Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ni No2e ne zaostaje tu... A onaj jedan gem, par poena pred kraj, je bio must do.
    To je bila jedna od onih povreda kada ne valja vise ni stajati na nogama.

I Tipsa je veoma postovan u teniskom svetu, zato ga svi i vole. Ona njegova emicija Tipsa time je bas bila osvezenje.

odgovorno tvrdim da Tipsa bi igrao i rizikovao karijeru da je mislio da moze do pobede.
    Nikad manjeg talenta a veceg sampiona nisam gledao.

I upamtite ove reci.
    Prva Edberg nagrada koja ne zavrsi u Federerove ruke zavrsice u ruke Janka Tipsarevica.
    Last edited by BockoBG; 18-11-13, 14:54.

Comment

• A povuci se vise panjatu jedan.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=778815

Svaki servis gem je on izgubio. Ilija samo jedan na pocetku cini mi se.

Novak treba da odjebe ove likove i da pocne da misli na sebe. Vakat je!
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        A povuci se vise panjatu jedan.

U prvom i drugom setu je Zimonjic na pocetku izgubio servis. U trecem setu nije bilo brejka. Ilija je izgubio servis u 1. setu kad je vec set bio izgubljen.

Zimonjic kaze da mu je krivo sto se najbolji dubl za Cehe nije pojavi na terenu. Steta sto nije reako koji je to dubl! Je li to on i Novak ili Novak i Ilija? To ocigledno niko nece reci.

Comment

• Originally posted by NI View Post
          U prvom i drugom setu je Zimonjic na pocetku izgubio servis. U trecem setu nije bilo brejka. Ilija je izgubio servis u 1. setu kad je vec set bio izgubljen.

Zimonjic kaze da mu je krivo sto se najbolji dubl za Cehe nije pojavi na terenu. Steta sto nije reako koji je to dubl! Je li to on i Novak ili Novak i Ilija? To ocigledno niko nece reci.
          Na osnovu tvoje varijante 2 i ovoga verovatno je dubl trebao biti Nole Ilija

Comment

• Naravno da je mislio na sebe. On mora da igra, on je osvojio silne Slamove. On ima vise Slamova od Djokovica. On je vodja. On je najbolji. On je igrao protiv Obale Slonovace, San Marina i Luksamburga. On je najveci teniser ex-yu.

Berdych osvojio prvu titulu u sezoni, ne bi je nikad osvojio da nie bilo Stepaneka. Prvu titulu na kraju sezone osvaja iako je cijele sezone u TOP 8.

Tipsarevic treba da bude kaznjen, da ne igra tenis jer je sigurno namijestao meceve. A onda dodju i suspenduju Troickog ili Cilica bez ikakve potrebe.
            sigpic

Comment

• Originally posted by straxx90 View Post
              Na osnovu tvoje varijante 2 i ovoga verovatno je dubl trebao biti Nole Ilija
              To misljenju vecine nas na forumu to je tako. Ali bitnmo je:

1.
              Sto je Nenadovo misljenje?

2.
              Sto je Novakovo misljenje? Vjerovatno razlicito od Nenadovog.

3.
              Sto je Bogdanovo misljenje?

Comment

Naravno da je mislio na sebe. On mora da igra, on je osvojio silne Slamove. On ima vise Slamova od Djokovica. On je vodja. On je najbolji. On je igrao protiv Obale Slonovace, San Marina i Luksamburga. On je najveci teniser ex-yu.

Berdych osvojio prvu titulu u sezoni, ne bi je nikad osvojio da nie bilo Stepaneka. Prvu titulu na kraju sezone osvaja iako je cijele sezone u TOP 8.

Tipsarevic treba da bude kaznjen, da ne igra tenis jer je sigurno namijestao meceve. A onda dodju i suspenduju Troickog ili Cilica bez ikakve potrebe.
                I ja sam siguran da je namestao zbog nekih cudnih uplata na betfairu sto sam gledao jos davno ali tesko je dokazati to

Comment

• Bogdan bi jedino trebao da razmislja kako ce biti brzi i produktivniji. Kojom rukom da dodaje bocice, peskire, majice, rekete.
                  sigpic

Comment

A povuci se vise panjatu jedan.

Sto ih nije odjebao 2010? sto on tada nije igrao na jednoj nozi protiv Stepaneka?

Zasto ljudi imaju pamcenje krompira i koncentrisu se samo na pljuvanje
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by NI View Post
                      To misljenju vecine nas na forumu to je tako. Ali bitnmo je:

1.
                      Sto je Nenadovo misljenje?

2.
                      Sto je Novakovo misljenje? Vjerovatno razlicito od Nenadovog.

3.
                      Sto je Bogdanovo misljenje?
                      To je zaista tesko reci jedino ovo pod 3 treba da je jednostavno ja sam siguran da je on glasao da Ziki igra dubl

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                        Sto ih nije odjebao 2010? sto on tada nije igrao na jednoj nozi protiv Stepaneka?

