Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jesu mutavi ovi na Skysports...oni idalje misle da je Murray blizi No. 1 nego Rafa

Comment

• Rafa prije zajednickog fotografisanja namjesti gace.. a onda zagrljaj s damama..

Neka novina il` odavno ovo radi.. sinoc sam istu situaciju vidio.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Jesu mutavi ovi na Skysports...oni idalje misle da je Murray blizi No. 1 nego Rafa
        Ali jedno im je svima zajednicko, a to je da svi misle da na kraju godine Nole nece biti N1
        Daj Novace molim te razuveri ih ...
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Drago mi je da ti se svidja nacin na koji razmisljam
          Ti nisi emotivac i mozes da razumno mislis poslije ovog poraza.

Novak ima jedan problem. Od 2011. on u dusi vjeruje da u svakom trenutku i u svakom mecu i na svakom terenu i protiv svakog protivnika sve zavisi od njega. Ja cu mu dati to u svim mecevima koje je je odigrao od 1. janura 2011. osim dva. U polufinalu Uimbldona 2012. protiv Federera i danas.

Nije onda cudo da vecina Novakovih navijaca dijele to misljenje i da je samo 'retard' ucinio ovo ili ono, sve bi bilo u redu.

Ti si prvise racionalan da bi vjerovao u tako nesto.

Comment

• Ja vjerujem u Novaka, da ce biti prvi

Comment

• Pa Murray ni Novaka nece preteci, o Nadalu da ne pricam. Mogao je mozda da trazi sansu posle AOa, ovako je i taj voz otisao, mada i ne zasluzuje da bude prvi realno, previse nekonstantan.
              sigpic

Comment

• Рафа ладно после овог турнира може да спава и нико неће скупити бодове да га стигне..
                sigpic

Comment

• Originally posted by Hans View Post
                  Rafa prije zajednickog fotografisanja namjesti gace.. a onda zagrljaj s damama..

Neka novina il` odavno ovo radi.. sinoc sam istu situaciju vidio.
                  Ma on uvek tako prvo malo rukom procacka, pa onda tu istu ruku pruza ... Kulturoloski napredak kod njega je duboko nesrazmeran teniskom napretku ...
                  sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• NI, može biti, ali pogledaj sada drugu stvar - zašto je Novak ušao u tie-break u razdrndanom stranju ? Ovo mu je protiv Isnera bio peti meč od čega je čak četiri puta prvi set otišao u tie-break. Ja sada razumijem da je svaki meč priča za sebe, stvarno shvaćam i da je Isner bolesno servirao. Ali odbijam vjerovati kako je to prvi put da je takav slučaj u njihovim mečevima... Pa barem protiv jednog čovjeka znaš što očekivati - to je John Isner. No, opet prihvaćam stvar da je svaki meč za sebe, da je svaki set za sebe, a kamoli meč, ali opet... Mijenjaj nešto, ne možeš se uloviti u kolotečinu i pustiti da te val pregazi. Koprcaj se ako ništa - ja toga nisam vidio. Istina, zasluga ide i Isneru..., ali ako psihološki tu uđeš u meč tako što misliš da ćeš brejknnuti Isnera eto tako, a onda se čuditi što igraš tie-break i to četvrti put u pet mečeva onda stvarno neka malo promućka glavom šesti put...

Hajde možemo reći da je na temelju toga Isner odigrao i TB, barem na drugom servisu bolje zbog svega toga. Ali ako je on onda okuražen ušao u TB može se postaviti i pitanje zašto nije ohrabren time, imao slobodnu ruku i ispucao 5/6 prvih servisa kako on to čini. Mašenje prvog servisa također govori o tome kako nije lako servirati protiv prvog igrača svijeta što se može također protumačiti kao "trema". Što misliš ?

Isner je igrač koji nema 4 ili 5 game planova. On ima jedan. Taj game-plan se zove držim se servisa kao pijan plota, a na reternu čekam drugi servis i agresivan retern tako što se izvučem na FH ili dočekam neku grešku itd, a naposljetku glavna stanica je TB, ako ništa. Stoga on nikada neće biti uzdrman gubitkom seta, on ima svoj game-plan i dok meč traje on će ga se držati baš kao pijan plota.

U drugom setu je Isner imao 80 % prvog servisa što generalno nije neka velika razlika od 83 % u trećem... Možemo to objasniti mišljnjem kako je Isner nakon break-prilika psihički "pao". No, ja sam mišljenja kako je John igrač koji psihički ne pada tako lako jer se odlično drži svog game plana tijekom cijele karijere... On nakon svakakvih događaja na terenu nastavlja igrati isto jer jedino tako i zna, te je jedino tako i sposoban igrati...Istina, Novak je dočekao greške Isnera, ali kako ih je dočekao u tom gemu ? Dočekao ih je tako što je vratio servise u polje... Stavi krkana pod pritisak igranja Igraj se, a ne on njemu je pomaže sa neforsiranim i duplima..

Nažalost, nisam trener inače bi mlatio masnu lovu Ali često igram i pišem o njemu i znam kako je to stati sa druge strane mreže kada ti krkan opali kick servis
                    Last edited by Clint_Eastwood; 17-08-13, 00:17.
                    "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

• Rafa na servisu, to mi se svidja

Comment

• Siluje ga vec u prva dva poena
                        sigpic

Comment

• Zeka izgleda rastrcan na startu.. mozda bude zanimljivo

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Ja vjerujem u Novaka, da ce biti prvi
                            Los si lazov. Poslije ovog Novakovog poraza, Nadal je veliki favorit da bude prvi na kraju godine, cak ako kojim slucajem, kao sto se ja nadam, izgubi veceras.

Comment

• Roger rastrcan, to mi se svidja...Rafa brutalno dobar...idemo servirati kako treba od pocetka

Comment

• Vidite kako Rafica serivra protiv Roleta ... nema tu neke mudrosti niti odstupanja od sablona ... sve na bh I UDRI!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X