Evo, najzad pobedi Viktor.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by carter985 View Postpa sta kao jel nije? u ovom trenutkoipak je pedex ispod nivoa djovaka i rafe...
Comment
-
Originally posted by Miki90 View PostPa ako govorimo o trenutnom stanju tako je, ali nikako Roger nije nivo ispod, mislim da je to pogotovo dokazao na RG-u, nemoj da zaboravis da je poslednja 2 meca koje je Novak izgubio, izgubio upravo od Rogera. A i Andy nije mnogo ispod Novaka i Rafe na igrackom planu, ali naravno svi znamo koji su njegovi problemi. A nije ni fer sve ostale nazivati boranijom. Visko je bas pricao o tome koliko je tesko uopste biti tu negde u samom vrhu, pa cak i u prvih 100. Malo mi je neukusno kad neko ko je samo obican gledalac tako prica o teniserima.
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostTOP 30 ne bi ne trebalo da postoji..
Onda se moze nazvati i TOP 70..
TOP 10 je jedino za postovanje..
Kazu da ovaj Ervin voli malo zurke malo provod To neki Janko isti!Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostTop 10 je jedino za potovanje? Pa i nisi neki teniski fan :P
Kazu da ovaj Ervin voli malo zurke malo provod To neki Janko isti!
Napisao sam za pos(h)tovanje, a ne za postovanje..
Nisam ka' ti, priznajem..
Kad ponekad pogledam ko je i 8. na svetu, meni dodje gorusica, a ne "kokocar sveda"..
Comment
-
-
Originally posted by Dacha View PostMiljane,jel igra Djokovic???
Comment
-
Ljudi, kakvi su ovo talibani? Pa nase nisu ni trebali cimati da igraju uopste, sta nisu lepo predali, ovako se momci bez veze zamaraju...sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment