Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Idealno je biti izmedju Zileta i NIja. Zlatna sredina. Meni je neshvatljivo sto ga ti NI ovoliko pravdas i falis. Nicim on to danas nije zasluzio. Ovo je bilo jedno malodusno, sramotno izdanje covjeka koji kao juri neku istoriju. S R A M O T N O
    Vladane,

Ja samo gledam brojeve. Nisi mi objasnio kako pobijediti Iznera u Sinsinatiju na brzom terenu, pred njegovom publikom, ako ubacuje 84% prvog servisa unutra. I ti i Novak se zavaravate ako mislite da je u njegovoj moci bilo da nesto danas drasticno izmijeni. Iako je mozda, za Novakovo mentano zdravlje dobro da misli da je on podbacio.
    Last edited by NI; 17-08-13, 00:00.

Comment

• Moras cuvati svoj servis...a Novak se izglupirao...onaj volej na 30-00 se cinio bezazlenim...ko zna kako bi mec zavrsio da ga je znao staviti u teren

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Vladane,

Ja samo gledam brojeve. Nisi mi objasnio kako pobijediti Iznera u Sinsinatiju na brzom terenu, pred njegovom publikom, ako ubacuje 84% prvog servisa unutra.
        NI evo ja da pokusam,: khm, khm .. tako sto ces mu 100% od tih 84% ubacenih vratiti u teren no.?
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Da se odalji 3-4 metra, objasnio mu je Boba onomad u DCu. Nego dzaba kad je tvrdoglava mazga. Da ne pravi duple kad se lomi vise, da bude agresivniji, forsira BH i ne ispucava svaku drugu koju ljudski opali. Ako to nije sposoban ne znam sta trazi na prvom mjestu.
          sigpic

Comment

• Ako smijem zamjetiti, FH mu je bas ofalio

Comment

• Originally posted by Gandalf View Post
              Jel ima neki stream sa kvalitetnom slikom ?
              http://www.balkansport.info/showthread.php?2116

Comment

• Bas cu se razocarat` u Rafu ako od Zeke izgubi vise od 6 gejmova.

Imal` neko da vjeruje u Zeku?

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Da se odalji 3-4 metra, objasnio mu je Boba onomad u DCu. Nego dzaba kad je tvrdoglava mazga. Da ne pravi duple kad se lomi vise, da bude agresivniji, forsira BH i ne ispucava svaku drugu koju ljudski opali. Ako to nije sposoban ne znam sta trazi na prvom mjestu.
                  Preformulisi to u procente Vladane molim te ...
                  sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Zeka, poludi

Comment

Niko nije reakao da je Izner genijalan. Ali da je danas Pospisil bio mjesto Novaka, uz ovakvu Iznerovu igru i uz americku a ne kanadsku publiku, lako bi izgubio u dva seta.
                      наравно да је овако изгледало кад је Ноле био сморен, без рефлекса, нерасположен, без фокуса и за форхенд и за бекенд и за серву и за тактику.. кад ти је преко пута мртав човек лако ти је да будеш надахнут и да ти све иде од руке.. нормално је да тада имаш проценте за медаљу.... какве је проценте имао ноле јуче када је добио меч 6/2 6/0? кога брига за проценте кад они не значе ништа и не представљају форму играча, онај преко ти скине гаће и ти глумиш моћ и силу, а сутра дође кракоња сервер и тебе нема нигде...
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                        NI evo ja da pokusam,: khm, khm .. tako sto ces mu 100% od tih 84% ubacenih vratiti u teren no.?
                        Ideja je dobra, ali u Sinsinatiju to prevazilazi ljudske sposbnosti. Osim toga ubaciti nije dovoljno, barem ne ako Iznera ide FH kako ga je isao.

Originally posted by Zika View Post
                        наравно да је овако изгледало кад је Ноле био сморен, без рефлекса, нерасположен, без фокуса и за форхенд и за бекенд и за серву и за тактику.. кад ти је преко пута мртав човек лако ти је да будеш надахнут и да ти све иде од руке.. нормално је да тада имаш проценте за медаљу.... какве је проценте имао ноле јуче када је добио меч 6/2 6/0? кога брига за проценте кад они не значе ништа и не представљају форму играча, онај преко ти скине гаће и ти глумиш моћ и силу, а сутра дође кракоња сервер и тебе нема нигде...
                        Nadam se da je Vajdu i Novaka briga za procente.

Inace, koliko je ono sjajnih drop voleja odigrao Izner?
                        Last edited by NI; 17-08-13, 00:05.

Comment

Ideja je dobra, ali u Sinsinatiju to prevazilazi ljudske sposbnosti. Osim toga ubaciti nije dovoljno, barem ne ako Iznera ide FH kako ga je isao.
                          Drago mi je da ti se svidja nacin na koji razmisljam
                          sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Ako smijem zamjetiti, FH mu je bas ofalio
                            Poludit` ce... u pravom smislu te rijeci...

Comment

• 70% prvog, 25 vinera FHom, 20 poena na mrezi...vamooos Rolee

Comment

• Ево су ови "класици" ајд да видимо ко се за које проценте данас одлучио да постигне?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X