Свака им част! Давно сам им то предложио, као и да смање лого на тв-у! Још само да престану са сулудим најавама 5-6 дуела испод ознаке телевизије и..... савршено! Још једном: СВАКА ЧАСТ!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2013/2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Можда не би било лоше да се уради као неки поп-ап, да искочи са стране, да се налази на истој позицији као што је и сад али да буде ту неких 10-15 секунди и онда да се склони. И то је доста урадити једном током утакмице и то је то.
Боље и тако него да стоји целу утакмицу и да заузме солидан део екрана.Vegetarian stuff is wrong ! You're supposed to eat the cows. They're big, lumbering, stupid things...They'd be everywhere if we didn't eat them.
Comment
-
Искрено, мени ово не смета. А опет ова твоја идеја је још боља. Тако да ми је свеједно.
Исто мислим и даље да би било одлично да на крају месеца и почетку следећег буде најава свих преноса.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Питао сам Срђана Радојевића за оно изненађење што је споменуо Илија и одговор је овај:
pa ne znam sta je tacno mislio, trebalo je da bude EP al se izjalovilo dogovorenoArise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Danas sam cuo da Slovenci nisu imali dovoljno tehnike za prenose,
te je RTS morao da uskoci, pa je u sklopu toga dogovoreno i citavo
pokrivanje prvenstva od strane RTS-a, usled cega je SK izduvao.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
Comment