Kakavje Roger that, tacno ce svojom podrskom ponijeti stena do pobjede...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
kakav mec,kakav treci set,kakav tajbrejk zao mi je sto nisam malo edukovaniji i recitiji pa da mogu to lepo da vam prepricam...uglavnom nevidjene razmene,vavrinka na neverovatno visokom nivou,vadio je na 3-3 0 40 i skoro resen hjuitov poen i onda je on krenuo da preti u svakom gemu...na 6 5 za njega i servis lejtona ima 2 set lopte,dva puta po jednu i ne koristi ih,ulazi se u tajbrejk vavrinka non stop vodi po 3 razlike i na 6 3 ima jos 3 set lopte i tu krece njegov najveci problem,glava...drevni lejton spasava sve 3,medjutim vavrinka ima jos jednu,vodi 7 6 i tu drevni lejton uzima 3 vezana poena i vodi 2-1 u setovima...jedan od najboljih setova ove godine sada je lejton uzeo mto,ne znam koliko je ozbiljno ali nije se videlo nimalo po igri drevnoga,tako da mi se cini da nije nista ozbiljno...uglavnom sjajan mecLast edited by asprilja; 18-09-11, 08:33.Cuj prvi maj
Comment
-
unagi, notorious i Vladane,
Mi se slazemo gotovo u svemu. U nekim detaljima postoje razlike.
DC:
Tenis je individualni sport. To mu je najveca prednost ali ponekad i najveca mana. Ljepse je ponekad timski pobijediti. DC je zapravo jedino timsko takmicenje u muskom tenisu. Sto je igrac drustveniji, a Djokovic je jako drustven, to mu ta timska DC pobjeda vaznija.
Znacaj DC-a je manji dijelom zato sto je konkurencija manja. Serbija je prosle godine osvojila DC a jedina dva igraca iz prvih 10 koje je Djokovic pobijedio su Berdih i Monfis. Na tek zavrsenom USO on je morao pobijediti i Federera i Nadala. A dijelom zato sto je DC nemoguce konsistentno reklamirati kao slemove. Njujork zna da ce imati USO i da ce skupiti najbolje na njemu. U DC-u nikada znas s kim, kada i gdje ces igrati.
Olimpijada:
Za mene je DC vazniji od Olimpijade. U tenisu Olimpijada nikada ne moze biti ono sto je u nekim drugim sportovima. Olimpijada je smislena za jedan sport samo ako je VRHUNAC uspjeha u tom sportu. U tenisu su najmenj 4 slema daleko veca mjera uspjeha.
Pripreme:
Gledano sa stanovista mogucnosti da se osvoji jos jedan DC, racionalno je danas da Djokovic igra. Gledano sa stanovista priprema za sledecu sezonu nije. Ne slazem se da je 7 dana manje ili vise izmedju Londona i Melburna sve jedno.
Federer:
Rodzer nije mogao osvojiti DC do pojave Vavrinke. Kad se Sten pojavio onda je bilo prekasno. I Djokoviceva zelja da igra DC bi bila manja da su mu konstantno saigraci Pasanski i Bozoljac. Troicki i Tipsarevic ne samo da su odlicne druge violine, nego mogu sami pobijediti Uzbekistane, Indije i slicne.
Comment
-
kakav slager, 5. set petog meca u susretu 4 odlicna igraca!!!
mote stream?
PS jel imao tomic kakve sanse u drugom setu?Last edited by ajmooooooo!!!; 18-09-11, 09:26.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostAjmo Stan po break
Davis cup bi bio puno zanimljiviji sa Svajcarskom u svjetskog grupi
zato bi bilo puno bolje da igra australija koja ima 2 odlicna igraca koji ce uvijek igrati DC.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostPoprilicno sam siguran da ce jedan od glavnih Rogerovih ciljeva za narednu godinu biti upravo DC...ne bi se on peglao ni sa ovom Australijom da to nije tako
to je i izjavio, da ce uvijek pomoci svicarskoj da ostane u svjetskoj grupi ali da ce tesko igrati i u samoj grupi.
jedva cekam da vidim dzumhura u timu.Last edited by ajmooooooo!!!; 18-09-11, 09:52.
Comment
-
-
drevni hjuit vuce neku povredicu,nije se namestao fino na udarce kao u prva tri seta...taman sto sam primetio da ima neki problem,ukocio strim na 3 3 u cetvrtom, ne znam zbog cega mozda zbog mraka...odmah posle toga vavrinka pravi brejk,odrzava ga sigurno do kraja...pravi brejk i na 2 2 u petom setu,drzi ga do 5 3 i tada se prekida mec...da li zbog mraka ili zbog kise ne znam koliko je sati tamo ali tipujem na mrak...sve u svemu postoji verovatnoca i da ne izadje hjuit da nastavi ovo jer ne znam u kakvom ce mu stanju biti povreda kada se ohladi a i nema svrhe zbog jednog gema da izlazi...paklen mec je bio,odusevio sam seCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View Postdrevni hjuit vuce neku povredicu,nije se namestao fino na udarce kao u prva tri seta...taman sto sam primetio da ima neki problem,ukocio strim na 3 3 u cetvrtom, ne znam zbog cega mozda zbog mraka...odmah posle toga vavrinka pravi brejk,odrzava ga sigurno do kraja...pravi brejk i na 2 2 u petom setu,drzi ga do 5 3 i tada se prekida mec...da li zbog mraka ili zbog kise ne znam koliko je sati tamo ali tipujem na mrak...sve u svemu postoji verovatnoca i da ne izadje hjuit da nastavi ovo jer ne znam u kakvom ce mu stanju biti povreda kada se ohladi a i nema svrhe zbog jednog gema da izlazi...paklen mec je bio,odusevio sam se
bas mi je zaso sto cilic nece preko andersona vec de voesta a jos nigdje nemam za gledati mec.
bilo bi dobro da rusi danas ispadnu pa da idemo na kazahstan u DC. preko ovih iz polufinala ne mozemo, sa ostalima mozemo.problem je i sto bi samo sa spanjolcima i francuzima igrali doma. makar onda da dođe nadal, to bi bio posao.Last edited by ajmooooooo!!!; 18-09-11, 10:34.
Comment
-
Originally posted by asprilja View Postda li zbog mraka ili zbog kise
Comment
Comment