cilic servira za 6:2. to bi trebalo biti to. prvi je dobio 6:4.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Conga je prijavljen umjesto Simona danas.
A ovo informacija za Djokovica, tviter Ace Stojanovica:
Dejvis kup, Srbija-Argentina: Novak Djokovic ce trenirati danas u Areni od 10.30-11.30 i tada ce se vise znati o stanju pretece povrede.Dejvis kup, Srbija-Argentina:Novak Djokovic insistira da igra ali jos nije odluceno da li ce nastupati. Ima ozbiljnih problema sa povredom.Dejvis kup, Srbija-Argentina: Ne radi se o iscrpljenosti i umoru, Novak Djokovic ima problema sa povredom koju je obnovio u finalu US Opena.Dejvis kup, Srbija-Argentina: Nezvanicno, Novak Djokovic hoce po svaku cenu da igra iako mu mu preti 1-mesecna pauza ako pogorsa povredu.Iako zvuci kao fraza-istina je: Novak zeli da igra danas zbog ljubavi prema Srbiji i Srbima. Preti mu povreda, ali on "gori" da igra...
Comment
-
Originally posted by asprilja View Postmene izuzetno iritira sto se samo zenski osnovnoskolski glasici cuju na tribinima,mora bre to drcnije,bucnije,jace,da im se noge odseku
da sad imamo vasu ekipu mogu misliti koja bi ludnica bila u splitu. argentinci recimo imaju doma odlicnu atmosferu.
Comment
-
Argentincima noge da se odijeku???
Da vidis ti u kakvoj atmosferi su oni igrali prije par godina kuci,gorilo je kao da je Super Klasiko(Boca-River),oni u toj atmosferi funkcionisu jos bolje,pogotovo Nalbandian koji je izjavio da je to jedan od vecih minusa u tenisu sto nema barem malo buke
Jest da su igrali pred svojom publikom,ali opet rekao je Nalbanidian da mu je draze igrati pred bucnim navijacima nego u "klasicnoj" teniskoj atmosferiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by asprilja View Posthvala vam puno na potvrdi evo vam onda jedan savet ,ako neko zeli 0,1 posto da rizikuje.znam da nije tema ali ocu da podelim sa ljudima a ovo je najgledanija tema.ako ne odgovara nek prebace moderatori.kladionica mozzart je dala meceve za dejvis kup i dali su mec ferer-gaske granica u gemovima 35,5...ja sam sad nazvao druga koji radi u mocartu i stavio mnogo para na under 35,5 jer pre toga igraju nadal-simon i pretpostavljam da nadal na 1,01 kvotu dobija simona i samim tim ferer-gaske igraju u 2 seta i 99,9 posto dolazi under 35,5...e sad velika je verovatnoca da neko od njih ne izadje zadnji mec nego neko umesto njih ili da se mec otkaze ali onda vam je kvota 1 i ulog vam se vraca ali postoji i neka sansa da odigraju njih dvoje i da se uzmu fine pare...u svakom slucaju gotovo da nema rizika a zarada je ulog puta 1.85 ili vam se vracaju pare...nema gubitka pa ko voli nek izvoli
Comment
-
http://www.sportske.net/vest/tenis/novak-igra-na-sopstvenu-odgovornost-51317.html
Posto nije umor, kako sam ja predpostavljao, NE treba da igra ni danas. Mislio sam da je povreda bila sanirana, posto je nigde nije spominjao (to nije radio samo da ne bi davao vetar u ledja Argenticima), vec je govorio da je umoran. Umor moze da se prevazidje, ali povreda je nesto drugo. Neka Vica izadje pa sta bude bude, mora i on da zabelezi pobedu protiv nekog vrhunskog igraca (koji doduse trenutno nije top10, ali nema veze)."Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic
Comment
-
Originally posted by ajmooooooo!!! View Postmi kad smo bili jaki, a to je znaci bilo onda kad je ljubo bio treci a i mario jako dobar, smo u splitu imali nevjerovatnu atmosferu.
da sad imamo vasu ekipu mogu misliti koja bi ludnica bila u splitu. argentinci recimo imaju doma odlicnu atmosferu.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Momchilo View Postako budu igrali na 2 seta, verovatno ce ti dati kv 1 - tesko je kladzu zeznuti...ali vredi probati-ovo je dobar pokusaj !!Cuj prvi maj
Comment
-
Nisi razmisljao o tome da je moguce da Ferrer i Gasquet odigraju klasik u tri seta...sa zavrsnicama u TB-ovima
Mislim da ce Tsonga da igra protiv Rafe a ne Simon...Tsonga je svakako jedini od francuza koji ima neku sansu protiv Rafe...pa makar se te sanse mjerile i u promilima...Last edited by shminka; 18-09-11, 11:56.
Comment
-
pa to sam i naveo kao 0,1 posto sanse...0,05 da rafa izgubi i 0,05 da ovi odigraju 7-5,5-7,7-5...realno vredi odrizikovati
nego razmisljam se...kad bi priblizno ovako zagrmela arena na tenisu,recimo na zagrevanju da grmi konstantno i u pauzama izmedju gemova,pa protivnici ne bi morali da igraju...a ni novak tu bi tipsa i viktor odradijivali posao godinamaCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by dJOLEX View Posthttp://www.sportske.net/vest/tenis/novak-igra-na-sopstvenu-odgovornost-51317.html
Posto nije umor, kako sam ja predpostavljao, NE treba da igra ni danas. Mislio sam da je povreda bila sanirana, posto je nigde nije spominjao (to nije radio samo da ne bi davao vetar u ledja Argenticima), vec je govorio da je umoran. Umor moze da se prevazidje, ali povreda je nesto drugo. Neka Vica izadje pa sta bude bude, mora i on da zabelezi pobedu protiv nekog vrhunskog igraca (koji doduse trenutno nije top10, ali nema veze).
losa mu je bila jedino americka turneja. ali je tu izgubio od taj dan fenomenalog cilica, od gulbisa koji je također igrao fenomanlno taj dan i od federera.
jos je na pocetku godine igrao losije jer se trazio sve ostalo je bilo vhunsko.
nije bilo navijaca, nego je split lud grad.
cilic dobio 6:4, 6:2, 6:4, hrvatska je nazad u svjetskoj skupini!!!
ovo je prvi put da je marin donio sva 3 boda. u zadnje 2 i po godine ima 9:2 u singlu i 3:2 u paru. postao je prava sila za DC.Last edited by ajmooooooo!!!; 18-09-11, 12:27.
Comment
Comment