Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tijelo je umorno... Ne bi trebalo da je nista ozbiljno. Jednostavno je usinuo nesto sto ga je boljekalo, zbog velikog umora. Ipak je "umor" nesto sto postoji i na molekularnom nivou... Ja se nadam da ce dobar odmor ucinjeti svoje i da ce osvojiti sve do kraja. Nema postede protivnika...

    Zao mi je Novaka, milo mi je zbog bratske Argentine... Lose je sto gostuju Spaniji. Srbija bi bila domacin, ali ako neko misli da bi uopste doslo do tog domacinstva, stvarno ... Nalbi se eto mogao povrijediti i tako da ga prodje Janko... Ma ovaj DC je precijenjen. Igra se svake godine. Ajde da je bar scvake druge...

    I moja omiljena...

    el que no salta es un Inglés!
    el que no salta es un Inglés!!..

    ps. Gledajte kad sad i Monako pospremi Janka. To vi je 1/1. Trebali su pustit Cirica da igra. On bi ga servisom pospremio.

    Comment


    • Originally posted by Big Nole View Post
      Kazi slobodno drugu rec, dodatno ces opisati sebe.

      Ti znas da je izasao samo da bi odrzao bas taj imidz? I koga zabole sta ce da pricaju oni koji misle da glumi povrede? Odakle ti uopste potreba da ih pominjes kad vidis da se covek presavija od bolova?

      Znaci, dno.
      Ne vidim sta je lose napisala?Samo si trebao citati komentare po forumima i portalima u petak i sve ce ti biti jasno.Prosle godine Roger nije zelio da igra protiv Kazahstana pa je zestoko ispljuvan,a znamo svi da Svajcarska takvog nikad vise nece imati,kao sto ni Srbija nece imati nekog kao Novak.
      Teodosic je prosao to isto,samo sto mozda njemu puca,Novak je drugaciji.Nije smio da igra i to je cinjenica i nikome nista ne duguje!Kad to ukapira bice mu mnogo bolje.

      Originally posted by shminka View Post
      Zbog ovakvih situacija i postoje selektori u Davis Cupu...i ako je necija greska sto se Nole pojavio na terenu danas...onda je to selektorova...kao i ljudi u Noletovom stabu...na twitteru je covjek fino napisao da Novak nije spreman...i jednostavno mu je neko drugi trebao zabraniti da igra danas...
      U pravu si,ali tu nema trenera,to svi znamo


      Originally posted by NI View Post
      1.

      Ovo nije neuspjeh Srbije. Del Potro u ovakvoj formi je peti clan elitnog kluba. Kao takav je bitno bolji od Troickog i Tipsarevica. Isto tako je prejak za povrijedjenog Djokovica. Druga je stvar sto su se Tipsarevic, Troicki a mozda i Obradovic svoje nade bazirali na uvjerenju da Del Potro nece biti jaci nego tokom americke sezone. Mislim na onu arogantnu konferenciju za stampu u cetvrtak.
      Doslo je vrijeme da je polufinale DC-a neuspjeh kao sto vidis
      sigpic

      Comment


      • Svakako bi Troicki lagano izgubio od Del Potra danas..
        Ali opet svaka cast Novaku sto je u opste izasao na teren,iako je zna za povredu.
        Samo da se na vreme oporavi.
        Dreams are coming true.


        Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

        Comment


        • Svaka cast sto je uopste izasao na teren,svaka cast sto je srce ostavio na terenu(koliko je mogao),svaka cast za partiotizam...a nas treba da je sramota.Citam komentare o njegovom igranju ili ne,ne samo na forumu nego uopste.Doneo je prosle godine titulu i za to mu beskrajno hvala,a ovog puta je to moglo pametnije.Raspored je cudo i na to treba obratiti paznju da se nekako skrati.

          Comment


          • Da Nole nije igrao, bio bi najgori na svijetu, sad kad je igrao, opet ne valja. Realno, svi smo znali da Troicki nema nikakve šanse protiv Delpa, sigurna sam da bi se i zdrav Novak poprilično namučio, a pogotovo povrijeđen.
            On je ipak odlučio da pokuša, pa šta bude, a bilo je ono najgore što je moglo, povreda i predaja. Nadam se da će se brzo oporaviti i da neće ugroziti ostatak sezone, a pljuvači nek pišu šta hoće. Svaka čast Argentincima, ako smo od nekoga morali da izgubimo, neka su to oni.
            sigpic

            Comment


            • OK izvinjavam se svim navijacima Novaka , moj post je bio ishitren ... Doduse bio sam iznerviran posle poraza jer sam se toliko radovao megdanu sa Spanijom u ARENI ... Eto nadam se da cete prihvatiti izvinjenje , bilo je ishitreno Nadam se da ce se Novak brzo oporaviti
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

              Comment


              • Originally posted by D na kvadrat View Post
                Da Nole nije igrao, bio bi najgori na svijetu, sad kad je igrao, opet ne valja. Realno, svi smo znali da Troicki nema nikakve šanse protiv Delpa, sigurna sam da bi se i zdrav Novak poprilično namučio, a pogotovo povrijeđen.
                On je ipak odlučio da pokuša, pa šta bude, a bilo je ono najgore što je moglo, povreda i predaja. Nadam se da će se brzo oporaviti i da neće ugroziti ostatak sezone, a pljuvači nek pišu šta hoće. Svaka čast Argentincima, ako smo od nekoga morali da izgubimo, neka su to oni.
                Vec sam rekao u petak,ovo je lose-lose situacija za Novaka,sta god da uradi nije dobro,ako izadje i izgubi onda se ne trudi dovoljno,igra samo za sebe,za pare itd.
                Ako pak ne izadje na teren onda je folirant,nije mu nista,nece da igra zbog Bobinog i Srdjinog sukoba,kako mogu Nadal i Federer,a on ne moze,nikakav sportista.

