Pa ima mozda luzerski mentalitet, a je l' to Mojzi ima pobednicki? Videlo se kako je dva derbija odigrao..Prvi sa Chelsea-em, gde se ne zna koji od njih dvojice je ispao veca kukavica i onaj sa LFC-om, gde mu je deda Giggs igrao. Mislim, svaka cast Giggs-u, ali da covek od 40 godina igra najveci derbi Engleske, ja to u zivotu nisam video. Ja sam i pre pocetka sezone rekao da ne verujem United-u upravo zbog njega. Meni je Pellegrini dosta bolji trener od njega, nekome nije..Pre sezone sam rekao da je City za mene glavni favorit, pa daleko iza njih Chelsea i United, a dolaskom Ozil-a sam uracunao u Arsenal i za mene je to top 4. Kao navijac Arsenala, normalno da se nadam tituli, jer su prva tri tima menjala trenera, a Wengerica ostao i doveo najbolju desetku na svetu.
I opet kazem, Chelsea bez Mate, meni losiji od Arsenala i od United-a i ne verujem da ce biti ispred njih, ako se Mou ne opameti ili dok ga Roman ne posalje u tri lepe.
I opet kazem, Chelsea bez Mate, meni losiji od Arsenala i od United-a i ne verujem da ce biti ispred njih, ako se Mou ne opameti ili dok ga Roman ne posalje u tri lepe.

Comment