Originally posted by shpageti
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Ajmo ljudi smirite se,razmenjujte misljenja na fin i kulturan nacin,bez provociranja
Comment
-
Originally posted by asprilja View Postima tu mnogo elemenata koje ne znas...jeste igrao je polufinale rg ali je osvojio us open,nalbandian je uzimao masterse na tvrdim podlogama a na sljaci nije ;) drugo nalbandian je u godinama i sigurno bi teze prosao sa viktorovim vracanjem.da,viktor je igrac koji zivi od servisa ali i od gresaka protivnika i bas zato on igra dobro na sljaci jer ta njegova pasivnost nekako i prolazi a servis je svakako jak i ako udje prvi,pravi problem i na sljaci...sad druga je prica sto ti znas za argentince kao klasicne sljakase pa ne mozes da verujes da neko moze da pomisli da izjavi tako nesto...e pa ova generacija im nije takva i to je to...opet kazem mislim da je sporiji beton najbolje resenje ali od ove podloge je i sljaka bolje resenje
Osvajao Us Open, mora da sam prespavao taj event,
Osvajao jeste, zato sto je najbolji na toj podlozi, ali na sljaci nije nista losiji.
29 godina, sasvim solidne partije jos uvijek moze pruziti.
Ovo za sljakase ne kontam, uopste ne vidim tu recenicu u svom postu.
Viktor je limitirani igrac, koji zavisi od servisa, koji bi mu jos manje prolazio na sljaci, a toliko dobro igra na toj podlozi, da do sada ima par 1/4 i par finala, ali na CH nivou. ;)Genius, outrageous, the best ever! RF!
Comment
-
Ono sto je meni najgore je to smo mi svesno izgubili prvi dan, oba meca, e samo zbog toga mislim da je Djokovic treb'o stisnuti zube i igrati. U redu da smo imali neke sanse da dobijemo, ali kad Tipsarevic ima vise sanse da dobije Delpoa nego Troicki Nalbija (trenutno), onda je jasno da je jedino Djokovic mog'o nesto da uradi.
Sutra dobijamo dubl, ne mozemo svaki put da izgubimo, vec 3 ili 4x zaredom smo izgubili.."Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic
Comment
-
Originally posted by dJOLEX View PostOno sto je meni najgore je to smo mi svesno izgubili prvi dan, oba meca, e samo zbog toga mislim da je Djokovic treb'o stisnuti zube i igrati. U redu da smo imali neke sanse da dobijemo, ali kad Tipsarevic ima vise sanse da dobije Delpoa nego Troicki Nalbija (trenutno), onda je jasno da je jedino Djokovic mog'o nesto da uradi.
Sutra dobijamo dubl, ne mozemo svaki put da izgubimo, vec 3 ili 4x zaredom smo izgubili..
Rizikovao bi kraj sezone, da pogorsa povredu i mozda bi i izgubio i onda bi ga pljuvali i govorili bi: znas da igras za pare ali ne znas za svoju zemljuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by retro View PostZato si ti tu da me naucis nekim stvarima.
Osvajao Us Open, mora da sam prespavao taj event,
Osvajao jeste, zato sto je najbolji na toj podlozi, ali na sljaci nije nista losiji.
29 godina, sasvim solidne partije jos uvijek moze pruziti.
Ovo za sljakase ne kontam, uopste ne vidim tu recenicu u svom postu.
Viktor je limitirani igrac, koji zavisi od servisa, koji bi mu jos manje prolazio na sljaci, a toliko dobro igra na toj podlozi, da do sada ima par 1/4 i par finala, ali na CH nivou. ;)Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostI sta da je recimo Djokovic izasao, ovako sav umoran, povredjen i iscrpljen i jos i emotivno poprilicno potrosen?
Rizikovao bi kraj sezone, da pogorsa povredu i mozda bi i izgubio i onda bi ga pljuvali i govorili bi: znas da igras za pare ali ne znas za svoju zemlju
Ali suvišno je trošiti reči na ovo.Last edited by miloolja; 17-09-11, 11:03.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by retro View PostAko tako bude, zijan je.
Ubjeđen sam da će biti 1-2, ako Novak istrči na teren Troicki ne treba igrati, sam je rekao da nema samopouzdanja, tako da on sigurno više neće izlaziti. Tipsarević je igrao večeras, i ako dobijemo, mora biti spreman za 5 meč, sumnjam da će ga gurati 3 meča u 3 dana. Novak je najrealnija opcija 55-60% šanse da će zaigrati (ostalo otpada na Tipsara) i to je 1-2 nakon sutrašnjeg dana Ne bi volio da Novak izlazi sutra, ali je 0-2, njegova pojava i gestikulacije će podići publiku, i na individualni kvalitet se to može dobiti
Comment
-
Originally posted by retro View PostOdigrao je tako malo meceva, jer je imao problema sa povredama.
Zasto mislis da ne bi igrao?
Da ne bi polumtrvi Monaco ili suoer mentalno jaki Chela.
Neda mi se druze ici dalje u raspravu, pozzz.
edit: po meni novak ne treba da izlazi sutra,ne znam sto tako mislite nista on ne moze doprineti dublu a rizikuje povredu,umor i treci dan singla...mi dubl moramo da dobijemo a svejedno je da li je pored zimonje,troicki,tipsa ili novak to nisu dubl igraci...singl i dubl su kao tenis i stonotenis,nidje vezeLast edited by asprilja; 17-09-11, 00:16.Cuj prvi maj
Comment
Comment