Zasto ljudi imaju pamcenje krompira i koncentrisu se samo na pljuvanje
                        Tako sto je bilo potpuno realno da Troicki dobije. Ali su i tada izabrali podlogu sa niskim odskokom umjesto sljake. Ja vjerujem da Radek vristi od smijeha jer misli da se podloga radi njega postavlja.
                        Tako sto je finale USOa odlozeno pa je izgubio dan i po, kasno stigao u Srbiju, a nije bio ni blizu fizicki spreman kao danas, pritom je dozivio tezak poraz protiv Nadala. Nemoc. Bacio sve sto ima i samo set uzeo.
                        On je jedva i u nedelju igrao, izgubio prvi set od Birdshita cini mi se.

Novaku reprezentacija previse znaci. Osvojio je DC jednom i vecina njegovih navijaca se slozila da se vise ne cima oko toga. Itekako se cima. Imace priliku na OI da igra za svoju zemlju jos jednom i to bi trebalo da mu je dovololjno. Osvojio je olimpijsku medalju, osvojio je DC, dosta je bilo. Ono sto me uzasno nervira je sto uvijek daje sve sto ima u DCu, to cesto ne vidimo u finalima Slamova. 2011. je zaradio najtezu povredu u karijeri zbog DCa. Ove godine drugu najtezu zbog DCa.

Nije da nesto duguje Srbiji. Niko mu nista nije dao, poklonio, pljuju ga i sad sto nije igrao dubl mnogi. Cao.
                        sigpic

Comment

• Novak je sjebao možda i RG zbog DC-a, jer je upravo tu doživio povredu koja ga je dosta usporila i prisilila na mirovanje u tom vrlo bitnom periodu u sezoni.

Kod Ozme ništa novo, klasična alibi priča od alibi novinara. Gomila sranja i opravdavanja svih odluka, a ovo mu je vrh: Kakvi bi komentari javnosti bili da je Novak igrao dubl, a onda izgubio od Berdiha? Kao da Berdych i Stepanek nisu igrali 3 dana uzastopno, kao da je ovako ispalo bolje što nismo ni pokušali da dobijemo meč. Ozbiljnije stvari je prećutao, važno je da se okomio na neke djevojke koje su čitale romane

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                            Novak je sjebao možda i RG zbog DC-a, jer je upravo tu doživio povredu koja ga je dosta usporila i prisilila na mirovanje u tom vrlo bitnom periodu u sezoni.

Kod Ozme ništa novo, klasična alibi priča od alibi novinara. Gomila sranja i opravdavanja svih odluka, a ovo mu je vrh: Kakvi bi komentari javnosti bili da je Novak igrao dubl, a onda izgubio od Berdiha? Kao da Berdych i Stepanek nisu igrali 3 dana uzastopno, kao da je ovako ispalo bolje što nismo ni pokušali da dobijemo meč. Ozbiljnije stvari je prećutao, važno je da se okomio na neke djevojke koje su čitale romane
                            na twiteru je Ozmo dobio pitanje da li ima informaciju da ne Tipsa trazio pare od saveza i da je Nole jako ljut zbog toga, na sta je Ozmo odgovorio da su to besmislice ali da ima pouzdan izvor objavio bi tu informaciju

Comment

• Ovde kazes 3+2=5 i onda ti dodje neko i kaze "ali 5 moze biti 6 ili 4 , zavisi brojevi su zanimljiva stvar ja sam evo malopre pojeo tost"

Sve mag do maga , sve kraljevi rasprave, puni argumenata, totalno niko ne skace sa teme na temu i uvek svi priznaju kad nisu u pravu.

Nikad mi nece biti jasno zasto je nekome tesko da napise/kaze brate u pravu si ili ok tu imas pravo ali ja to ne gledam tako. Sve neka spinovanja, sarkazmi, nikog da uvatis ni za rep ni za glavu, kao da ubedjujes razmazeno dete od 5 godina.

Meni sasvim dovoljno, dosta sam i ja smarao na ovu temu
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by straxx90 View Post
                                To je zaista tesko reci jedino ovo pod 3 treba da je jednostavno ja sam siguran da je on glasao da Ziki igra dubl
                                To je kamencic koji mi nedostaje. Ako si u pravu, ako je Bogdan glasao da igra Nenad, onda je sve ono sto se poslije dogodillo logicno.

Jedino mi nije jasno zasto bi to Bogdan ucinio. Jedini nacin da se naudi ceskom paru je bilo da ih se iznenadi sa kombinacijom Novak-Ilija. Je li moguce da to Bogdanu nije jasno? Ili se radi o necemu drugom?

Da se razumijemo, nema garancija da se taj dubl ne bi proveo kao bos po trnju, ali je postajala sansa da bi taj dubl napravio iznenadjenje.
                                Last edited by NI; 18-11-13, 16:31.

Comment

Working...
                                X