Viktore...ubij se.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
^ Na Kazahstan ili Argentinu (100% na Argentinu)
Ostale su Amerika/ Spanija i Nemacka/ FrancuskaDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by carter985 View Poste viktore splepche jedan
na koga idemo u 1/2 i koje su repke jos proestale?
tesko ce im biti s amerima ..moje skromno misljenje je da ce ferer dobiti oba singla jer je jak na tri dobijena a uopste nije samo sljakas..ume da divlja na svim podlogama
Comment
-
thanx svima na odgovorima sve u svemu koliko vidim, esko da cemo onda i ove godine osvojiti salataru, no bumo vidli...
a kad sam neki dan cuo da je viktor 12, uvatio me neki sok i odma mi pade na pamet pitanje kakvi li su tek onda ostali, kad je on 12
sve u svemu missim da mozemo da kazemo da u muskom tenisu postoji 3 nivoa tenisa.. prva kategorija:djovak i rafa, druga kategorija: pedex, endi i trece kategorija: u kojoj je sva preostala boranija
Comment
-
^ Rodzera stavljas u drugu kategoriju, zanimljivo
p.s. Rodzer uzeo treci set.
edit: Viktore, cosak je tvoj, idi i ubij se.Last edited by Mr. Wolf; 08-07-11, 17:49.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Comment
-
Aldin Setkic je izgubio ... Ukupno je imao oko 20 winnera a oko 70 greski ... Vise ne trebam pricati kakav je bio mec ... Vica,Vica Ako ovo izgubis ostavi reket odmah... Spanci ce sigurno bez Rafe ispasti od USA na tvrdoj podlozi tako da ce SF biti Srbija vs Argentina i Francuska vs USASale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostAldin Setkic je izgubio ... Ukupno je imao oko 20 winnera a oko 70 greski ... Vise ne trebam pricati kakav je bio mec ... Vica,Vica Ako ovo izgubis ostavi reket odmah... Spanci ce sigurno bez Rafe ispasti od USA na tvrdoj podlozi tako da ce SF biti Srbija vs Argentina i Francuska vs USA
Imao je 35 winnera samo iz forehanda .
Comment
Comment