Malo bi igraca danas dobilo Iznera. Vrlo malo. Novaku se ponesto moze zamjeriti, ali nisam siguran da bi pobijedio i da je igrao bolje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nemojte tako, morao je da vrati Amerikance u top 20
Salim se naravno. John je bio dovoljno dobar i pobedio je. Novak ce morati nesto da menja, a USO postaje sve vazniji, kao kljuc sezone. Mozda Novak i zavrsi sezonu na prvom mestu (ako Rafa osvoji, bogme postaje i to tesko) ali je vec posle AO 2014 druga prica.Last edited by wanderer; 16-08-13, 20:59.
Comment
-
Ovo samo on moze.. al` mi nije ni najmanje krivo.. Sve dok u glavi ne sredi da treba igrat` citav mec nema ovdje napretka.. Ovaj sablon malo mi se kenja pa onda necu kenjat` je nepodnosljivo za igraca njegove klase.
Neko ko zarko zeli trofej ne ponasa se onako kako se Nole ponas˙o na pocetku meca... Dobro mi je poznata reakcija iz Dejvis kupa protiv Isnera i ova danas..
Comment
-
Био једном један тенисер и звао се Новак.... сада бришу патос са њим и газе га као плитак поток...
Виктор повуко ногу и за њим Типса, сада и Ноле... каква немоћ и каква бламажа за играча бр. 1 !!!
Срђане, испустио си дизгине, веровао си да је Ноле сазрео да се осамостали, али си се преварио, ипак није још одрастао, само глуми... или га узми под своје или нека батали ову лепу и племениту вештину!!!
Горе пролази него Феки, а Феки бар има године и оправдано је, а овај има надувен его.
- Какав Изнер? Какви бакрачи? Човек има само сервис као Карловић. И деца знаку кад примаш јак сервис да треба да се удаљиш од задње линије... ништа више Ноле нема у глави... уображен и надувен, мисли да све зна, тврдоглав и више никога не слуша и поштује, то је најгора комбинација за пропаст!Last edited by Žika; 16-08-13, 21:07.sigpic
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View Post
Comment
-
Originally posted by NI View PostMalo bi igraca danas dobilo Iznera. Vrlo malo. Novaku se ponesto moze zamjeriti, ali nisam siguran da bi pobijedio i da je igrao bolje.
Izner Nije pobedio, Novak je ovo izgubio .... u prvom setu je izgledao kao da je bolestan izasao na teren, a u TB je svojom gluposcu dao set amerikancu. U trecem isto svojim duplim greskama je poklonio pobedu. Izner je servirao fenomenalo, fh dobar... ostalo srednje zalosno - Iznerovski sto bi se reklo, a Novak i protiv takvog protivnika nije uspeo da ne izgubi spostveni servis.
Ako ne mozes da mu zameris one duple, sta onda mozes?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by shminka View PostBalkan NI, nista neobicno
Originally posted by Sandugp View PostA sto ga brate stalno pravdavas, kada se jasno vidi da mu se sve zivo moze zameriti ....
Izner Nije pobedio, Novak je ovo izgubio .... u prvom setu je izgledao kao da je bolestan izasao na teren, a u TB je svojom gluposcu dao set amerikancu. U trecem isto svojim duplim greskama je poklonio pobedu. Izner je servirao fenomenalo, fh dobar... ostalo srednje zalosno - Iznerovski sto bi se reklo, a Novak i protiv takvog protivnika nije uspeo da ne izgubi spostveni servis.
Ako ne mozes da mu zameris one duple, sta onda mozes?
Ali u kljucnoj stvari nisi u pravu. Izener je dobio ovaj mec. Napisacu svoje vidjenje meca kasnije.Last edited by NI; 16-08-13, 21:12.
Comment
-
Originally posted by NI View PostMoram priznati da me iznenadila zestina kojom napadate dojucerasnjeg heroja. Znam da ste dobri u tome ali ovo je previse. I jos nije ni pao. Jos je broj jedan.
Poraz od Johna Isnera za njega mora da bude poraz kao tenisera, sportistu.sigpic
Comment
Comment