                I da,protiv Del Potro-a nije zagarantovana pobjeda i u punoj formi,a Argentinci imaju pored njega i velikog Nalbandian-a.Mnogo su neki poletjeli
                sigpic

                Comment


                • Djokovic mora da raskrsti jednom sa ovim i sa nasom pismenom teniskom publikom da se ovo ne bi ponovilo u buducnosti.

                  Treba jasno da kaze da hoce i voli da igra DC ali kad je u mogucnosti.

                  Da na njega ne racunaju u DC akcijama koje se igraju posle slemova, posebno ako stigne do same zavrsnice slema tj. polufinala i finala.

                  Pretrpeo bi pljuvanje dezurnih pljuvaca kad bi ovo izjavio ali bi posle bilo svima bolje i njemu i nasoj javnosti.

                  Djokovic je vec toliko uradio za ekspanziju tenisa u ovoj zemlji i samim osvajanjem DC i ne treba vise nista da pokazuje.

                  Obradovica ne mogu ocima da vidim, ajde sto je drzac peskira nego se jos izlupava sa izjavama.

                  Comment


                  • Samo lud covek moze za nesto da krivi Novaka ovog vikenda. Nije on kriv nimalo, preumoran je a i nije sramota izgubiti od Argentine koja je strasna reprezentacija.
                    sigpic

                    Comment


                    • Originally posted by bojanaBG View Post
                      nas selektor je profesionalni dodavac peskira i nista vise.
                      Tako deluje, ali šta može više da učini. Po koji savet i to je to. Opet na kraju zavisi od tog jednog igrača kako će se snaći. Uloga trenera je najveća u pripremnom periodu i kada se analizira protivnik. Onog trenutka kada počne meč malo toga može da se uradi.


                      @...
                      Nadam se da su sada svi zadovoljni. Pogotovo oni što su šizeli na odluku da Nole pauzira u petak. Sad sam još više uveren da je ipak Tipsa trebao igrati prvi meč. No i tako bi nam šanse bile minimalne.

                      E da je jednostavno objasniti kolika je razlika imeđu 5. (ako realno gledamo gde pripada JMDP) i 15. igrača na svetu. Mnogima posle meča deluje da su naši mogli više, te da se nisu dovoljno trudili. JMDP kad god bude bio zdrav i u dobroj formi redovno će dobijati sve naše igrače osim Đokoviće, a i u tu je jasna razlika kada su obojica zdravi.
                      Last edited by Leonardo; 18-09-11, 15:36.

                      Comment


                      • Danas selektor Australije, neki debeli lik s kosicom i bradom, nije nista progovarao svojim pulenima, a igrali su podjednako teske meceve... Znaci li to i da je selektor Australije los?!

                        Vamooos Monaco. Nemoj brucit sveto ime Argentine!

                        Comment


                        • Ako je nešto dobro, onda će bar uvijek moći otkazati DC upravo zbog ovoga danas, i maksimalno se posvetiti karijeri. Uzeli smo DC, bila je sada dobra šansa, nismo je iskoristili, narednih godina treba bataliti, neka Janko i Viktor igraju.

                          Comment


                          • Originally posted by M_G_S View Post
                            Danas selektor Australije, neki debeli lik s kosicom i bradom, nije nista progovarao svojim pulenima, a igrali su podjednako teske meceve... Znaci li to i da je selektor Australije los?!

                            Vamooos Monaco. Nemoj brucit sveto ime Argentine!
                            Rafter i Obradovic, ma razlika je u nijansama...
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

                            Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

                            sigpic

                            Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

                            Comment


                            • Ma ovaj kalendar je bas ubitacan...covjek je osvojio USO prije 5 dana...a kao da je bilo prije 5 mjeseci...ne daju mu ni da uziva u svojoj tituli...
                              Vjerujem da ipak nije nista previse ozbiljno...i da mu je samo potreban odmor od 2-3 sedmice...

                              Za BiH igra Dzumhur...spasavao je break lopte u svojim servis game-ovima...a onda pravi break u 6 game-u...na svoju prvu BP...4-2 prvi set

                              Comment


                              • Ja ne verujem da je selektor i ostatak ekipe mislilo da Nole moze da dobije Del-a sa 50 - 60 % snage, i da su se tu slozili i da su mu na kraju rekli da igra, i on odlucio da izadje. Em covek vuce duze vreme tu povredu, a drugo Delpo nije retard...smesno...

                                Comment

                                Working...
                                X