Originally posted by apacrow
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2013/2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Comment
-
Tu su Portugalci, bilo je problema od ove godine jer Benfika nije htjela da da svoje utakmice kad su domacini, vec se taj paket posebno prodavao. SK kao ozbiljna kuca kakva jeste dok se nije dogovorio i sa ligom i sa Benfikom nije zelio nista da objavljuje. Za razliku od nekih drugih koji prenose neko takmicenje, a finale prenosi konkurencija, SK bi bio prilicno neozbiljna kuca ukoliko bi prenosio ligu, bez Benfikinih utakmica.
No i to je rijeseno, uzivajte u zvanicno petoj evropskoj ligi, SK ima u ovom trenutku tri od pet najjacih ligasigpic
Comment
-
Ово је неки лик написао на ФБ страници СК-а. Значи човек је геније, ја сам изневеровао.
pitanje za sport klub dali prenosite 2 spansku ligu i koje utakmice prenosite i dajem vam ponovo jedan predlog koji sam vam poslo pre dve tri nedelje a toje zasto se ne ujedinite sa arenom sport i recimo da se zovete ARENA SPORT KLUB. Ja mislim da bi gledaoci u srbiji i okolnim zemljama bili zadovoljni i moglibi da gledamo sve lige od italijan,spansk,engleskih,francusk.. itako dalje mislim da bi bili naj gledaniji u evropi ako moze odgovor hvala vam u napred.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Или сам ја обневидео или Ливерпул - Стоук на ХД каналу иде у СД слици?
Исто важи и за Селтик, док Лидс иде у ХД слици нормално.Vegetarian stuff is wrong ! You're supposed to eat the cows. They're big, lumbering, stupid things...They'd be everywhere if we didn't eat them.
Comment
Comment