Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Radmilo je kao i uvijek objektivan. Naravno valja uzeti u obzir da je dao izjavu srpskim novinama, pa je rekao da je Novak mali fovorit. Mec sutra ce odluciti par faktora:

1.
    Kako ce se Mari nositi sa pritiskom. Najvazniji faktor. Ako izdrzi pritisak, bez sumnje je favorit.

2.
    Kako ce Novak odgovoriti na ponasanje publike. Inadzijski ili svadjalacki. Ako bude prvo treba mu odmah dati 10% sansi vise a ako bude drugo 20% sansi manje.

3.
    Koliko je Novak umoran. Umor, pogotovo ako se mec oduzi, moze odluciti.

4.
    Kako ce Mari igrati agresivne periode. On ne moze pobijediti Novaka a da povremeno ne igra agresivno. Kad igra agresivno on zna i da pogadja i da promasuje.

5.
    Pretpostavljam da ce obojica servirati dobro. Ako jedan od njih podbaci vjerovano ce izgubiti mec.

6.
    Koliko ce Mari uspjeti da iskoristi Novakovu retlativnu slabost u razmjenama na travi.

7.
    Koliko ce Novak imati strpljenja u kriticnim trenucima na Marijev servis. U prvom redu brejk loptama. Sumnjam da ce pobijediti svoje nestrpljenje, ne radi se to preko noci, ali ako uspije, bice to veliki korak prema tituli.

8.
    Koliko ce Novak iskoristiti Marijev slabi 2. servis. Prosjecana brzina mu je 134 km/sat. Ocekujem da nece biti posebno uspjesan, jer nece biti posebno uspjesan u razmjenama.

9.
    Koliko ce Mari iskoristiti Novakov drugi servis. Iako je u prosjeku 20 km/sat brzi od njegovog, mislim da ce Mari imati dosta uspjeha.

10.
    Koliko je Novak usao Mariju u glavu. Od USO on je imao tri, za njega teska, poraza. Izgubio je dobijeni mec u Shangaju, izgubio je pred domacom publikom poslije vodjstva od 1:0 na WTF-u i izgubio je AO poslije vodjstva od 1:0. Vjerovatno mu nije usao u glavu ali to se nikad ne zna. Poslije proslogodissnjeg uzleta, on je pokazaivao ozbiljnu ambiciju da postane broj 1. Novak ga je zaustavio. To igrace grize.
    Po ovim tvojim dijagnozama, Mari i da ne servira dobro ce pobediti jer ima bolju igru u razmenama na travi od Noleta. Mnogo je serva bitnija Noletu nego li Mareju sutra. I morace Nole sutra da mu napada 2 servu pa i po cenu greske, stvarno je slaba Ma sve se zna kod ove dvojice, samo treba pogledati snimak sa OI. Tako ce i sutra pikati tenis, nema tajni Srecno Nole, ipak se nadamo u tvoj INAT.

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
      Bravo Marion!!!
      Žao mi je samo što većina misli da nije zadovoljila estetske kriterijume za šampionku Wimbledona..
      Meni se Bartoli cak i svidja estecki, ali ne podnosim dvorucni forhend. I nije titula ako ne pobedis igraca iz top10, za sad i mari ima takav skor na W.

Comment

• A lepo vam je rekla Altlosta... to što je Marion pobedila igračicu koja je do finala pobeđivala suparnice iz prvih 10 dođe mu na isto.. ali nećete da slušate.
        Kao da je ona kriva što je takav žreb bio.. pobedila bolja danas i to puno bolja i kraj.
        Još će da ispadne i da nije zaslužena pobeda.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
          Meni se Bartoli cak i svidja estecki, ali ne podnosim dvorucni forhend. I nije titula ako ne pobedis igraca iz top10, za sad i mari ima takav skor na W.
          Ne diraj Moniku, Santoroa, Bozoljca Gledajući tvoj avatar nikako ne mogu da zamislim Novaka pored skakutala Pored lošije igre ni u sliku se ne uklapa, Škot je kompatibilan sa skakutalom, još jedan razlog zašto će osvojiti

Comment

• Neeeee... Marion (inače devojka se tako zove) je odličan izbor pored Novaka, jer treba misliti i na Jelenu (što volim da se ponavljam )
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Presekli joj pehar na pola zbog tih Top 10 igracica, kao i Federeru u Melburnu 2006.
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Evo jos neke zanimljivosti pred F.

http://novosti.rs/vesti/sport.296.ht...im-protiv-njih

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
                  Po ovim tvojim dijagnozama, Mari i da ne servira dobro ce pobediti jer ima bolju igru u razmenama na travi od Noleta. Mnogo je serva bitnija Noletu nego li Mareju sutra. I morace Nole sutra da mu napada 2 servu pa i po cenu greske, stvarno je slaba Ma sve se zna kod ove dvojice, samo treba pogledati snimak sa OI. Tako ce i sutra pikati tenis, nema tajni Srecno Nole, ipak se nadamo u tvoj INAT.

Ja sam otprilike naveo sto ce uticati na rezultat meca. Sanse su otprilike 50:50%.

Tacka 5. jasno kaze da ako bilo koji od njih dvojice ne bude servirao dobro ima male sanse na pobjedu.

Inace iako smatram da ce Mari biti bolji u ramjenama ne mislim da ce ih dobijati 80% razmjena, nego recimo 60%.

DP je dobijao nesto preko 50%.

Comment

• Ne znam samo kako mislite da je mogla da pobedi neku igracicu iz top 10

To je isto kao kad bi npr rekli Novak nije zasluzio pehar posto nije pobedio Samprasa do titule.
                    Last edited by altlosta; 06-07-13, 21:10.

Comment

• Đokovića ne brine ni to što će Marej biti silno motivisan da postane prvi britanski osvajač Vimbldona posle 77 godina i trijumfa legendarnog Freda Perija.
                      Izgleda da je oguglao na uspjehe Škota preko njegovih leđa, pa ga ni sutrašnji poraz neće previše zabrinuti.

Comment

• On je bar bio u Endijevom rodnom gradu, što se za Endija ne može reći..
                        Originally posted by gokara
                        Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Raste kvota od sinoc na Djokovica, sad je odnos 1.61 prema 2.37...mislim da je ovo odlichno shto se tiche onoga shto cu ja odigrat.
                          SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Zato što mu se sviđa romantična, srednjovijekovna priča. Sutra će biti puno emocija i romantike, a imaće i obrise srednjeg vijeka, pošto su negdje u to doba slavili zadnju titulu u W

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                              On je bar bio u Endijevom rodnom gradu, što se za Endija ne može reći..
                              Pa valjda je rodjenjem boravio i Endi tamo?

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                                Zato što mu se sviđa romantična, srednjovijekovna priča. Sutra će biti puno emocija i romantike, a imaće i obrise srednjeg vijeka, pošto su negdje u to doba slavili zadnju titulu u W
                                Endi je mnogo bolji na travi od Đokice. Sjutra se završava Đokičina priča a počinje Endijeva.

Comment

Working...
                                X