Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma bio je Novak pod pritiskom Isnerove odlicne igre...nije vise bio cilj samo vratiti lopticu nazad...nego je vratiti dovoljno dobro...a to je tesko
    Siguran sam da bi barem 60 igraca iz TOP 100 voljelo imati Johnov drugi servis umjesto svog prvog
    Last edited by shminka; 16-08-13, 22:41.

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
      ne moze mu doci posto se zna koja se rang lista gleda za US
      Koja?
      sigpic

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
        ne moze mu doci posto se zna koja se rang lista gleda za US
        Koja se gleda kada ima nedelja pauze (najmanje) izmedju Sinsija i US ?
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ako pogledate tok meca i statistiku meca u IW 2012 i ovoga, postoji puno slicnosti ali i poneka razlika. Tamo je Novak trebao da dobije danas nije. Nije jer su:

A) Uslovi u Sinsinatiju povoljniji za Iznerov servis.

B) Uslovi u Sinsinatiju povoljniji za Iznerovu hit and miss taktiku.

C) Uslovi u Sinsinatiju manje poveljni za Novakovu defanzivu.

D) Iznerova igra na mrezi bolja

E) Ima trenera koji mu je objasnio sto MORA da radi.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            ma bio je Novak pod pritiskom Isnerove odlicne igre...nije vise bio cilj samo vratiti lopticu nazad...nego je vratiti dovoljno dobro...a to je tesko
            Siguran sam da bi barem 60 igraca iz TOP 100 voljelo imati Johnov drugi servis umjesto svog prvog
            A j**, jel mi pričamo o Novaku Đokoviću ili o Thiemu de Bakkeru ? Isner ti ubaci 33 % prvog servisa u tie-breaku ti ne osvojiš isti - nemaš šta tražiti u meču i to je to. Ja sam siguran da bi i više od 60 % igrača u Top 100 htjelo u svom repertoaru Isnerov drugi servis.
            "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

• Ma sve sve, ali kada je konacno sam priznao da je u penisu .... Moze nesto od toga i dobro da se izrodi ...
              Razocaran je jako, to se vidi, sada samo da tu negativnu energiju preusmeri kako treba ....
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                Ma sve sve, ali kada je konacno sam priznao da je u penisu .... Moze nesto od toga i dobro da se izrodi ...
                Razocaran je jako, to se vidi, sada samo da tu negativnu energiju preusmeri kako treba ....
                Konacno je nesto shvatio

Moramo da se nadamo da moze da vrati bar donekl igu od pre dve godine. Jednodtavno mora tako da igra, ovo nije ni za g.k.

Nadam se da ce na USo pokazati malo bolju igru.

Comment

• Pricamo o Novaku Djokovicu, koji ima probleme sa kick servisom i to i ptice na grani znaju...vratio je onaj prvi servis kako treba, al mu John spuca Fh viner

Comment

• Originally posted by Clint_Eastwood View Post
                    A j**, jel mi pričamo o Novaku Đokoviću ili o Thiemu de Bakkeru ? Isner ti ubaci 33 % prvog servisa u tie-breaku ti ne osvojiš isti - nemaš šta tražiti u meču i to je to. Ja sam siguran da bi i više od 60 % igrača u Top 100 htjelo u svom repertoaru Isnerov drugi servis.
                    Nemas sto traziti u mecu. Apsolutno.

jedino u cemu se ne slazemo je sljedece. Ja mislim da je Novakov retur za onako jaki, duboki kik sa viskimim odskokom nedovoljan. Ti iz nekog razloga mislis da je dovoljan.

A zamisli da je Novak stojao 5 metara iza linije. Lakse bi ubacivao returne ali da li mislis da bi Izner imao ikavih problema da sa svojim FH i zatvranjem mreze, na ovakvoj brzoj podlozi, dobije te poene?

Originally posted by shminka View Post
                    Pricamo o Novaku Djokovicu, koji ima probleme sa kick servisom i to i ptice na grani znaju...vratio je onaj prvi servis kako treba, al mu John spuca Fh viner
                    Koji Novak nema nikvih sansi da vrati. Podloga je jednostvano prebrza.
                    Last edited by NI; 16-08-13, 22:57.

Comment

Koja se gleda kada ima nedelja pauze (najmanje) izmedju Sinsija i US ?
                      evo ovde:http://www.tennisabstract.com/entryl...EntryList.html

Comment

• Vidis da pise trenutno stanje : "The left columns show the players current scheduled to compete in this event."
                        Uvek se gleda stanje na listi nedelju pred slem (koliko ja znam) a ako Rafael osvoji ovo on ce nedelju pred US biti drugi igrac ? Da li sam u pravu? Ili se mozda gleda stanje dve nedelje pred slem jer je zreb obicno u petak ?
                        sigpic

Comment

Ma sve sve, ali kada je konacno sam priznao da je u penisu .... Moze nesto od toga i dobro da se izrodi ...
                          Sandugp,

Postoji jedna dobra stvar u ovom porazu. Nadam se da ce Novak shvatiti da njegova igra ima ogranicenja. Igra svakog igraca ima ogranicenja. Najbolji lijek za ta ogranicenja je da protivnici gube mec u svlacionici. Oni to vise ne rade.

Mozda od ovog poraza Novak ponovo ogladni i prevazidje prezasicenost, a mozda se i pomiri da vise nece biti gladan kako je bio i da ce biti manje uspjeha nego je planirao.

Vjerovatno ce biti nesto izmedju.
                          Last edited by NI; 16-08-13, 23:05.

Comment

• Rodzerova faca juce kada je Has raspalio loptu posle gubitka seta je bila u stilu

Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• bilo je na zvanicnom sajtu objasnjenje okotoga toga ali je sad na toj stranici error ali se secam da je pisalo za jedne turnire 6 nedelja a za druge 3 ali nisam tacno siguran koje je koji

a evo ti i ovde:http://www.tennisteen.it/entry-list/...mbre-2013.html

samo pogledaj sta pise ranking date
                              Last edited by NEMANJA97; 16-08-13, 23:10.

Comment

• "Today I wasn't able to capitalise on my opportunities and serves. You know, in some important moments some double faults, and that's the way it is," said Djokovic. ''These conditions here, very fast, and it's very difficult to return. I mean, you can see he didn't give me second serves in the third set.''
                                Ovo je vec bolje. Iako mi nije bas jasno na koje prilike misli.

Inace u prvom setu je Izner imao: 61% prvog unutra, u drugom: 81% a u trecem 84%. Ovaj postotak iz treceg ubija u pojam!
                                Last edited by NI; 16-08-13, 23:11.

Comment

Working...
                                X