Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sta Fishu treba da napravi break, 0/9 break lopte u dva seta.
    Iako gubi 0-2, nekako imam osjecaj da je jos uvijek u mecu, dobro igra, Ferrer odlican.
    Najjaca serija u ovogodisnjem DC-u.
    Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Originally posted by Dacha View Post
      Predpostavljam da ce nakon ovog meca na udaru biti trener amerike,jer nije zvao Iznera kome bi sa ovakvim servisom bilo ekstremno tesko oduzeti ga.Barem je mogao da ga pozove.Kakve sanse sad propusta Fish
      Ne bi to bilo fer prema igracu iz TOP 10 a Roddicka i bracu u svakom slucaju ne smije izostaviti...igra Fish stvarno dobro...ali je Ferrer osvojio sve bitne poene do sad...

Comment

• Da ali se izbor ispostavio los,nadam se da ce me Fish demantovati.Ali ne verujem da ce Americka javnost imati razumevanja,raspalice oni po selektoru samo tako
        sigpic
        http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Ajde vise break, ajde.

Comment

• Ja iskreno navijam za USA jer ako Spanija prodje i budu domacini u finalu biti ce tesko Srbiji ... A volio bih i gledati Roddick vs Deliciano
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• 0/13

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                Ja iskreno navijam za USA jer ako Spanija prodje i budu domacini u finalu biti ce tesko Srbiji ... A volio bih i gledati Roddick vs Deliciano
                Volela bih i ja, ali ovo dobija Ferer.;)
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Ja iskreno navijam za USA jer ako Spanija prodje i budu domacini u finalu biti ce tesko Srbiji ... A volio bih i gledati Roddick vs Deliciano
                  Miko, Srbija bi bila domacin u duelu sa Spanijom, a ako bi se igralo protiv SAD, igralo bi se u Americi, ako se ne varam... ;)
                  Ja navijam za Ferera i Deliciana, mada mislim da je Fis zasluzio bar set... Ali s obzirom na to da ne bi iskoristio ni 132 brejk lopte... ocigledno ga ne zasluzuje.

Comment

Mislim da u slucaju bude finale Srbija-Spanija da ce Srbija biti domacin.
                    Mardi,Mardi.Koliko mu treba brejk sansi da bi napravio brejk?

Comment

• Majo,nije uspeo da te pretekne,iako je odmah obrisao post,vidi se da dobro radis

Da,bili bi gosti Amerikancima jer smo bili domacini u Areni 2010.godine.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Dacha View Post
                        Predpostavljam da ce nakon ovog meca na udaru biti trener amerike,jer nije zvao Iznera kome bi sa ovakvim servisom bilo ekstremno tesko oduzeti ga.Barem je mogao da ga pozove.Kakve sanse sad propusta Fish
                        Dzon je ove godine ocajan a Rodik stalno ponavlja da mu je glavni cilj u sezoni Davis Cup a njegovu privrzenost ekipi Kurijer nije zaboravio. Mardi je morao biti na terenu nakon svega prikazanog u 2011. i forme u kojoj se nalazi
                        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Vratio Mardy istom mjerom.
                          Jao kakav mec, Fish 1/14, Ferrer 3/13 bp.
                          Forehand Fisha na 15-40 i voleji na 30-40.

Comment

• Svejedno i da se igra na tvrdoj podlozi Troicki ili Tipsarevic ce puci oba meca ko god da igra a double bi odlucivao a ovako sa USA Nole ce na bilo kojoj podlozi uzeti 2 meca a sigurno Vica ili Janko mogu bar 1 sigurno kad bi bilo finale
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Znam sve CW,pa ni ja ne bih zvao Iznera,ali kazem,tako se poklopilo da je on ove nedelje igrao sjajno i osvojio titulu,i ubedjen sam da bi ovde uradio vise nego sto sad Mardi radi.Ali,lako je sad da se pravim pametan
                              sigpic

Comment

• Koliko god po njih dobro bilo sto u DC gotovo u pravilu imaju upisan jedan bod...osim ako su im protivnici Ancic i Ljubo ...u drugu ruku nerijetno placaju i ceh jer su osudjeni na to da imaju samo jednu opciju kad su u pitanju singlovi...mada nisam siguran da bi Isner uopste ista vise napravio...

Comment

Working...
                                X