u situacijama kad to treba da bude. Vidi se da je radio i u teretani od onog perioda kad je igrao dok je Dalglish bio na klupi. Sve u svemu, svaka cast momku na danasnjoj partiji samo neka nastavi ovako.

Comment

• Cadena Ser javila da je Boas dobio sut u dupe, nije mu bilo dozvoljeno da udje u svlacionicu ekipe nakon meca, vec je odmah pozvan u kancelariju Levyja.
                            "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• BbjDC4GCIAAjYIB.jpg-large.jpeg

Comment

• Branio sam AVB-a, ali vise nmg, otkaz zasluzio vise nego Clarke iz WBA.

Imaju igrace, ali sistema, igre, nema nicega tu.
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X